My fall wear essentials

Jotkut tietyt värit vain sopivat aina tiettyyn ajankohtaan ja vuodenaikaan. Burgundy on kuulunut aina minulla syksyn sävyihin, niin myös tänä vuonna. Nämä samaiset bugundyn väriset Zaran housut ovat aina löytäneet tiensä blogikuviin ja vaatekaappiini syksyn tullen. Ihan samat housut eivät tosin ole neljä vuotta kaapissani makoillut, vaan olen ostanut useamman kerran samanlaiset housut, kun entiset ovat kulahtaneet käytössä.

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Asusteista viitat löytävät aina tiensä vaatekaappiini, kun lämpöasteet alkavat tippua. Päivisin kun on vielä helteistä, mutta illan tullen tarvitsisi jotain lämmikettä. Jos ei halua vielä laittaa takkia päälle, on viitta erinomainen asuste ja lämmike. Kuvan viitan olen ostanut jo hetki sitten, mutta ensimmäisen kerran se pääsi päälle viikonloppuna kun olimme sunnuntaikävelyllä Luxemburgin keskustassa.

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

 

Vaikka en vanhoja dagens-kuvia tähän postaukseen lisännyt, näette samaiset housut esimerkiksi tässä  ja tässä postauksessa vuodelta 2012. Hassua miten tänne blogin kätköihin jääkin kaikki talteen. Vähän ehkä on Sohvi noista kuvista muuttunut, mutta housut taasen eivät.

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Avec Sofié blog l Burgundy fall favorites

Shirt / Massimo Dutti

Cape / Naf Naf

Pants / Zara

Clutch / LV

Ballerinas / Pretty Ballerinas*

Arm candy / Celine & Hand made

Watch / Cluse *

Sunnies / LeSpecs

You may also like

14 Comments

 1. Tyylikäs asukokonaisuus kaikkinensa ja aivan ihana rannekoru! Olen hankkimassa Balmuirin Helsinki huivia ja ihastunut juuri tuohon harmaaseen, kuten sinä. Minkä kokoinen tuo sinun huivisi on? Haluaisin nimenomaan vaalen harmaan huivin eli onko huivisi väri light melanie grey? Suuri kiitos, jos voit näin auttaa huivivalinnassani! Kaunista syksyä sinulle!

  1. Kiitos paljon Päivi.

   En ole nyt ihan varma huivin sävystä, sillä se ei ole mukana Luxembourgissa tällä hetkellä. Siitä on monta vuotta kun sen sain, joten värisävyt ovat saattaneet hieman muuttua. Koko tosin on 70x195cm. Luulen, että lähin sävy voisi olla tuo light melange grey.

   Kaunista syksyä sinne!

 2. Oh tämä postaus vei ajatukset sinne jonnekin neljän vuoden taakse. Muistan niin hyvin nuo linkkaamasi asukuvat. Tuona syksynä taisin usein itsekin viihtyä varsin samankaltaisessa yhdistelmässä. Silloinen poikaystävä tosin dissasi tikkitakkia. Takki löytyy edelleen, poikaystävä jäi matkan varrelle jo useampi vuosi sitten. Kummaa kuinka paljon on ehtinyt tapahtua näinä vuosina. aloitin blogisi lukemisen opinnot aloittaessa ja nyt valmistuminen on enää gradun päässä. En ole varmaan kertaakaan kommentoinut mitään, nyt oli jo aikakin kiittää blogista! Rohkeutesi lähteä, tehdä ja elää on antanut esimerkin – nyt olen itsekin lähdössä hetkeksi pois Suomesta luottaen siihen että elämä kantaa ja hyviä juttuja tapahtuu. Ihanaa syksyä!

  1. Heippa Emmi, voi miten ihanan kommentin olet jättänyt <3 Kiitos! Tuo sama tikkitakki on edelleen myös minulla kaapissa ja se oli myös sillä ratsastusreissulla mukana minkä tein viime viikolla. Hih, no sen takia se on varmasti myös entinen poikaystävä, sillä tikkkitakit ovat parhaimpia!

   Voi miten ihanaa, että valmistuminen häämöttää. Muistathan tehdä sen gradun ajoissa ja palauttaa sen vaikka ei nyt ihan vitosta olisi tulossa? Itselle tuli suorituspaineet ja sen takia sitä haudottiin aivan liian kauan.

   Voi miten mahtavaa. Minne olet menossa jos voin kysyä? Jep, kyllä se elämä kantaa ja aina pääsee kotiin takaisin jos on tarve.

   Niin ihanaa syksyä myös sinne!

   1. Oi voi se gradu on jo tovin ollut “työn alla”; jotenkin aina on löytynyt kaikkea muuta mielekkäämpää tekemistä. Nyt vihdoin päätin tehdä ryhtiliikkeen, kirjoittaa, minkä ehdin ja palauttaa viimeistään lokakuun aikana. Hiottavaa kai aina jää, mutta olen päättänyt olla armollinen itselleni ja iloita siitä että keskinkertaisella lopputyölläkin valmistuu ihan samalla tavalla maisteriksi.

    Olen tulossa melko samoilla nurkille, Brysseliin. Ajatuksena on jossain vaiheessa tehdä päiväretki Luxin puolelle.

 3. Viitta tekee asustasi tosi tyylikkään ja hurrrrjan paljon onnen toivotuksia kihlauksestasi sekä ihanaa syksyn jatkoa siellä lämpöisessä, täällä lämmöt loppuvat torstaina kuulemma tosissaan saa ruveta etsimään paksumpaa päälle, voi hyvin ⛄

  1. Kiitos paljon, niin viittakommentista kuin kihlauksestakin.

   Täällä on joku ihme helleaalto meneillään ja tänäänkin oli vielä +28. On omituista kun menee työpäivän jälkeen ulos ja vastassa on lämpöaalto.

   Ihanaa syksyä sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*