Brunchelona

brunssia Barcelonassa.

Kun matkailee ilman sen suurempia suunnitelmia voi matkoilta löytää ihan mahtavia juttuja. Näin kävi viikonloppuna Barcelonassa kun taksin ikkunasta vilahti paikka nimeltä Cup & Cake. Te pidempään blogiani lukeneena varmasti ymmärrätte, että tiesin jo paikan nimestä ja valkoisista markiiseista, että paikka on aivan varmasti minunlaiseni paikka. Ja niinhän se olikin. Sometimes, you find yourself in the middle of nowhere, and sometimes in the middle of nowhere, you find yourself cake.

Seuraavana aamuna tepastelin samaa taksireittiä ja onnistuin löytämään tämän taksissa vilahtaneen herkkupaikan. Onneksi masu ei ollut täyttynyt aamiaisesta, joten edessä oli pieni sunnuntainen herkkuhetki ennen picnicille menoa… Ainahan samaan päivään yksi brunssi ja picnic mahtuu, eikös niin? Life’s a cake vai miten se nyt menikään?

Kyseessä oli Cup & Cake – ketjuun kuuluva brunssipaikka nimeltä Travel & Cake. Travel & Cake avattiin syyskuussa ja se kokoaa yhteen eri matkakohteiden makuja, niin herkuissa kuin brunssitarjottimissa. Pure perfection!

Travel & Cake sijaitsee Passieg de Gracian sivukadulla, Carrer Rosellólla. Tässä teille vielä ohjeet kartan kera miten pääsette nauttimaan ihanasta brunssista kauniissa ympäristössä. Hyppäätte metrosta Diagonalilla pois ja kävelette Paissieg de Gracialta maksimissaan 10 minuuttia brunssipöydän ääreen. 

Kahvilan omilta sivuilta löydätte muut miniketjun vaihtoehdot, mutta näin brunssien ystävänä voin suositella brunssia todella lämpimästi. Ainoana miinuksena oli ehkäpä tuo Cup & Cake –nimen tuoma ennakko-odotus. Missä ihmeessä ne kuppikakut olivat?? Tarjolla oli kakkuja ja kaikkia herkkuja donitseista kekseihin, mutta ei yhtäkään kuppikakkua?!

You may also like

3 Comments

  1. Hellou Sofie ja tervetuloa muuten mestoille munkin puolesta! Me ollaan juurikin nyt Barnassa – ja olin etsimässä viikonlopulle brunssipaikkaa, kiitos tästä! Irma a.k.a. Paula

  2. Mulle tuli jotenkin mieleen tästä kahvilasta tuo Kalevankadulla oleva Kuppi ja Muffini kahvila. :) Se on minun lempikahvila Helsingissä ja voin suositella sitä suurella lämmöllä. Ja sieltä ainakin saa ihan kuppikakkuja. ;) Ja vielä hyviä sellaisia…

  3. Tallers 79 taitaa olla kuppikakkujen osoite, mutta ei siella ole kummoinen valikoima. Kannattaa suunnata Lolitas Bakeryyn Portal Nou, 20 :)

    t. Tuuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*