Brunch time

Tässä on teille nyt hieman makupaloja viime sunnuntailta. Itsehän hääräilin kaikkea muuta ja annoin kuvausvastuun herraselleni ja miten siinä sitten kävi? No ei kovin hyvin. Onneksi kerkesin jossakin välissä ottaa itsekin muutaman kuvan, sillä muuten kuvasaldo olisi jäänyt kyllä todella laihaksi. Herraseni oli näköjään ollut enemmän videokuvaustuulella, sillä hän oli kuvannut erinäisiä videopätkiä. Loin hänen videopätkistään pikkuruisen videon. En muuten tiedä miksi video särisee  joissakin kohdin todella pahasti, mutta toivottavasti saatte videosta silti jotakin irti.

Huoh, minä olen täynnä. En varmaan syö koko viikkoon enää yhtään mitään. Istuttiin ruokapöytien ääressä sunnuntaina klo:13-23, eli koko ajan tuli jotakin napsittua. Joka tapauksessa, oli kyllä niin ihana sunnuntai! Suosittelen tällaisia päiviä ihan kaikille. Päivän päätteeksi sain ystäväni yökylään ja se kruunasi vielä koko viikonlopun.

Oletteko muuten nähneet elokuvaa Mary & Max? Olin katsonut kyseisen elokuvan jo kahdesti, mutta katsottiin se sunnuntaina ystäväni kanssa vielä kolmannen kerran. Kyseinen elokuva on palkittu useaan kertaan, eikä minun mielestäni ollenkaan turhaan. Kyseessä on siis animaatio, mutta elokuva ei ole tarkoitettu lapsille.  Max & Mary kuuluu ehkäpä Bellevillen kolmosten kanssa samaan sarjaan, mutta on mielestäni parempi.

Tekisin sunnuntainkaltaisia brunsseja vaikka joka sunnuntai jos minulla vain olisi kunnon tilat niiden toteuttamiseen. Meidän pöydän ympärille mahtuu maksimissaan kuusi ihmistä, joten ihan kovin suurta vierasjoukkoa ei kerralla voi kutsua. Ehkä sitten joskus. Joka tapauksessa, olen ajatellut että ennen joulua teen vielä yhden brunssin :). Brunssillani oli muuten myöskin teema ja Movemberin kunniaksi olin käynyt ostamassa meille kaikille viikset. Viiksien kanssa syöminen oli muuten aika hankalaa puuhaa ;)

Kattauksessa näkyy Iittalan ja Arabian sarjoja, joista jotkut ovat omiani ja jotkut ovat yhteistyön kautta minulla lainassa. Jotta tekisin tämän yhteistyön mahdollisimman läpinäkyväksi niin olen tummentanut lainassa olevat astisarjat. Sekoittelin keskenään vähän kaikkia sarjoja ja kattauksestä löytyy seuraavat sarjat: Teema, Ego, Origo Mix, 24H, KoKo ja Kartio. Tarjoilussa käytin omia Aalto-vateja, Jars-purkkeja,  ABC-vatia ja Nero-kuppejani.

____________________________________

Here is a little sneak peek to our last Sunday brunch. I hope that you’ll enjoy from the photos and also from that little video that I made. Actually, I was in charge of  food and my honey was in charge of the photos. I don’t know what happened but apparently he got a bit carried away with the camera because I  got several videos in the end but not so many actual photographs.

Have you seen the movie Mary & Max? I really enjoy animations, especially those good ones. I have this habit that if I see a good movie I can watch it several times in a short period. Mary and Max fits to that category. In Sunday I watched Mary & Max third time and I could easily watch it one more time. I can highly recommend Mary & Max  to anyone who likes good animations.

Have a nice Tuesday!

You may also like

76 Comments

  1. Onneksi Brunssin tarjonta oli aika kasvis- ja hedelmäpainotteinen, sillä muuten olisin pyöreä kuin pallo :)
   Saatte myöhemmin muutaman reseptin brunssiruokiin liittyen :)

 1. Onneksi Brunssin tarjonta oli aika kasvis- ja hedelmäpainotteinen, sillä muuten olisin pyöreä kuin pallo :)Saatte myöhemmin muutaman reseptin brunssiruokiin liittyen :)

  1. Heippa!

   Mulle tälläisten juttujen järjestäminen on vain ihanaa ajanvietettä! En koe tällaisia juttuja ollenkaan työläiksi, päinvastoin. Haluaisin niin paljon osallistua Ravintolapäivään nimenomaan brunssin merkeissä. Vielä toukokuuksi en kerkeä muuttamaan Helsinkiin, mutta ehkäpä sitten elokuussa voisin kutsua teitä lukijoitani luokseni :)

   Niitä on tulossa :)

  1. Kävinkin kurkkaamassa kesäiset kuvasi, kauniisti oli kaikki katettu :)
   Jos meidän seuraavan kootiin kuuluu kiva sisäpiha, niin laitan sinne kyllä sunnuntai brunssin pystyyn :) Terasseista nimittäin saa Helsingin keskustassa vain unelmoida.

   Meilläkään ei ollut kiire minnekään. Jutusteltiin, katsotiin elokuvia ja syötiin. Syöminen ei välttämättä ole se brunssien päätarkoitus ainakaan minun mielestäni, sillä monesti sunnuntait ovat monille niitä ainuita kiirettömiä päivä milloin kerkeää istahtamaan pöydän ääreen tunniksi jos toiseksikin :)

   Niin minäkin! Olen todellinen kesäihminen!

 2. Heippa!Mulle tälläisten juttujen järjestäminen on vain ihanaa ajanvietettä! En koe tällaisia juttuja ollenkaan työläiksi, päinvastoin. Haluaisin niin paljon osallistua Ravintolapäivään nimenomaan brunssin merkeissä. Vielä toukokuuksi en kerkeä muuttamaan Helsinkiin, mutta ehkäpä sitten elokuussa voisin kutsua teitä lukijoitani luokseni :) Niitä on tulossa :)

 3. Kävinkin kurkkaamassa kesäiset kuvasi, kauniisti oli kaikki katettu :)Jos meidän seuraavan kootiin kuuluu kiva sisäpiha, niin laitan sinne kyllä sunnuntai brunssin pystyyn :) Terasseista nimittäin saa Helsingin keskustassa vain unelmoida. Meilläkään ei ollut kiire minnekään. Jutusteltiin, katsotiin elokuvia ja syötiin. Syöminen ei välttämättä ole se brunssien päätarkoitus ainakaan minun mielestäni, sillä monesti sunnuntait ovat monille niitä ainuita kiirettömiä päivä milloin kerkeää istahtamaan pöydän ääreen tunniksi jos toiseksikin :)Niin minäkin! Olen todellinen kesäihminen!

 4. Wauuuu, näyttääpä todella hyvälle! :P… ja ON harmillista, ettei täällä voi osallistua Ravintolapäivään…;(

  Noh, täytyy nyt varmaan varata brunssi-pöytä Astorista, vielä kun täällä toistaiseksi asustelee …on vaan aivan liian pitkä matka tuonne tien toiselle puolelle …äh! :D

  1. Heippa!
   Huomasin kommentistasi, että asustelet myöskin Vaasassa :)
   No kyllä mä vielä kerkeän ja toivon mukaan pian. Helmikuu tulee liian äkkiä, mutta ehkä jo toukokuussa :)
   Astorin brunssi on ollut ihan tosi hyvä, mutta viime kerralla kun olimme siellä, niin en tiedä mitä oli tapahtunut. Ehkä kokki oli kipeänä tai unohtanut käydä kaupassa, sillä tarjonta oli edellisiin kertoihin nähden paljon vaatimattomampi.

   Olen yrittänyt saada Cafe Augustin omistajia pitämään brunssia, mutta sunnuntai on heidän ainoa lepopäivänsä :/ Cafe Augusti olisi ihan täydellinen paikka :)

   1. Juups, Vaasassa asustellaan :)

    Ompa harmi, että teille kävi viimeksi noin…nuo sinun kuvat tuolta Astorin aamiaiselta oli tosi herkkuja ! Toivottavasti kokki on jo parantunut ja parantanut tarjontaa…hmm … ;)

    Cafe August olisi kyllä tosi ihana paikka aamulenkin jälkeiselle aamiaiselle! Täällä, kun sunnuntaisin on aika vaikea löytää edes hyvää sämpylä/voileipä kahvilaa…ellei sitten donitseille mieli tee …höhö…

    1. Hihii, toivotaan että kokki oli unohtanut kauppalistan kotiin :)

     Jos he haluavat levätä, niin minä voin pitää kahvilaa vaikka sitten itse sunnuntaisin auki. Meinasin kerran jopa ehdottaa :D. Mä niin halusiain olla edes yhden päivän ajan kahvilanpitäjä :)
     Oletko jo käynyt Sweet Vaasassa? Tosi kiva paikka, mutta aika huonosti sekin on kyllä auki. Se on totta, täällä on kaikki paikat kiinni aina sunnuntaisin. Uskoisin, että minkä tahansa kahvilan sunnuntai brunssi olisi tässä kaupungissa menestys sillä Astoriin joutuu aina varaamaan pöydän ja olisi muutenkin kiva juttu jos olisi jokin toinenkin vaihtoehto.

     1. Joo, toivotaan näin !

      … ja päivä kahvilanpitäjänä kuullostaa tosi kivalle ! :)

      Sweet Vaasassa olen piipahtanut kerran ja paikka oli trendikäs/rento ja mikä parasta todella herkullisia leivoksia …kävisin siis useammin, jos vyötärö vaan sen sallisi :D…ja lauantaisin siellä ois myös brunssi..sitä en ole testannut…ja Totta, sunnuntaille mahtuisi tähän kaupunkiin vielä kyllä joku muukin vaihtoehto …

 5. Wauuuu, näyttääpä todella hyvälle! :P… ja ON harmillista, ettei täällä voi osallistua Ravintolapäivään…;( Noh, täytyy nyt varmaan varata brunssi-pöytä Astorista, vielä kun täällä toistaiseksi asustelee …on vaan aivan liian pitkä matka tuonne tien toiselle puolelle …äh! :D

 6. Heippa!Huomasin kommentistasi, että asustelet myöskin Vaasassa :)No kyllä mä vielä kerkeän ja toivon mukaan pian. Helmikuu tulee liian äkkiä, mutta ehkä jo toukokuussa :)Astorin brunssi on ollut ihan tosi hyvä, mutta viime kerralla kun olimme siellä, niin en tiedä mitä oli tapahtunut. Ehkä kokki oli kipeänä tai unohtanut käydä kaupassa, sillä tarjonta oli edellisiin kertoihin nähden paljon vaatimattomampi.Olen yrittänyt saada Cafe Augustin omistajia pitämään brunssia, mutta sunnuntai on heidän ainoa lepopäivänsä :/ Cafe Augusti olisi ihan täydellinen paikka :)

 7. Juups, Vaasassa asustellaan :)Ompa harmi, että teille kävi viimeksi noin…nuo sinun kuvat tuolta Astorin aamiaiselta oli tosi herkkuja ! Toivottavasti kokki on jo parantunut ja parantanut tarjontaa…hmm … ;)Cafe August olisi kyllä tosi ihana paikka aamulenkin jälkeiselle aamiaiselle! Täällä, kun sunnuntaisin on aika vaikea löytää edes hyvää sämpylä/voileipä kahvilaa…ellei sitten donitseille mieli tee …höhö…

 8. Voi Sofié mitä oot järjestänyt! Tällasen mäkin teen joskus rakkaille kun saan taas keittiön! Mäkin koen juhlien ym. järjestämisen vain iloksi kun jotkut kokevat ne suorastaan painajaisiksi :)

  En tiedä oletko kirjoittanut aiheesta, mutta mitä tykkäät Vaasassa asumisesta ja kaupungista?

  1. Heippa!

   No joo, tuli vähän puuhasteltua :)
   Juhlien järjestäminen on myös ihan mun juttu. Rakastan kattauksien, menujen ja teemojen suunnittelua :))

   No olen sitä aina välillä sivunnut ja lukijoillani taitaa olla sellainen käsitys etten pidä täällä asumisessa. Se ei nyt ole kumminkaan niin mustavalkoista. Olen monien muiden tavoin opiskelemassa täällä ja siitä asti kun tänne tultiin, niin tiedettiin että tämä on vain välietappi. Tosi harmillista, mutta vain kourallinen koulukavereistani on jäämässä tänne. Suurin osa lähtee töiden perässä etelämmäs.

   Vaasa on kaupunkina ihan tosi kaunis ja tarjoaa ihan samat palvelut kuin mikä tahansa muu kaupunki. Olin juuri koulukaverini kanssa iltalenkillä ja kiertelimme Vaasan eri asuinalueita ja tulimme siihen lopputulokseen, että lapsiperheille varsinkin Vaasa on ihan ihanne kaupunki :) Jos minulla olisi jotakin juuria tännepäin, niin voisin varmastikin jäädä tänne asumaan, mutta kun koulukaverit kaikkoavat niin ei tänne jää ketään tuttuja. Sama tilanne olisi ihan varmasti monessa muussakin kaupungissa. Rakkaimmat ihmiset ovat kumminkin niitä kaikkein tärkeimpiä. Kun olin vaihdossa KL:ssa, niin vaikka kyseeessä oli iso kaupunki, mutta silti ikävöin ystäviäni ja perhettäni ihan hirmuisesti. Your home is where your heart is-sanonta pitää ainakin minun kohdallani paikkansa :)

   1. Aivan totta, että sydän on siellä missä rakkaimmat! Itsekin koen sen täällä Helsingissä kun olen pohjoisesta kotoisin ja suunnittelen jo muuttoa täältä pos valmistuttuani. Ainoastaan työt ehkä pitäisivät minua täällä, ja sehän tässä huolestuttaakin, että löytyykö niitä töitä muualta kuin täältä etelästä..

 9. Voi Sofié mitä oot järjestänyt! Tällasen mäkin teen joskus rakkaille kun saan taas keittiön! Mäkin koen juhlien ym. järjestämisen vain iloksi kun jotkut kokevat ne suorastaan painajaisiksi :)En tiedä oletko kirjoittanut aiheesta, mutta mitä tykkäät Vaasassa asumisesta ja kaupungista?

 10. Heippa!No joo, tuli vähän puuhasteltua :)Juhlien järjestäminen on myös ihan mun juttu. Rakastan kattauksien, menujen ja teemojen suunnittelua :))No olen sitä aina välillä sivunnut ja lukijoillani taitaa olla sellainen käsitys etten pidä täällä asumisessa. Se ei nyt ole kumminkaan niin mustavalkoista. Olen monien muiden tavoin opiskelemassa täällä ja siitä asti kun tänne tultiin, niin tiedettiin että tämä on vain välietappi. Tosi harmillista, mutta vain kourallinen koulukavereistani on jäämässä tänne. Suurin osa lähtee töiden perässä etelämmäs. Vaasa on kaupunkina ihan tosi kaunis ja tarjoaa ihan samat palvelut kuin mikä tahansa muu kaupunki. Olin juuri koulukaverini kanssa iltalenkillä ja kiertelimme Vaasan eri asuinalueita ja tulimme siihen lopputulokseen, että lapsiperheille varsinkin Vaasa on ihan ihanne kaupunki :) Jos minulla olisi jotakin juuria tännepäin, niin voisin varmastikin jäädä tänne asumaan, mutta kun koulukaverit kaikkoavat niin ei tänne jää ketään tuttuja. Sama tilanne olisi ihan varmasti monessa muussakin kaupungissa. Rakkaimmat ihmiset ovat kumminkin niitä kaikkein tärkeimpiä. Kun olin vaihdossa KL:ssa, niin vaikka kyseeessä oli iso kaupunki, mutta silti ikävöin ystäviäni ja perhettäni ihan hirmuisesti. Your home is where your heart is-sanonta pitää ainakin minun kohdallani paikkansa :)

 11. Hei!Ei ole parempaa tekosyytä olla tekemättä mitään! Brunssit ja ystävien kanssa kokkailu on mulle niitä pikkuruisia isoja juttuja :)

 12. Oih, oot niin taitava!! Ensinnäkin nuo herkut. Mietin aina, että miten kauan tuommoisen tekemiseen menee aikaa tai miten on ylipäätään mahdollista saada yksin tehtyä noin upea kokonaisuus! Ilmeisesti olen itse hidas keittiössä ;))

  Ja mitkä kuvat! Osaat kyllä tuoda kauneuden esiin…vaikka kuvassa oli pelkkiä laseja niin se on niin kaunista. Pidin hirveästi tuosta videostakin. Olen jo kauan miettinyt, että tekisi videoita, tuommosia lyhyitä, mutta toteuttaminen ottaa näköjään aikansa ;)

  ps. kuvista kovin kiinnostuneena, haluatko kertoa miten ensimmäinen on saatu tuommoiseksi? Onko käsittelyllä saatu utua, vai oletko noin hienon nappassut kameralla? Vähän samaa efektiä tuossa passion (?) kuvassa. Upeita kerrassaan <3

  1. Heippa!
   No et ole välttämättä hidas keittiössä, skippasin nimittäin lauantaina bileet ja leivon leivät ja piirakat valmiiksi jo edellisenä iltana. Pöydänkin olin kattanut jo valmiiksi. Heräsin sunnuntaina seitsemältä tekemään vielä viimeisiä juttuja ja meillä oli meininki kuin kokkisodassa, vispasin ja vaivasin samaaan aikaan :D Pavlova paistui uunissa vielä siinä vaiheessa kun vieraat olivat saapuneet. Olin nimittäin unohtanut, että meillä on vain yksi uuni :)

   No nää kuvat ei kyllä mun mielestä ole erityisen onnistuneita :(. Laita raksu asialla ja tee itse perässä :D. Hänen ottamia kuvia en laittanut tänne ollenkaan, sillä hänellä on hieman eri kuvakulmat kun mulla ;). Onneksi nappasin itse edes muutaman kuvan. Onneksi noista herrani videoista saa edes hieman paremman kuvan että mitä meillä oli tarjolla.

   Videoiden kuvaamista olen miettinyt jo jonkun tovin ja olen nyt harjoitellut muutaman päivän niiden tekemistä ja se on kyllä kiva puuhaa. Tykkään varsinkin niiden pätkimistä leikkaa-liimaa tyylillä. Nyt kun vielä harjoittelen niiden kuvaamista. Tämä oli nyt aika kotikutoinen video vielä, mutta toivottavasti opin vielä joku päivä kuvailemaan niitä :)

   Siis kuvaa on käsitelty kahdella ohjelmalla. Värejä laittelin kohdilleen LightRoomilla ja tuon utuisuuden tein Picasalla. Yleensä en muokkaile kuviani ollenkaan, mutta joskus innostun leikkimään erilaisilla jutuilla. Käytän tuota samaa utu-efektiä aika usein, sillä siten saan kuvista esiin ne asiat jotka haluan :)

   Kiitos paljon Cherry kommentistasi <3

   1. Kiitos paljon ihana! Aina ymmärtää paljon paremmin, kun kuulee miten tehty :) Pidin kyllä kaikista kuvista ja pidän aina sun kuvista! Älä yhtään sure, ettei olis ollut onnistuneita! Hih…tajuan kyllä tuon “itse perässä”- jutun… :D Muksaa viikon jatkoa!

 13. Oih, oot niin taitava!! Ensinnäkin nuo herkut. Mietin aina, että miten kauan tuommoisen tekemiseen menee aikaa tai miten on ylipäätään mahdollista saada yksin tehtyä noin upea kokonaisuus! Ilmeisesti olen itse hidas keittiössä ;))Ja mitkä kuvat! Osaat kyllä tuoda kauneuden esiin…vaikka kuvassa oli pelkkiä laseja niin se on niin kaunista. Pidin hirveästi tuosta videostakin. Olen jo kauan miettinyt, että tekisi videoita, tuommosia lyhyitä, mutta toteuttaminen ottaa näköjään aikansa ;)ps. kuvista kovin kiinnostuneena, haluatko kertoa miten ensimmäinen on saatu tuommoiseksi? Onko käsittelyllä saatu utua, vai oletko noin hienon nappassut kameralla? Vähän samaa efektiä tuossa passion (?) kuvassa. Upeita kerrassaan <3

 14. Heippa!No et ole välttämättä hidas keittiössä, skippasin nimittäin lauantaina bileet ja leivon leivät ja piirakat valmiiksi jo edellisenä iltana. Pöydänkin olin kattanut jo valmiiksi. Heräsin sunnuntaina seitsemältä tekemään vielä viimeisiä juttuja ja meillä oli meininki kuin kokkisodassa, vispasin ja vaivasin samaaan aikaan :D Pavlova paistui uunissa vielä siinä vaiheessa kun vieraat olivat saapuneet. Olin nimittäin unohtanut, että meillä on vain yksi uuni :)No nää kuvat ei kyllä mun mielestä ole erityisen onnistuneita :(. Laita raksu asialla ja tee itse perässä :D. Hänen ottamia kuvia en laittanut tänne ollenkaan, sillä hänellä on hieman eri kuvakulmat kun mulla ;). Onneksi nappasin itse edes muutaman kuvan. Onneksi noista herrani videoista saa edes hieman paremman kuvan että mitä meillä oli tarjolla. Videoiden kuvaamista olen miettinyt jo jonkun tovin ja olen nyt harjoitellut muutaman päivän niiden tekemistä ja se on kyllä kiva puuhaa. Tykkään varsinkin niiden pätkimistä leikkaa-liimaa tyylillä. Nyt kun vielä harjoittelen niiden kuvaamista. Tämä oli nyt aika kotikutoinen video vielä, mutta toivottavasti opin vielä joku päivä kuvailemaan niitä :)Siis kuvaa on käsitelty kahdella ohjelmalla. Värejä laittelin kohdilleen LightRoomilla ja tuon utuisuuden tein Picasalla. Yleensä en muokkaile kuviani ollenkaan, mutta joskus innostun leikkimään erilaisilla jutuilla. Käytän tuota samaa utu-efektiä aika usein, sillä siten saan kuvista esiin ne asiat jotka haluan :)Kiitos paljon Cherry kommentistasi <3

 15. Onpa toinen toistaan ihanempia postauksia ja reseptejä tipahdellut tänne! Cake popsit täytyy testata ehdottomasti! Kauniisti olet laittanut brunssin myös.

 16. Onpa toinen toistaan ihanempia postauksia ja reseptejä tipahdellut tänne! Cake popsit täytyy testata ehdottomasti! Kauniisti olet laittanut brunssin myös.

 17. Heippa :))Kiitos paljon Katri <3Ne olisi varmasti tosi kivaa tarjottavaa lastenkutsuille ;). Teen niitä ehdottomasti kummityttöni syntymäpäiville:)

 18. Hihii, toivotaan että kokki oli unohtanut kauppalistan kotiin :)Jos he haluavat levätä, niin minä voin pitää kahvilaa vaikka sitten itse sunnuntaisin auki. Meinasin kerran jopa ehdottaa :D. Mä niin halusiain olla edes yhden päivän ajan kahvilanpitäjä :)Oletko jo käynyt Sweet Vaasassa? Tosi kiva paikka, mutta aika huonosti sekin on kyllä auki. Se on totta, täällä on kaikki paikat kiinni aina sunnuntaisin. Uskoisin, että minkä tahansa kahvilan sunnuntai brunssi olisi tässä kaupungissa menestys sillä Astoriin joutuu aina varaamaan pöydän ja olisi muutenkin kiva juttu jos olisi jokin toinenkin vaihtoehto.

 19. Ihanan näköinen brunssi! Todellakin odottelen niitä reseptejä! :-D
  Oisko mahdollista saada myös jonkinlaista listaa tarjoiluistasi? Oli oikeasti kyllä herkullisen näköistä,
  ja – mikä mun mielestä myös tärkeää – eli nähty vaivaa.

  Kiitos muutenkin ihanasta blogista, oon kyllä ihan koukussa :-)

  1. Haluaisin tehdä jo ensi viikolla uuden brunssin :D

   No mä luulin, että kuva olisi ollut kummastakin pöydästä kokonaan, mutta ei sitten ollutkaan :/
   Voin tehdä teille listan johonkin kuvaan, niin saatte menun siten :)

   Mutta lyhyesti: erilaisia salaatteja, espanjalainen tortilla, quiche, karjalanpiirakoita, sämpylöitä, hedelmiä, marjoja, rahkaa, jogurttia, juustoja, chorizoa, pekonitaateleita (poikien mielestä ei ole brunssia ilman pekonitaateleita). Jälkkäriksi olin tehnyt suklaamousse pavlovan :)

   Kiitos paljon kommentistasi. Tuonkaltaisista kommenteista tulee niin kiva fiilis :)

 20. Ihanan näköinen brunssi! Todellakin odottelen niitä reseptejä! :-DOisko mahdollista saada myös jonkinlaista listaa tarjoiluistasi? Oli oikeasti kyllä herkullisen näköistä, ja – mikä mun mielestä myös tärkeää – eli nähty vaivaa. Kiitos muutenkin ihanasta blogista, oon kyllä ihan koukussa :-)

 21. Haluaisin tehdä jo ensi viikolla uuden brunssin :DNo mä luulin, että kuva olisi ollut kummastakin pöydästä kokonaan, mutta ei sitten ollutkaan :/Voin tehdä teille listan johonkin kuvaan, niin saatte menun siten :)Mutta lyhyesti: erilaisia salaatteja, espanjalainen tortilla, quiche, karjalanpiirakoita, sämpylöitä, hedelmiä, marjoja, rahkaa, jogurttia, juustoja, chorizoa, pekonitaateleita (poikien mielestä ei ole brunssia ilman pekonitaateleita). Jälkkäriksi olin tehnyt suklaamousse pavlovan :)Kiitos paljon kommentistasi. Tuonkaltaisista kommenteista tulee niin kiva fiilis :)

 22. Ooomnomnomnom…. Brunssit vaan ovat parhautta, erityisesti koti-semmoiset kun ei ole kiire mihinkään. :)

  Tosi ihania herkkuja olet pöytään kattanut, etenkin nuo hedelmäpinot näyttävät niin herkullisilta tähän vuodenaikaan! Viikset ovat piste i:n päällä! :D

  Ainiin, pakko vielä mainita tuosta kun kerroit, miten tykkäät järjestellä ja sunnitella juttuja – tiedän tunteen! Melkeinpä parasta juhlissa ja tapahtumissa on mielestäni juuri se järkkääminen ja suunnittelu, mitä kokata, miten laittaa pöytä, mitä juomaa, koristelut… i-ha-naa!!

  1. Niin on! lopuksi hengailtiin vaan sohvalla ja syötiin sieltäkäsin loppuherkut :)

   Syön hedelmiä ihan hirveet kasat muutenkin ja brunssien parhautta ovat mun mielestä juurikin marjat ja hedelmät :)
   No c’moon, tottakai viikset pitää olla :D

   Olen välillä leikkinyt ajatuksella, että jos joskus perustaisin jonkun oman yrityksen niin olisi se nimenomaan ehkä jonkinlainen juhlien järjestelyyritys. Suunnittelu on kyllä näissä asioissa ihan parasta!

   Sama on matkojen suhteen. Tykkään matkojen suunnittelusta ja odottelusta :).

 23. Ooomnomnomnom…. Brunssit vaan ovat parhautta, erityisesti koti-semmoiset kun ei ole kiire mihinkään. :)Tosi ihania herkkuja olet pöytään kattanut, etenkin nuo hedelmäpinot näyttävät niin herkullisilta tähän vuodenaikaan! Viikset ovat piste i:n päällä! :DAiniin, pakko vielä mainita tuosta kun kerroit, miten tykkäät järjestellä ja sunnitella juttuja – tiedän tunteen! Melkeinpä parasta juhlissa ja tapahtumissa on mielestäni juuri se järkkääminen ja suunnittelu, mitä kokata, miten laittaa pöytä, mitä juomaa, koristelut… i-ha-naa!!

 24. Joo, toivotaan näin ! … ja päivä kahvilanpitäjänä kuullostaa tosi kivalle ! :)Sweet Vaasassa olen piipahtanut kerran ja paikka oli trendikäs/rento ja mikä parasta todella herkullisia leivoksia …kävisin siis useammin, jos vyötärö vaan sen sallisi :D…ja lauantaisin siellä ois myös brunssi..sitä en ole testannut…ja Totta, sunnuntaille mahtuisi tähän kaupunkiin vielä kyllä joku muukin vaihtoehto …

 25. Niin on! lopuksi hengailtiin vaan sohvalla ja syötiin sieltäkäsin loppuherkut :)Syön hedelmiä ihan hirveet kasat muutenkin ja brunssien parhautta ovat mun mielestä juurikin marjat ja hedelmät :)No c’moon, tottakai viikset pitää olla :DOlen välillä leikkinyt ajatuksella, että jos joskus perustaisin jonkun oman yrityksen niin olisi se nimenomaan ehkä jonkinlainen juhlien järjestelyyritys. Suunnittelu on kyllä näissä asioissa ihan parasta!Sama on matkojen suhteen. Tykkään matkojen suunnittelusta ja odottelusta :).

 26. Aivan totta, että sydän on siellä missä rakkaimmat! Itsekin koen sen täällä Helsingissä kun olen pohjoisesta kotoisin ja suunnittelen jo muuttoa täältä pos valmistuttuani. Ainoastaan työt ehkä pitäisivät minua täällä, ja sehän tässä huolestuttaakin, että löytyykö niitä töitä muualta kuin täältä etelästä..

 27. Kiitos paljon ihana! Aina ymmärtää paljon paremmin, kun kuulee miten tehty :) Pidin kyllä kaikista kuvista ja pidän aina sun kuvista! Älä yhtään sure, ettei olis ollut onnistuneita! Hih…tajuan kyllä tuon “itse perässä”- jutun… :D Muksaa viikon jatkoa!

 28. Nyt tulee ehkä hassuin blogikommentti koskaan, mutta hammaslääkisopiskelija kiinnitti huomionsa heti hampaisiin sellaiset nähdessään. Tosi kauniit hampaat! :)

 29. Nyt tulee ehkä hassuin blogikommentti koskaan, mutta hammaslääkisopiskelija kiinnitti huomionsa heti hampaisiin sellaiset nähdessään. Tosi kauniit hampaat! :)

 30. Voi miten hauska kommentti :)Hymyilyttää niin paljon, että omatkin hampaat vilkkuu :))Ystävälläni on kyllä tosi kauniit hampaat :)

 31. Herkullisen näköistä ja olipa kivaa katsoa videota! Sainkin tästä hieman ideoita meidän tulevalle sunnuntaibrunssille, kun ystäväni saapuu kylään toisesta kaupungista. Kiitos siis! :) Brunssipostauksesi tuli hyvään aikaan!

 32. Herkullisen näköistä ja olipa kivaa katsoa videota! Sainkin tästä hieman ideoita meidän tulevalle sunnuntaibrunssille, kun ystäväni saapuu kylään toisesta kaupungista. Kiitos siis! :) Brunssipostauksesi tuli hyvään aikaan!

 33. Ihanan näköinen brunssi, tästähän vallan inspiroituu! Meidän kaveripiirissä järjestellään paljon illanistujaisia, muttei oikeastaan ikinä brunsseja. Mun mielestä brunssit olisivat taas ihan parhautta!

  Tykkäsin myös tosi paljon videosta! Siitä sai niin paljon enemmän irti kuin vaan kuvista.

  1. Heippa Ande!

   Onko sinullakin blogi? Olen nimittäin mielestäni käynyt “sinulla” joskus kylässä ja nyt ihmettelen, että miten se ei ole nimimerkkisi alla linkitettynä..?

   Munkin mielestä brunssit ovat ihan parhautta! Haluaisin pitää uuden brunssin piakkoin, mutta kohta alkaa kaikilla taas tentti- ja joulukiireet :/

   Se nyt on vielä aika kotikutoinen, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Lupaan tehdä uuden videon vielä ihan lähiaikoina :))

 34. Ihanan näköinen brunssi, tästähän vallan inspiroituu! Meidän kaveripiirissä järjestellään paljon illanistujaisia, muttei oikeastaan ikinä brunsseja. Mun mielestä brunssit olisivat taas ihan parhautta!Tykkäsin myös tosi paljon videosta! Siitä sai niin paljon enemmän irti kuin vaan kuvista.

 35. Heippa Ande!Onko sinullakin blogi? Olen nimittäin mielestäni käynyt “sinulla” joskus kylässä ja nyt ihmettelen, että miten se ei ole nimimerkkisi alla linkitettynä..?Munkin mielestä brunssit ovat ihan parhautta! Haluaisin pitää uuden brunssin piakkoin, mutta kohta alkaa kaikilla taas tentti- ja joulukiireet :/ Se nyt on vielä aika kotikutoinen, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Lupaan tehdä uuden videon vielä ihan lähiaikoina :))

 36. Nyt on ilmeisesti Andet menny sekaisin :) Joskus kommentoin muistaakseni Moumou:n blogissa ja huomasin, että siellä oli joku jo kommentoinut Ande-nimimerkillä, muissa indiedays-blogeissa en ole Andeen törmännyt. Ajattelin, ettei samanlaiset nimimerkit haittaa, näkeväthän blogittaret sähköpostiosoitteen ja olen sillä nimimerkillä jatkanutkin :)

  Itselläni ei siis ole blogia!

  Odotan innolla videota!

 37. Nyt on ilmeisesti Andet menny sekaisin :) Joskus kommentoin muistaakseni Moumou:n blogissa ja huomasin, että siellä oli joku jo kommentoinut Ande-nimimerkillä, muissa indiedays-blogeissa en ole Andeen törmännyt. Ajattelin, ettei samanlaiset nimimerkit haittaa, näkeväthän blogittaret sähköpostiosoitteen ja olen sillä nimimerkillä jatkanutkin :)Itselläni ei siis ole blogia!Odotan innolla videota!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*