Brunch at Hotel ASTOR

Sunnuntaina on isänpäivä, joten moni varmaan miettiikin miten yllättää oma  isi. Yksi hyvä vaihtoehto  on viedä isi pitkälle aamiaiselle, brunssille toisin sanoen. Olen aiemmissa postauksissani hehkuttanut Helsingissä tarjottavia bunsseja, mutta taisin löytää näille aiemmille brunsseille viime viikonloppuna voittajan.  
En ole aiemmin kertonut, että missä kaupungissa opiskelen, mutta tulevien postauksien takia päätin sen teille paljastaa. Asun Vaasassa lukukausien ajan ja Helsingissä kesät :)
Vaasassa on hotelli nimeltä ASTOR, joka tarjoili minulle vime viikonloppuna elämäni parhaimman aamiaisen. Tarjolla oli perustuotteiden lisäksi vaikka mitä; pekoniin käärittyjä taateleita, saaristolaisleipää lohitartarilla, smoothieita, mielettömiä leivoksia ja alkumaljaksi mimosaa… Kivan lisän toi se, että itse sai puristaa tuoreista apelsiineistä mehunsa ja  jälkkäriksi paistaa vohvelinsa  itse.
Hotel ASTOR tarjoilee brunssin lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30 – 13.30. Hyvän ruokatarjonnan lisäksi voi nauttia ASTORIN henkilökunnan todella hyvästä palvelusta. Hintaa koko komeudelle tulee 18 euroa. Hotelli Astorin brunssi on todella suosittu,  joten pöytävaraus on ehdoton jos mielii herkkujen ääreen. 


Like I have earlier mentioned that I adore long mornings, but if I can add an luxurious breakfast to my morning schedule is that total perfection for me. I have ate brunches in so many places but I think that last weekend I found a winner. Hotel Astor is located in my hometown and its brunch was amazing, i´d say that the hotel Astor´s brunch is the best in Finland :) Brunch is served on saturdays and sundays from 11.30 to 13.30. 

You may also like

22 Comments

  1. Oi kiitos :)Näkkäri ei nyt kyllä kuvannut brunssin tarjontaa ollenkaan, sillä Astorissa oli ihan mielettömät tarjoilut!Mutta tykkään kuvasta, koska se on jollain lailla aika rauhallinen :)

  2. Oi kiitos :)Näkkäri ei nyt kyllä kuvannut brunssin tarjontaa ollenkaan, sillä Astorissa oli ihan mielettömät tarjoilut!Mutta tykkään kuvasta, koska se on jollain lailla aika rauhallinen :)

  3. Ai etta mika ihana buffet aamiainen! En ole itse suuri aamiaisen ystava, mutta tuoreet hedelmat, smoothiet, vihrea/inkivaari.piparminttuteet ja kaurapuuro on hyvia aamunaloittajia.

  4. Ai etta mika ihana buffet aamiainen! En ole itse suuri aamiaisen ystava, mutta tuoreet hedelmat, smoothiet, vihrea/inkivaari.piparminttuteet ja kaurapuuro on hyvia aamunaloittajia.

  5. Katz NYC:Mulla on vähän sama, että arkisin mun aamiainen on kaurapuuroa, jogurttia tai muuta hyvin simppeliä. Mutta viikonloppuisin on ihana istahtaa kavereiden kanssa brunssiaamiaiselle ja kuulla kuulumiset :)Rachel: Actually you are totally right! All those meringues and desserts! I think Marie have enjoyed quite extraordinary breakfasts in Versailles :)Like she said: “If the people have no bread, let them eat cake?

  6. Katz NYC:Mulla on vähän sama, että arkisin mun aamiainen on kaurapuuroa, jogurttia tai muuta hyvin simppeliä. Mutta viikonloppuisin on ihana istahtaa kavereiden kanssa brunssiaamiaiselle ja kuulla kuulumiset :)Rachel: Actually you are totally right! All those meringues and desserts! I think Marie have enjoyed quite extraordinary breakfasts in Versailles :)Like she said: “If the people have no bread, let them eat cake”

  7. Nam-nam-nam! Olen haaveillut astorin brunssista pitkään.. nyt tiedän, että se on pakko toteuttaa seuraavalla Vaasan reissulla!! :DOletko käynyt kurkkaamassa Kanttarelliksen antimia?

  8. Nam-nam-nam! Olen haaveillut astorin brunssista pitkään.. nyt tiedän, että se on pakko toteuttaa seuraavalla Vaasan reissulla!! :DOletko käynyt kurkkaamassa Kanttarelliksen antimia?

  9. Linda Lisa Maria:Joo ehdottomasti kannattaa käydä brunssilla Astorissa :)))Parasta!En ole käynyt Kantarelliksessä. Multa on mennyt se paikka vähän ohi, kun olin syksyn vaihdossa nin se oli avattu sillä aikaa.

  10. Linda Lisa Maria:Joo ehdottomasti kannattaa käydä brunssilla Astorissa :)))Parasta!En ole käynyt Kantarelliksessä. Multa on mennyt se paikka vähän ohi, kun olin syksyn vaihdossa nin se oli avattu sillä aikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*