Broccoli Soup With Spinach and Cauliflower

 Heräsin aamulla aikaisin vaivaamaan yön yli noussutta ciabatta-taikinaa, mietin hieman mitä teen sillä välin kun leipä menisi taas untenmaille. Niinpä päätin tehdä leivälle seuraksi kevyen keiton. Tänään saatte reseptin keittoon ja huomenna leipään. Koristelin keiton parmesanilla, paahdetuilla punajuurilastuilla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja viereen asettelin vielä ciabatta-kierteen.
Tarvitset:
Pienen parsakaalin
Pienen kukkakaalin
150g pakastepinaattia
1 prk crème fraîchea
4 dl kasvislientä
suolaa
pippuria
Keitä parsakaali ja kukkakaali pehmeäksi. Samalla keitä kasvisliemi toisessa kattilassa. Sulata pinaatit. Kun parsakaali ja kukkakaali on pehmennyt, laita ne tehosekoittimeen ja lisää muut aineet sekaan. Jos haluat kevyemmän version, niin korvaa créme fraiche vaikka bulgarian jogurtilla.
*       *      *
I woke up quite early this morning because I had to finish my ciabatta dough. I served my ciabatta with broccoli soup. I’ll give you the recipe for the ciabatta tomorrow but here is the recipe for the soup.
For the finishing touch I used roasted pine nuts, parmesan and roasted beetroot.
You need:
1 small broccoli
1 small cauliflower
150 spinach
1 crème fraîche
4 dl vegetable bouillon
salt
pepper
Cook broccoli and cauliflower in the boiling water until they are soft. Prepare the vegetable bouillon in other kettle. When broccoli and cauliflower are soft, put those into blender and add other ingredients  as well. If you want to have lighter soup, skip the crème fraîche and use  natural yoghurt instead.

You may also like

8 Comments

  1. Kuulostipa herkulliselta. ja helpolta. Ja keitto vielä sisälsi mun suosikkeja, jospa ensi viikolla pistäisin testaukseen.: )

  2. Kaitaliina:Joo, helppoa ja hyvää! Innostuin mustajuurikeitosta niin paljon, että on jos jonkimoista keittoreseptiä tulossa :)

  3. Kuulostipa herkulliselta. ja helpolta. Ja keitto vielä sisälsi mun suosikkeja, jospa ensi viikolla pistäisin testaukseen.: )

  4. Oih kuinka ihanan vihreää! Kiitos vinkistä, aion itsekin kokeilla tätä. Mutta ciabattaa aamulla leipomaan minusta ei ole (ei ehkä sen puoleen mihinkään muuhunkaan vuorokaudenaikaan) ;)

  5. Oih kuinka ihanan vihreää! Kiitos vinkistä, aion itsekin kokeilla tätä. Mutta ciabattaa aamulla leipomaan minusta ei ole (ei ehkä sen puoleen mihinkään muuhunkaan vuorokaudenaikaan) ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*