Bon Soir Suède

Lähden tänään ranskalaisen sisareni kanssa illalla Tukholmaan ajatuksella, kaksi tyttöä ja viiden tähden viikonloppu. Kerroin teille viime viikolla, että ranskikseni muuttaa Pariisiin töihin, joten tarvitsimme kunnon tyttöjen viikonlopun kahdestaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emme ole pitkään aikaan tehneet kunnolla mitään yhdessä. Joten tämä muutaman päivän intensiivihengailu on meille kummallekin varmasti hyväksi, koska tiedämme että syksyllä koittaa karu vaihe, kun emme enää asu samassa maassa.

stockholm4

Meitä odottaa Tukholmassa kaikkea ihanaa, sillä olemme varanneet kivan hotellin ja pöydät herkullisista ravintoloista. Harmikseni vain lempiravintolani BAR on kiinni nyt heinäkuussa, mutta onneksi Tukholma on tulvillaan hyviä ruokapaikkoja. Jälkkärihetkelle menemme kummitätini lempipaikkaan, Stockholm Grandiin, herkuttelemaan Marie Antoinette – tyyliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA stockholm2

Ja koska kyseessä on tyttöjen matka niin siihen kuuluu shoppailua eli kävelyä kaupasta toiseen. Haluaisin käydä ainakin Massimo Duttilla, josta olen kertonut teille MassimoDutti, I love you –  ja Massimo Dutti -postauksissani.  Asplundilla ja Svenkt Tennissä ajattelin käydä katsomassa hieman sisustusjuttuja. Mitään sen kummempaa en periaatteessa tarvitse, mutta ehkä muutama Estrid Ericsonin lasipurkki olisi kiva vielä saada :)

Haluaisin mennä Fotografiskaan, mutta olemme sopineet ettemme tee mitään ravintolavarauksia suurempia planeja, vaan teemme juuri niin kun sillä hetkellä tuntuu.  Toivottavasti ilmat vain hellisivät meitä, jotta voisimme olla mahdollisimman paljon ulkona ja kävellä kauniissa Tukholmassa.

Tietokonetta en nyt valitettavasti ota mukaan, mutta kameran kylläkin. Tukholman juttujani voitte seurata parhaiten Instagramin kautta, joten nähdään siellä. Nähdään taas ensi viikolla, ihanaa kesäviikonloppua muruset :)

P.S. Niin ja jos teillä on jotain must to do –juttuja Tukholmaan liittyen mielessä, niin kertokaa ihmeessä!

You may also like

30 Comments

 1. Kuulostaa hyvin, hyvin samanlaiselta kuin oma ja ystäväni viikontakainen viikonloppu Tukholmassa! Toisin sanoen erittäin hyvältä siis. :) Listaasi voisit lisätä Joe and the Juicen -ihanat poitsut vääntävät tuoreista hedelmistä mitä herkullisimpia juomia ja tilaustasi saat mennä hakemaan kuullessasi oman nimesi, “Sofiè och Go away doc!”

 2. Kuulostaa hyvin, hyvin samanlaiselta kuin oma ja ystäväni viikontakainen viikonloppu Tukholmassa! Toisin sanoen erittäin hyvältä siis. :) Listaasi voisit lisätä Joe and the Juicen -ihanat poitsut vääntävät tuoreista hedelmistä mitä herkullisimpia juomia ja tilaustasi saat mennä hakemaan kuullessasi oman nimesi, “Sofiè och Go away doc!”

 3. Suosittelen lämpimästi Tukholman saarien välillä liikkumiseen Hop on-hop off -lauttoja! Merellistä tunnelmaa, Tukholma kauneimmillaan!

 4. Suosittelen lämpimästi Tukholman saarien välillä liikkumiseen Hop on-hop off -lauttoja! Merellistä tunnelmaa, Tukholma kauneimmillaan!

 5. Ihanaa viikonloppua teille! Palattiin juuri eilen äiti-tytär-reissulta Tukholmasta, ja oli kyllä ihanaa. NK:lla oli hyvät alet ja paljon vielä kokoja jäljellä, kannattaa piipahtaa. Toivottavasti ilma vielä hellii, alkuviikosta oli ainakin kaunista. Stureplanilla on pieni drinkkibaari nimeltä Pontus, suosittelen :)

  1. Heippa söpöläinen! NK on tämän päivän listallamme tottakai. Kiitos Pontus vinkistä, siellä voisimme piipahtaa ennen illallista :)

 6. Ihanaa viikonloppua teille! Palattiin juuri eilen äiti-tytär-reissulta Tukholmasta, ja oli kyllä ihanaa. NK:lla oli hyvät alet ja paljon vielä kokoja jäljellä, kannattaa piipahtaa. Toivottavasti ilma vielä hellii, alkuviikosta oli ainakin kaunista. Stureplanilla on pieni drinkkibaari nimeltä Pontus, suosittelen :)

 7. Kuulostaa todella mukavasta tuo teidän viikonlopun suunnitelma. Tukholma on kyllä todella ihana kaupunki.

  Tässä jutussa listasin 10 eri sisustusliikettä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-3. Ehkä joku niistä on sinulle uusi tuttavuus.

  Viimeksi käytiin lounaalla Södermalmilla uudessa Nytorget Urban Delissä, siitä voit lukea tästä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-12. Todella kiva ja viihtyisä paikka!

  Laadukasta pikaruokaa saa Mood-ostoskeskuksen Vigårdasta, siitä lisää tästä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-2. Hyvä paikka lounastaa ostoskierroksen välissä.

  Toivottavasti näissä oli jotain sellaisia paikkoja, joita et tiennyt aikaisemmin :)

  1. Kiitos paljon vinkeistä. Sisustuspaikat oli muuten tuttuja, mutta Moodissa en ole aiemmin käynyt. Siellä pitää ehdottomasti piipahtaa tänään.Kivaa viikonloppua!

 8. Kuulostaa todella mukavasta tuo teidän viikonlopun suunnitelma. Tukholma on kyllä todella ihana kaupunki.Tässä jutussa listasin 10 eri sisustusliikettä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-3. Ehkä joku niistä on sinulle uusi tuttavuus.Viimeksi käytiin lounaalla Södermalmilla uudessa Nytorget Urban Delissä, siitä voit lukea tästä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-12. Todella kiva ja viihtyisä paikka!Laadukasta pikaruokaa saa Mood-ostoskeskuksen Vigårdasta, siitä lisää tästä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-2. Hyvä paikka lounastaa ostoskierroksen välissä.Toivottavasti näissä oli jotain sellaisia paikkoja, joita et tiennyt aikaisemmin :)

  1. Kiitos :)

   Menen tällä kerralla ranskiksen ehdoilla, sillä haluan että hänellä on ihana viikonloppu. Hän haluaa mieluummin
   olla kapungilla kuin merellä, jote, saaristoreissut jäävät ensi kerralle :)

   Noita saaristoreissuja pitää siis tehdä ensi kerralla :)

 9. Heippa söpöläinen! NK on tämän päivän listallamme tottakai. Kiitos Pontus vinkistä, siellä voisimme piipahtaa ennen illallista :)

 10. Kiitos paljon vinkeistä. Sisustuspaikat oli muuten tuttuja, mutta Moodissa en ole aiemmin käynyt. Siellä pitää ehdottomasti piipahtaa tänään.Kivaa viikonloppua!

 11. Kiitos :)Menen tällä kerralla ranskiksen ehdoilla, sillä haluan että hänellä on ihana viikonloppu. Hän haluaa mieluummin olla kapungilla kuin merellä, jote, saaristoreissut jäävät ensi kerralle :)Noita saaristoreissuja pitää siis tehdä ensi kerralla :)

 12. Siis mitä ihmettä? Mulla on BARiin pöytävaraus ensi viikolle :O
  Oli pakko tarkistaa ja näin sanotaan heidän sivuillaan:

  LUNCHSTÄNGT 8 JULI-2 AUGUSTI MEN ÖPPET SOM VANLIGT PÅ KVÄLLARNA!

 13. Siis mitä ihmettä? Mulla on BARiin pöytävaraus ensi viikolle :O Oli pakko tarkistaa ja näin sanotaan heidän sivuillaan:LUNCHSTÄNGT 8 JULI-2 AUGUSTI MEN ÖPPET SOM VANLIGT PÅ KVÄLLARNA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*