Bomber with a fur collar

Näitä kuvia kun ensimmäisen kerran katoin koneen näytöltä, ymmärsin viimeistään, että minun on pakko yrittää pitää mielessä hymyileminen. Jos luulen, että kasvoni ovat peruslukemilla, niin näin ei näköjään ole.  En pidä kuvista jossa hampaat näkyvät, sillä oma jenkkihymyni näyttää niin teennäiseltä ja jopa hivenen vulgaarilta. Kai se tosin olisi parempi kuin tuo puolivihaisen näköinen tyyppi, joka on kuvissa. Onneksi ainakin osa teistä näkee minut myös IG Storiesin ja Snapchat kautta, niin näette millainen oikeasti olen, sillä nämä kuvat kun antavat Sohvista aika vakavan kuvan :D

Avec Sofié blog l Bomber

Avec Sofié blog l Bomber

Viime keväänä tapahtui jotain odottamatonta ja ostin pilottitakin, eli bomberin. Luulin, että bomber jäisi ihan vain muutaman käytön takiksi ja antaisin sen ystävälleni parempaan käyttöön. Yllätykseksi olen käyttänyt bomberia suhteellisen paljon. Ei se nyt malliltaan kroppaani imartele, mutta tuo särmää muuten niin simppeliin pukeutumiseeni. Paras asia bomberissa taitaa tosin minun kannaltani olla väri, sillä vihreä sopii sinisen lisäksi minulle.

Avec Sofié blog l Bomber

Olin viikonloppuna Pariisissa tapaamassa Meksikossa asuvaa ystävääni. Hän on taiteilija ja Pariisissa oli nykytaiteen suuri tapahtuma, FIAC, joten viikonloppu meni taiteillessa. Tallustimme pitkin Pariisia aamusta iltaan eri taidetapahtumissa ja gallerioissa ahmimassa ja ihmettelemässä taideteoksia. Nämä suuret tapahtumat ovat Pariisissa yksi asia mistä pidän, sillä jo yhdessä viikonlopussa ehtii nähdä ja kokea niin paljon.

Avec Sofié blog l Bomber

Avec Sofié blog l Bomber

Vaikka FIAC kestää vain hetkisen, on Pariisi täynnä taidegallerioita, joissa kannattaa piipahdella. En ole itse mikään taidekeräilijä, mutta nautin äärettömästi lauantain kaltaisesta päivästä, kun voi haahuilla paikasta toiseen ja katsella taideteoksia joista ei välttämättä edes ymmärtäisi mitään. Valokuvat ovat minusta ehkä se mielenkiintoisin taidemuoto. Onneksi näin lauantaina myös muutaman valokuvanäyttelyn ja sattumalta törmäsin myös suomalaisen Elina Brotheruksen näyttelyyn.

Avec Sofié blog l Bomber

Sunnies / Prada

 Fur collar /H&M

Bomber / H&M

Pants / Zara

Bag / Gucci

Gloves / From Italy

Shoes / Mauro Leone

You may also like

6 Comments

  1. Ihana tyyli! Ja kengät! En oo mikään pelloilla kyntäjä, ihan kaupungissa asun, mutta miten musta tuntuu, että saisin nuo likaiseksi hetkessä. Ihailen ihmisiä, joilla on aina siistit kengät jalassa. Ehkä täytyy tänä aamuna plankata nahkanilkkurit kiiltäviksi. Aurinkoista syksyä!

  2. Kaipaan aikaa, jolloin saatoin mennä joka viikonloppu eri taidenäyttelyyn. Pienellä paikkakunnalla luonto korvaa osittain taiteen. Hyvä asu ja asustekokonaisuus. Turkiskauluri tuo loistetta kokonaisuuteen. Jos jonkun uuden laukun ostaisin, niin juuri tuo olkalaukku se olisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*