Blue Sunday

Ei ihan vielä kesäkelit kumminkaan…

Kuvat ovat viime sunnuntailta, ja siis täällä ei ole olleet kesäkelit. Eli ihan talvisen koleissa keleissä mennään ja takki pysyy visusti päällä. Tulin tänään Suomesta takaisin tänne ja itseasiassa täällä tuntuu niin paljon kylmemmältä mitä Suomessa. Tämä koleus todellakin menee luihin ja ytimiin.

Talvitakeissa ja kerroksissa ei tosin jaksa aina poseerata ja sisätiloissa ei kuvista tule mitään, niin pitää hypähdellä ulkosalla ilman takkia ja lämpimikseen. Aurinko tosin voisi tulla pian näkyviin ihan muutenkin kuin pelkästään lämmittämään, sillä alkaa nassu olemaan taas niin valkoinen ja paikoittain jopa sininen että olisi ihan kiva jos se saisi edes hivenen väriä pitkästä aikaa.

 

Saattaa nyt kuulostaa hassulle, mutta en ole näiden ranskalaisten perusvaatteiden suurin ystävä. Vaikka tämä miten muodin kaupunki onkin, niin kyllä ne ovat ne italialaiset jotka minun mielestä taitavat sen ruoan ja muodin paremmin mitä ranskikset. Yksi vaateliike on tosin löytänyt suosikkilistoilleni, Biscote. Heillä on naisellisia vaatteita ja väriäkin on.

Tällä hetkellä katumuoti on ainakin vähän liian neliömäistä minun makuuni. Löysin hyvän quotenkin Pinterestistä vähän aikaa sitten, että jos haluat näyttää kodittomalta, nyt on sen aika. En vain kerta kaikkiaan voi laittaa päälleni neilöhameita tai napapaitoja. Missä on ne basicit ja tyylikkäät arkivaatteet??!!

 

Hat:Zara

Dress:Biscote

Shoes: Pretty Ballerinas

Bag: Dixie

Bracelets: Tiffany

………………………………………………….

Photos are from a week ago, and don’t be excited, it’s not summer in Paris yet. Actually, it feels much colder here than in Finland. The Parisian chillness is also something else than their attitude ;)

I do wear capes and coats of course, but it’s not nice to take outfit pictures inside or wear layers after layers all the time. The sun should come to visit me soon, the coldness I can manage, but my pale and almost blue skin, not so much…

It may sound a bit silly, but even though they say the French has the best cuisine or fashion, I highly disagree. At least the cuisine is in a big crisis and it has been the same for so long (someone probably would like to step on my toes with their heels right now, but… Please visit Scandinavia before you do so). Same things goes with fashion. I just feel that it’s the Italians who run fashion world. They have a sense on the fabrics and colors. Ok, I have found one basic store which I like a lot and that’s Biscote. They have feminine clothes and they have a classis style also their coloring.

Currently the street fashion is a bit too 80’s or 90’s to me. I look terrible when I put square cut dresses on me. I don’t honestly know anyone who can wear those kinds of dresses which you see in the basic stores. And that’s why I always go back to Biscote and that’s a tip for you as well who are in need of a feminine dresses.

 

You may also like

4 Comments

 1. Hei!

  Kaunis sininen asu ja rakastan tota hattua, sopii erittäin hyvin sinulle! Pariisi selkeästi sopii sinulle! Ps. Kaunis koti teillä siellä! Olen itse uudistanut blogiani, käy kurkaamassa jos kiinnostaa =)

  -Hanna Krstiina Amy

  http://xoamys.com/

 2. Niin samaa mieltä. Tämän hetken laatikkomuoti ei vain ole minunkaan juttuni, saati sitten napapaidat ja muut (ei olisi vaikka vyötärönseutuni sellaisen muodin sallisikin…). Toivotaan pian sitä aurinkoa niin sinne kuin tänne :)

 3. Kiitos ihanasta blogistasi! Löysin tämän vasta viime vuoden puolella. Niin upeat kuvat ja tekstit! Tämä on juuri sitä mitä kaipaa juuri silloin, kun tuntuu ettei tämä talvi lopu ikinä. Voi ottaa kahvikupposen ja lukea blogiasi. Viime aikoina olen lukenut sinun kosmetiikkaan liittyviä tekstejä. Mitä huulipunia/huulikiilteitä suosit nykyään?

  Hienoa nähdä kuinka sinusta on tullut niin upea ja kaunis nainen, kaikkea hyvää sinulle ja blogillesi!(Olemme joskus lapsuudessamme tavanneet ja samoilta kulmilta ollaan kotoisin.)(ehkä tunnistat sähköpostistani)

   

 4. Oon samaa mieltä näistä uusista muotivillityksistä sun kanssa! Olis kiinnostavaa jos tekisit vielä tarkemman postauksen ranskalaisesta muodista verrattuna siihen italialaiseen ja vaikka vielä, minkälainen on suomalainen pukeutumiskulttuuri verrattuna näihin! (: Ovatko ranskalaiset muuten ystävällisä jos ranskan kieltä yrittää puhua, muttei osaa täydellisesti?(;

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*