Blog Meeting

Sain noin kuukausi sitten  mediatoimisto Caratilta ja mediatoimisto Vizeumilta  kutsun matkanjärjestäjien blogi-iltaan.  Tilaisuuten oli kutsuttu bloggaajien lisäksi muutama matkanjärjestäjä. Illan aikana tutustuimme matkanjärjestäjiin, sekä tietenkiin toisiin bloggaajiin ja blogeihin.  Eilinen ilta oli minusta mielenkiintoinen, niin bloggaajan näkökulmasta, mutta myös ammatillisesta näkökulmasta. Oli mukava tavata muita bloggaajia ja keskustella heidän kanssaan heidän kokemuksistaan ja taustoistaan. Muutamaa lukijaanikin nappasin hihasta ja uskaltauduin esittelemään itseni :)


Vaikka viimeaikoina olenkin reissanut pääosin vain kaukokohteissa, Borneolla, Sumatralla, Thaimaassa, Malesiassa ja  Vietnamissa, mutta silti Euroopankin kohteet kiinnostavat minua. Odotan innolla tulevaa Latvian matkaani, sillä en ole pahemmin Itä-Euroopassa matkustellut. Olenkin saanut teiltä lukijoilta paljon vinkkejä tulevaa matkaani varten, kiitos niistä!


Eilisessä tilaisuudessa käytiin läpi muun muassa Finnmatkojen tulevan kauden tarjontaa ja heidän matkapakettejaan. Minua henkilökohtaisesti eniten kiinnostavat presentaatiot tulivat Norwegianilta, Visit Swedeniltä ja Finnlinesilta. Olen suunnittellut suuntaavani toukokuussa Barcelonaan, niin iloiseksi yllätyksekseni Norwegian alkaa lentämään toukokuussa suoraan Helsingistä Barcelonaan. Olen kierrellyt aika paljon muualla, mutta Suomen lähialueet ovat jääneet hieman tuntemattomiksi. Hävettää ihan myöntää, että en ole lapsuuteni jälkeen Ruotsissa kunnolla aikaa viettänyt. Viimekin kesänä meidän piti Tukholmaan mennä pidennetyksi viikonlopuksi, mutta Italian reissu veti pidemmän korren. Baltian alue ei ole aiemmin kiehtonut minua ollenkaan. Eikä minua kyllä niille Viron päiväristeilylle saakkaan, mutta Finnlinesin Puolan kohde, Gdynia-Gdansk-Sopot,  vaikutti mielenkiintoiselta. Muutenkin haaveissa olisi tehdä kunnon Tour d’Europe autoillen, niin Finnlinesin palvelut kuullostivat korviini erittäin mieluisilta. Varsinkin, kun Finnlinesin edustaja korosti, ettei ristely Helsinki-Rostock välillä ole mitään samantapaista, johon olemme ruotsinlaivoille tottuneet.


Eilinen ilta oli kaikinpuolin antoisa ja onnistunut :)

You may also like

12 Comments

 1. Mielenkiintoinen ilta oli ja kiva oli tavata kasvokkain.Tämän kesän reissusuunnitelmat on jo lyöty lukkoon, mutta tutkailimme kotona alustavasti kesän 2012 Euroopan viini- ja ruokamatkalle Finnlinesin esitteitä. Baltian ja Puolan reissuja olen tehnyt autoillen loma- ja työmatkoina, nyt olisi kiva mennä laivalla suoraan Saksaan.

 2. Lumo:Hih, niin oli! Oh, kuullostaa ihanalle! Voitte autoilla suoraan samppanjan alueelle ja Dom Perigonin kotiseuduille! Ostin poikaystävälle noin vuosi sitten ison Viini-kirjan. Loppujen lopuksi minä olen lukenut sitä vähän enemmän ja vähän niinkuin matkaoppaana :) Saksa on jäänyt multa ihan näkemättä. Pari kertaa olen istunut Franfurtin kentällä ja kerran ajanut sieltä Ranskan puolelle, mutta Saksassa ei ole tullut oltua. Berliini varsinkin kiinnostaisi kovasti!

 3. Oih, olisipa ollut kiva treffata! Mä vaan olen NIIN huono osallistumaan mihinkään tuollaisiin juttuihin, oon kai liian laiska. Mukava kiva kuitenkin kuulla, että ilta oli onnistunut. : )

 4. Mielenkiintoinen ilta oli ja kiva oli tavata kasvokkain.Tämän kesän reissusuunnitelmat on jo lyöty lukkoon, mutta tutkailimme kotona alustavasti kesän 2012 Euroopan viini- ja ruokamatkalle Finnlinesin esitteitä. Baltian ja Puolan reissuja olen tehnyt autoillen loma- ja työmatkoina, nyt olisi kiva mennä laivalla suoraan Saksaan.

 5. Lumo:Hih, niin oli! Oh, kuullostaa ihanalle! Voitte autoilla suoraan samppanjan alueelle ja Dom Perigonin kotiseuduille! Ostin poikaystävälle noin vuosi sitten ison Viini-kirjan. Loppujen lopuksi minä olen lukenut sitä vähän enemmän ja vähän niinkuin matkaoppaana :) Saksa on jäänyt multa ihan näkemättä. Pari kertaa olen istunut Franfurtin kentällä ja kerran ajanut sieltä Ranskan puolelle, mutta Saksassa ei ole tullut oltua. Berliini varsinkin kiinnostaisi kovasti!

 6. Oih, olisipa ollut kiva treffata! Mä vaan olen NIIN huono osallistumaan mihinkään tuollaisiin juttuihin, oon kai liian laiska. Mukava kiva kuitenkin kuulla, että ilta oli onnistunut. : )

 7. Kaitaliina:No niin olisi!Oli itseasiassa kiva huomata, että miten markkinoinnin asiantuntijat olivat niin inoissaan bloggaamisesta. Olin aina ajatellut, että se nähdään enemmänkin negatiivisena asiana :)

 8. Kaitaliina:No niin olisi!Oli itseasiassa kiva huomata, että miten markkinoinnin asiantuntijat olivat niin inoissaan bloggaamisesta. Olin aina ajatellut, että se nähdään enemmänkin negatiivisena asiana :)

 9. Oi, nyt minussa heräsi pieni matkustajasielu joka on ollut tauolla pari vuotta pienen lapsen kanssa! Huokaus, oiskohan Malesia hyvä kohde 3 v kanssa Thaimaan sijasta jossa on tullut käytyä tosi monta kertaa? Ihania ja todella hyviä kuvia.Tulehan katsomaan minun maailmaani :) Hyvää lauantain jatkoa. mirka

 10. Mirka:No se riippuu ihan ihmisestä, että minne kaikkaille sitä uskaltaa pienen lapsen kanssa lähteä. Olen itse hieman pelokas, joten en Malesian pienimmille saarille lähtisi ihan pienen palleron kanssa. Lähimpään sairaalaan voi olla monen tunnin matka ja saarilla joissa käytiin oli kaikennäköistä mönkijää ja matelijaa. Varautuisin ainakin EpiPenillä ja muilla mahdollisilla allergialääkkeillä. Langawin tosin pitäisi olla enemmän turistimaisempi, kuin esimerkiksi Tiomanin. Mutta Tiomanin isoimmalta rannalta Tekekiltä löytyi myös lääkäri, mutta vastamyrkkyjä käärmenpistoksia varten ei ollut. Mutta kyllä siellä silloin tällöin taaperoitakin näkyi :)

 11. Oi, nyt minussa heräsi pieni matkustajasielu joka on ollut tauolla pari vuotta pienen lapsen kanssa! Huokaus, oiskohan Malesia hyvä kohde 3 v kanssa Thaimaan sijasta jossa on tullut käytyä tosi monta kertaa? Ihania ja todella hyviä kuvia.Tulehan katsomaan minun maailmaani :) Hyvää lauantain jatkoa. mirka

 12. Mirka:No se riippuu ihan ihmisestä, että minne kaikkaille sitä uskaltaa pienen lapsen kanssa lähteä. Olen itse hieman pelokas, joten en Malesian pienimmille saarille lähtisi ihan pienen palleron kanssa. Lähimpään sairaalaan voi olla monen tunnin matka ja saarilla joissa käytiin oli kaikennäköistä mönkijää ja matelijaa. Varautuisin ainakin EpiPenillä ja muilla mahdollisilla allergialääkkeillä. Langawin tosin pitäisi olla enemmän turistimaisempi, kuin esimerkiksi Tiomanin. Mutta Tiomanin isoimmalta rannalta Tekekiltä löytyi myös lääkäri, mutta vastamyrkkyjä käärmenpistoksia varten ei ollut. Mutta kyllä siellä silloin tällöin taaperoitakin näkyi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*