Best Lifestyle Blog?

“Näihin ihaniin blogeihin saatat uppoutua tuntikausiksi ja kadottaa ajantajusi. Pian huomaat, että tiedätkin jo mitä haluat syödä ensi viikolla, millaisen nojatuolin haluat olohuoneeseen, mikä laukku on ihan pakko saada heti ja mihin upeaan paikkaan reissaat seuraavalla lomalla. Jos haluat tietää, mikä on juuri nyt uusinta uutta muodissa, sisustuksessa ja ylipäätään ihan kaikessa, löydät oleellisen näistä blogeista.”

                  -Maria Veitola, tuomariston jäsen-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasin kalenteristani, että ensi viikolla juhlitaan suomalaisia blogeja. Samalla myös tajusin, etten ole teille edes muistanut kertoa, että olen ehdolla parhaimman lifestyle blogi –  ja readers choice -kategorioissa. Olenkin tästä ehdokkuudestani erittäin iloinen, sillä vierelläni on upeita blogikollegoitani ja ihania ystäviäni <3

Mitä Avec Sofié –blogi pitää sitten sisällään?

Sofié rakastaa matkustelua, joten aina mahdollisuuden eteen sattuessa Sofié pakkaa laukkunsa ja lähtee joko kaupunkilomille tai riisipelloille. Sofié rakastaa Italiaa yli kaiken, mutta kaukokohteista Sumatran Lake Toban rauhallisuus viehättää kaupunkilomailijaa. Barcelona sen sijaan kuuluu Sofién melkein joka keväiseen traditioon ja matkavinkkejä voittekin lueskella täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20121025-1704175 Barcelona 20125 Barcelona 201210 Blogsu Desktop20
20121014-0901581

Sofié rakastaa ruokaa ja kauniita ruokakuvia. Blogin Sofié aloittikin käytännössä ruokablogina, mutta vuosien saatossa on blogin sisältö myös laajentunut. Kaiken vapaa-aikansa Sofié kumminkin viettää keittiössä kokkaillen ja kuvaillen.

Recently Updated517 Recently Updated518-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Porvoo 20126

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8925-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sofié on myös aikamoinen kotihiirulainen matkustamisesta huolimatta. Ikuinen sisustusprojekti on kokoajan käynnissä ja ideoita haetaan sisustusblogeista ja –lehdistä. Kaunis kattaus on myös puoliruokaa, joten suurena astiakeräilijänä Sofié panostaa myös kattauksiin intohimoisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recently Updated439 Recently Updated509

Finlayson

Sofién tyyli sen sijaan on aika klassinen ja naisellinen. Ballerinakokoelmat pursuilevat korkokenkiä unohtamatta. Lempivärit menevät aina valkoisesta harmaaseen ja mustaan, mutta kesällä puetaan pastelleja ja huulet maalataan punaisiksi. Kaula koristellaan lähes poikkeuksetta suurella korulle ja korvat Efva Attlingin rusetein tai Tiffanyn sydämin. Sunnuntaisin tosin päivänasuna toimii poikaystävän vanhat housut ja villasukat ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You may also like

36 Comments

 1. Upeita kuvia ja juttuja! Näitä jaksaa katsella useampaankin kertaan. Ilman muuta suosikkilistallani :)

 2. Sinun blogiasi luen aina rauhassa nautiskellen kauniista kuvista. Kauniilla ihmisellä on myös kaunis blogi! :-)

  Kysyisin mistä olet ostanut tuon valkoisen “vaateripustimen”?
  Itse olen etsiskellyt samanlaista.

  Ihanaa kevättä! :-)

 3. Sinun blogiasi luen aina rauhassa nautiskellen kauniista kuvista. Kauniilla ihmisellä on myös kaunis blogi! :-) Kysyisin mistä olet ostanut tuon valkoisen “vaateripustimen”? Itse olen etsiskellyt samanlaista.Ihanaa kevättä! :-)

  1. Kiva kuulla :)

   Hih, sen valokuvaharrastuksen takia tämän joskus aikoinani aloitin.

   Leppoisa tämän blogin pitääkin olla. Täällä ei nillitetä ainakaan pahmmin ;)

   Kiitos <3

 4. Kiva kuulla :)Hih, sen valokuvaharrastuksen takia tämän joskus aikoinani aloitin.Leppoisa tämän blogin pitääkin olla. Täällä ei nillitetä ainakaan pahmmin ;)Kiitos <3

 5. Ihania, älyttömän kauniita kuvia :) Näistä tulee kyllä niin väkisin hyvälle mielelle! Satuitko muuten käymään eilen kahvila La Torrefazionessa? Kuvittelin bonganneeni sinut sieltä tai sitten sulla on Helsingissä joku identtinen kaksonen :)

 6. Ihania, älyttömän kauniita kuvia :) Näistä tulee kyllä niin väkisin hyvälle mielelle! Satuitko muuten käymään eilen kahvila La Torrefazionessa? Kuvittelin bonganneeni sinut sieltä tai sitten sulla on Helsingissä joku identtinen kaksonen :)

 7. Hei,

  voi kiitos, teitä on kiva saada hyvälle mielelle <3

  Jep, kyllä kävin. Se on vakkarikahvilani ja kävin eilen siellä iltapala-salaatilla :)

 8. Hei,voi kiitos, teitä on kiva saada hyvälle mielelle <3Jep, kyllä kävin. Se on vakkarikahvilani ja kävin eilen siellä iltapala-salaatilla :)

  1. Kiitos :)

   No kyllä, Barcelonaan ajattelin suunnata kyllä viimeistään kesälomalla :)

   Kannattaa otaa tietyt osoitteet muistiin tuosta postauksestani, minkä linkkasin tähän postaukseen :)

 9. Blogisi on kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani! Olet hurjan kaunis, vaatekaappisi sisältö on täydellinen blogin perusteella ja ruokakuvat saavat veden kielelle! Kiitos ihanasta blogista, josta tulee aina hyvälle tuulelle!:)

  1. Voi Lotta <3

   Kiitos sanoistasi <3 Olen onnekas kun minulla on tuollaisia tsemppaavia lukijoita. Teidän takia minä tätä kirjoitan, niin se on ihana kuulla jos te pidätte tästä blogistani <3

   Se on tärkein asia että täällä tulee hyvälle tuulelle :)

 10. Blogisi on kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani! Olet hurjan kaunis, vaatekaappisi sisältö on täydellinen blogin perusteella ja ruokakuvat saavat veden kielelle! Kiitos ihanasta blogista, josta tulee aina hyvälle tuulelle!:)

  1. Thank you Katia :)

   Most of them I’ve taken with Olympus PEN EPM-1 and with 45mm.

   Some of them I’ve taken with my Canon 450d and 50mm.

   Usually I just fix the white balance and colors. I try to save myself and try to do everything I can in that moment when I take the picture.

   So I dont usually use PS or LightRoom, just if there’s emergency ;)

 11. Kiitos :)No kyllä, Barcelonaan ajattelin suunnata kyllä viimeistään kesälomalla :)Kannattaa otaa tietyt osoitteet muistiin tuosta postauksestani, minkä linkkasin tähän postaukseen :)

 12. Voi Lotta <3Kiitos sanoistasi <3 Olen onnekas kun minulla on tuollaisia tsemppaavia lukijoita. Teidän takia minä tätä kirjoitan, niin se on ihana kuulla jos te pidätte tästä blogistani <3Se on tärkein asia että täällä tulee hyvälle tuulelle :)

 13. Thank you Katia :)Most of them I’ve taken with Olympus PEN EPM-1 and with 45mm.Some of them I’ve taken with my Canon 450d and 50mm.Usually I just fix the white balance and colors. I try to save myself and try to do everything I can in that moment when I take the picture. So I dont usually use PS or LightRoom, just if there’s emergency ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*