Beauty in a Box

Minulla oli ennen monia pieniä meikkipussukoita, joiden kanssa sitten taistelin, että missä oli mitäkin. Kaikki muuttui kunnes kuulin ystävältäni blogisti Sensaistin vinkin. Marssin samantien Bauhausiin ja ostin työkalupakin, jonne kaikki meikkini mahtuu kauniisti ja ovat järjestyksessä. Kerrankin. Varsinaiset meikkipakit ovat varsin hintavia ja saattavat maksaa jopa useita satoja.  Kun tämä pakki ajoi loistavasti asiansa, niin ostin “työkalupakin” paljon mielummin kuin varsinaista meikkipakin.

Työkalupakin osastoissa on liikutettavat väliseinät, joten kynät ja siveltimetkin mahtuvat pakkiin mainiosti. Alaosa on pehmustettu samettimaisella kankaalla, joten pakki ei ole mitenkään muovinen tai tavanomainen työkalupakki. Pakin mitoista sen verran, että pituus on 36 cm, leveys 22 cm ja korkeus 24 cm.

____________________________________

I used to have several small make up bags. I was getting frustrated because I never knew what was inside of those. Everything changed until I heard a tip from another blogger. I went to Bauhaus (hardware store) immediately and bought one toolbox to me. Now all of my make up are in order and I can easily find what I’m looking for.

The actual make-up boxes are quite pricy and the price can go up to couple of hundreds and therefore, I rather bought this toolbox to me that an actual make up box. The walls are removable so pens and brushes fit there perfectly. The bottom is padded, so the kit doesn’t look like a normal toolbox.

 

You may also like

28 Comments

 1. Ihanat Nyt mua harmittaa, että mulla on meikkejä noin 10kpl ja mahtuvat siis helposti pieneen pussukkaan tai tuohon lasihyllylle missä ne yleensä majailevat. Itse laitoin kaikki korvikset (jotain on mooooonta) sellaiseen pieneen työkalupakkiin jossa on pieniä luukkuja. Tarkoitettu jollekin nauloille yms :)

  1. Olen vähän laiska meikkaaja noin arkisin, mutta juhliin tykkään pynttäytyä :)
   Kiitos vinkistä. Pitää käydä taas rautakapuassa ja ostaa sellaisia, sillä teen koruja, niin pikkuisia korunosia löytyy milloin mistäkin :)

 2. Ihanat Nyt mua harmittaa, että mulla on meikkejä noin 10kpl ja mahtuvat siis helposti pieneen pussukkaan tai tuohon lasihyllylle missä ne yleensä majailevat. Itse laitoin kaikki korvikset (jotain on mooooonta) sellaiseen pieneen työkalupakkiin jossa on pieniä luukkuja. Tarkoitettu jollekin nauloille yms :)

 3. Kerrassaan loistava idea, kiitos sen jakamisesta! :) Bauhausiin taitaa minunkin tieni viedä, että saan meikkihässäkkäni ja kaiken maailman purnukat järjestykseen. Muuten toimisi varmaan kaikille ompelu- ja neulomistarvikkeillekin sama idea. Pitääkö siis ostaa kaksi pakkia samalla kertaa… :) Kivaa viikonloppua!

  1. Mahtava juttu jos tästä oli apua! Minua se on ainakin auttanut ihan hirmuisesti, sillä olen luopunut nyssyköistäni nyt kokonaan ja tuota pakkia on helppo siirrellä paikasta toiseen :) Se on vielä niin kätevän kokoinenkin, niin sen saa helposti piiloon :)

   Siirrettävien väliseinien takia saisit kaikki puikot ja koukut kivasti järjestykseen :)

   Kiitos samoin :))))

 4. Kerrassaan loistava idea, kiitos sen jakamisesta! :) Bauhausiin taitaa minunkin tieni viedä, että saan meikkihässäkkäni ja kaiken maailman purnukat järjestykseen. Muuten toimisi varmaan kaikille ompelu- ja neulomistarvikkeillekin sama idea. Pitääkö siis ostaa kaksi pakkia samalla kertaa… :) Kivaa viikonloppua!

  1. Eikö olekin. Se on itseasiassa niin kätevän kokoinen, että säilytän sitä sängyn alla, vaatekaapissa ja kylpuhuoneen kaapin päällä. Se ei vie tilaa juuri ollenkaan, mutta se piilottaa kivasti kaikki pikku purkit, sudit ja muut :)

 5. Ihan hyvä idea tuo työkalupakki! Jos olisi vielä paikka mihin se pakki mahtuisi niin koko ongelma olisi ratkaistu :)

 6. Loistava idea! :) Itsellä kuitenkin myös meikkejä on vähemmän niin käsilaukussa on Marimekon pussukassa tarpeelliset jutut ja niiden lisäksi on kotona majailevat meikit kylppärissä korissa..sinne lajiteltuna lasipurkkiin ja pikkukoriin. :)

  1. Eikö!!

   En käytä arkisin juurikaan meikkiä. Sävyttävää kosteusvoidetta ja ripsiväriä. En edes omista tällä hetkellä meikkivoidetta? Nyt on kyllä jo sen verran sinisyyttä kasvoissa, että sellainen olisi kyllä ihan hyvä hankkia :D

   Kuulostaapa tapasi järjestelmälliseltä :)

   Ihanaa viikonloppua!

 7. Loistava idea! :) Itsellä kuitenkin myös meikkejä on vähemmän niin käsilaukussa on Marimekon pussukassa tarpeelliset jutut ja niiden lisäksi on kotona majailevat meikit kylppärissä korissa..sinne lajiteltuna lasipurkkiin ja pikkukoriin. :)

 8. Olen vähän laiska meikkaaja noin arkisin, mutta juhliin tykkään pynttäytyä :)Kiitos vinkistä. Pitää käydä taas rautakapuassa ja ostaa sellaisia, sillä teen koruja, niin pikkuisia korunosia löytyy milloin mistäkin :)

 9. Mahtava juttu jos tästä oli apua! Minua se on ainakin auttanut ihan hirmuisesti, sillä olen luopunut nyssyköistäni nyt kokonaan ja tuota pakkia on helppo siirrellä paikasta toiseen :) Se on vielä niin kätevän kokoinenkin, niin sen saa helposti piiloon :)Siirrettävien väliseinien takia saisit kaikki puikot ja koukut kivasti järjestykseen :)Kiitos samoin :))))

 10. Eikö olekin. Se on itseasiassa niin kätevän kokoinen, että säilytän sitä sängyn alla, vaatekaapissa ja kylpuhuoneen kaapin päällä. Se ei vie tilaa juuri ollenkaan, mutta se piilottaa kivasti kaikki pikku purkit, sudit ja muut :)

 11. Eikö!!En käytä arkisin juurikaan meikkiä. Sävyttävää kosteusvoidetta ja ripsiväriä. En edes omista tällä hetkellä meikkivoidetta? Nyt on kyllä jo sen verran sinisyyttä kasvoissa, että sellainen olisi kyllä ihan hyvä hankkia :DKuulostaapa tapasi järjestelmälliseltä :)Ihanaa viikonloppua!

 12. Tosi hyvä idea! Ihanan helppo meikata varmaan, kun kaikki meikit kulkevat samassa paikassa, joten ei tarvitse alkaa etsiskelemään meikkejä eri pussukoista. :)

 13. Ota idea vain omaan käyttöön :))Kieltämättä meikkaaminen helpottui huomattavasti kun ei tarvitse enää kahlata kaikkia pussukoita läpi :)

 14. Eikö! Bauhausissa varmaan aletaan ihmettelemään kun nuoret naiset ostelevat nyt innolla työkalupakkeja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*