Barcelona in Pictures

1. Te quiero Barcelona

2. Italian tourist with her Lonely Planet/ Italialainen turisti Lonely Planetinsa kanssa.
3. Tibidabo
 4. Cookies straight from the oven/ Uunituoreita keksejä.
 5. Borne- my favorite district in Barcelona/ Borne- Barcelonan ihanin  kaupunginosa.
 6. Gelateria
 7. I also visited city called Sitges/ Kävin myös kaupungissa nimeltä Sitges.
 8. Tapas.
 9. Pretty sandals/ Sievät sandaalit
 10. Casa Batlló
 11. Casa Batlló
 12. Segura Viudas offered me a tour in their winery/ Kävin Segura Viudaksen viinitilalla tutustumassa cavan valmistamiseen.
 13. I went to a chocolate museum/ Kävin tottakai myös suklaamuseossa.
 14. Ruta del Modernisme
 15. Antique market/ Antiikkimarkkinoilla.
 16. Citizen Criminal

17. If you ever go to Barcelona this little Xampaneriet in Carrer de la Reina Cristina is worth to visit/ Jos ikinä menette Barcelonaan, niin tämä pieni samppanjabaari Carrer de la Reina Cristinalla on käymisen arvoinen paikka.
 18. Harbour of Barcelona/ Barcelonan satama-aluetta.
 

19. I went to a little jazz club to listen some flamenco. Unforgettable sounds!/ Kävin myös pienellä jazz clubilla kuuntelemassa flamencoa. Ihan mieletön kokemus!

 20. Rachel- I do feel the same. I could take the next flight back to Barcelona/ Rachel- tunnen aivan samoin. Voisin lähteä takaisin Barcelonaan vaikka heti huomenna.
21. Funny note/ Hauska lappunen.
 22. Every night around 9 pm people came out to their balconies to protest. People clattered their pans and showed their support to the protesters. / Joka ilta 9 aikoihin ihmiset tulivat parvekkeillensa osoittamaan tukensa mielenosoittajille “soittamalla” kattiloita.
I took over 1500 photos so I have plenty of pictures and I will show some more to you soon. 
Matkalla tuli taas otettua aika paljon kuvia, joten tulen näyttämään niitä teille myöhemmin hieman lisää.


You may also like

40 Comments

 1. Ihanaa, olet taas takaisin täällä! :) Kauniita kuvia matkalta, tässähän ihan alkaa mieli tekemään barcelonaan! Kiitos siis näistä, hih!

 2. Maija:Kiitos! Tulette näkemään näitä vielä paljon lisää :)Absolutely white:Kiitos! Siis voisin lähteä sinne takaisin vaikka heti! Mutta jos siis suunnittelette sinne menemistä kannattaa yrittää löytää asumus läheltä Bornin asuinaluetta. Sinne kun meni niin keskustaan ei tehnyt mieli edes mennä. Born oli täynnä ihania pieniä ravintoloita, pikkuisia putiikkeja ja intiimejä klubeja. En käynyt viime kerralla Bornissa ollenkaan, mutta nyt ystäväni ansiosta sen löysin ja olen ihan rakastunut paikkaan :)Bornista kävelee 15 minuuttia keskustaan ja 10 minuuttia rantaan :)

 3. Adalmina:Joo, täällä ollaan :)No Barcelona on kyllä oiva matkakohde kesällä. Barcelona sopii kaikenlaiselle lomailijalle :) Oh, on se vaan niin ihana paikka :)Ja onnea muutostasi ;)

 4. Suz:Kiitos, kuvia on kiva napsia. Paikoittaiset sadekuurot olivat ehkä hieman riesana, mutta hyvä kuvasaldo jäi kumminkin käteen :)Oli kyllä, voisin lähteä heti uudestaan reissuun :D

 5. Maija:Kiitos! Tulette näkemään näitä vielä paljon lisää :)Absolutely white:Kiitos! Siis voisin lähteä sinne takaisin vaikka heti! Mutta jos siis suunnittelette sinne menemistä kannattaa yrittää löytää asumus läheltä Bornin asuinaluetta. Sinne kun meni niin keskustaan ei tehnyt mieli edes mennä. Born oli täynnä ihania pieniä ravintoloita, pikkuisia putiikkeja ja intiimejä klubeja. En käynyt viime kerralla Bornissa ollenkaan, mutta nyt ystäväni ansiosta sen löysin ja olen ihan rakastunut paikkaan :)Bornista kävelee 15 minuuttia keskustaan ja 10 minuuttia rantaan :)

 6. Adalmina:Joo, täällä ollaan :)No Barcelona on kyllä oiva matkakohde kesällä. Barcelona sopii kaikenlaiselle lomailijalle :) Oh, on se vaan niin ihana paikka :)Ja onnea muutostasi ;)

 7. Onpa taas kauniita kuvia! Me ei Bornissa käyty ollenkaan, ei edes tiedetty paikasta. Nyt mun täytyy lähteä uudestaan Barcelonaan! :)

 8. Suz:Kiitos, kuvia on kiva napsia. Paikoittaiset sadekuurot olivat ehkä hieman riesana, mutta hyvä kuvasaldo jäi kumminkin käteen :)Oli kyllä, voisin lähteä heti uudestaan reissuun :D

 9. Ihania kuvia! Ja Barcelonakin on niin paras. Mitä linssiä käytät yleensä reissun päällä? Vai kuljetatko useampaa mukana?t. Jenni

 10. Tulipas ikävä Barcaa näitä kuvia katsellessa<3 ah, pakko varmaan lähteä kesällä sinne! mutta sellaista vain että muokkailetko kuviasi millä ohjelmalla jos olet muokataksesi? ja olisiko sinulta joskus mahdollista saada vinkkejä parempiin kuviin juuri järkkärillä? millaisia asetuksia suosit yms:) ihanaa kesän alkua sinulle!

 11. Maria:Kiitos :)No voi nenä!No mä veikkaan,että monelta paikka jää katsastamatta. Sitä kun tulee yleensä lyhyemmillä lomilla katsottua ne perus jutut. Mutta Barcaan voi aina palata ;)

 12. Jenni:Kiitos:)Reissuilla tulee käytettyä yleensä kolmea linssiä: Canonin 50mm, Sigman 18-50mm ja Canonin 55-250mm. Olisihan se tietenkin helpompaa,jos olisi vain yksi linssi, mutta ainakaan tällä hetkellä en raaski tehdä niin isoa investointia.

 13. Onpa taas kauniita kuvia! Me ei Bornissa käyty ollenkaan, ei edes tiedetty paikasta. Nyt mun täytyy lähteä uudestaan Barcelonaan! :)

 14. Jatkan samalla linjalla kuin muutkin: mahtavia kuvia taasen, hienoja pikku yksityiskohtia ja tunnelmapaloja! :)

 15. Ihania kuvia! Ja Barcelonakin on niin paras. Mitä linssiä käytät yleensä reissun päällä? Vai kuljetatko useampaa mukana?t. Jenni

 16. Tulipas ikävä Barcaa näitä kuvia katsellessa<3 ah, pakko varmaan lähteä kesällä sinne! mutta sellaista vain että muokkailetko kuviasi millä ohjelmalla jos olet muokataksesi? ja olisiko sinulta joskus mahdollista saada vinkkejä parempiin kuviin juuri järkkärillä? millaisia asetuksia suosit yms:) ihanaa kesän alkua sinulle!

 17. Maria:Kiitos :)No voi nenä!No mä veikkaan,että monelta paikka jää katsastamatta. Sitä kun tulee yleensä lyhyemmillä lomilla katsottua ne perus jutut. Mutta Barcaan voi aina palata ;)

 18. Jenni:Kiitos:)Reissuilla tulee käytettyä yleensä kolmea linssiä: Canonin 50mm, Sigman 18-50mm ja Canonin 55-250mm. Olisihan se tietenkin helpompaa,jos olisi vain yksi linssi, mutta ainakaan tällä hetkellä en raaski tehdä niin isoa investointia.

 19. anonyymi:No en juurikaan muokkaile kuviani, näissä kuvissa esimerkiksi olen säätänyt vain valkotasapainoa. Pidän valokuvauksesta valokuvauksen takia, enkä niinkään ohjelmilla pelailun. Mutta joskus sitä tulee säädettyä kontrasteja ja joitakin muita juttuja Lightroomilla.Lightroom on kevyempi ohjelma kuin photari ja mun tarpeille ainakin ihan kelvollinen ohjelma. Muutama kaveri on valokuvaaja ja he käyttävät ihan samaa ohjelmaa.No mun on pitänyt tehdä teille postaus mun valokuvaustarvikkeista, mutta täytyy nyt oikeasti toteuttaa se ihan lähiakoina. No säädöthän riippuu aika todella monesta tekijästä, joten mitään yksittäistä vinkkiä en oikein voi antaa. Säädöt riippuvat valosta, kuvattavasta, linssistä, siis ihan kaikesta. Itse yritän erityisesti kiinnittää aina huomiota valkotasapainoon, sillä inhoan kellertäviä kuvia. Voin kyllä neuvoa kameran käytössä alkuun jos niin haluat. Laitatko minulle vaikka sähköpostia?

 20. anonyymi:No en juurikaan muokkaile kuviani, näissä kuvissa esimerkiksi olen säätänyt vain valkotasapainoa. Pidän valokuvauksesta valokuvauksen takia, enkä niinkään ohjelmilla pelailun. Mutta joskus sitä tulee säädettyä kontrasteja ja joitakin muita juttuja Lightroomilla.Lightroom on kevyempi ohjelma kuin photari ja mun tarpeille ainakin ihan kelvollinen ohjelma. Muutama kaveri on valokuvaaja ja he käyttävät ihan samaa ohjelmaa.No mun on pitänyt tehdä teille postaus mun valokuvaustarvikkeista, mutta täytyy nyt oikeasti toteuttaa se ihan lähiakoina. No säädöthän riippuu aika todella monesta tekijästä, joten mitään yksittäistä vinkkiä en oikein voi antaa. Säädöt riippuvat valosta, kuvattavasta, linssistä, siis ihan kaikesta. Itse yritän erityisesti kiinnittää aina huomiota valkotasapainoon, sillä inhoan kellertäviä kuvia. Voin kyllä neuvoa kameran käytössä alkuun jos niin haluat. Laitatko minulle vaikka sähköpostia?

 21. Heippa! Huomasin, että kuva numero kolmea olin muokannut osittain mustavalkoiseksi ja sen olen tehnyt ohjelmalla nimeltä Picasa. Picasallä lisään myös tuon Avec Sofié- tekstin. Anteeksi, että aluksi sanoin jotain ihan muuta, mutta muita kuvia en ole käsitellyt mitenkään.

 22. Heippa! Huomasin, että kuva numero kolmea olin muokannut osittain mustavalkoiseksi ja sen olen tehnyt ohjelmalla nimeltä Picasa. Picasallä lisään myös tuon Avec Sofié- tekstin. Anteeksi, että aluksi sanoin jotain ihan muuta, mutta muita kuvia en ole käsitellyt mitenkään.

 23. Ihania kuvia Barcelonasta! Olen käynyt siellä kerran ja tänä kesänä taas uudestaan :)Sitgesiinkin olen kerran eksynyt työmatkan vuoksi, ja se on myös todella ihastuttava pikkukaupunki. Keskustan pikkuisilla kaduilla oli ihana kuljeskella ja välillä poiketa viinilasilliselle ja katsella vain paikallisten elämänmenoa.Kiva blogi muuten sulla :)

 24. Ihania kuvia Barcelonasta! Olen käynyt siellä kerran ja tänä kesänä taas uudestaan :)Sitgesiinkin olen kerran eksynyt työmatkan vuoksi, ja se on myös todella ihastuttava pikkukaupunki. Keskustan pikkuisilla kaduilla oli ihana kuljeskella ja välillä poiketa viinilasilliselle ja katsella vain paikallisten elämänmenoa.Kiva blogi muuten sulla :)

 25. Susku:Kiitos Susku!Barcelona on sellainen kaupunki,että sinne voi mennä yhä uudestaan ja uudestaan:)Meillä kävi Sitgesin kanssa vähän huono tuuri, kun siellä alkoi satamaan juuri silloin kun saavuimme sinne. Sinne pitää siis päästä uudestaan :)

 26. Susku:Kiitos Susku!Barcelona on sellainen kaupunki,että sinne voi mennä yhä uudestaan ja uudestaan:)Meillä kävi Sitgesin kanssa vähän huono tuuri, kun siellä alkoi satamaan juuri silloin kun saavuimme sinne. Sinne pitää siis päästä uudestaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*