Barcelonaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos on yhtään blogiani kauemmin lukenut, ei ole voinut välttyä että miten paljon pidän Barcelonasta. Olen siellä käynyt varmaan kymmenisen kertaa ja sinne olen menossa myös ensi viikonlopuksi. Blogistani löytyy paljon Barcelona vinkkejä, eli kannattaa käyttää tuota blogini hakuominaisuutta, sillä sitä kautta löytyy paljon muitakin matkakohteita. Blogini oli alun perin ehkä enemmänkin matkablogi eli alkusivuilta löytyy vinkit niin Hong Kongista kuin Vietnamistakin. Eli kannattaa käyttää tuota hakua kun hakee reseptejä tai matkavinkkejä.

Ensi perjantaina tosiaan lennän Barcelonaan viikonlopuksi enkä malta odottaa, että pääsen lempiravintoloihin tai -kauppoihini. En ole Ranskassa edes oikein aleissa kierrellyt, kun olen tiennyt että Barcelonan aleapajat odottavat minua viikonloppuna. Yksi liike mitä varsinkin odotan on Uterqüe. Liike on samaa ketjua mitä esimerkiksi Zara ja Massimo Dutti, mutta materiaalit ovat hivenen laadukkaampia (silkkiä, nahkaa ja puuvillaa) sekä mallistot ovat vähän erilaisempia. Eli Massimo Dutti on nyt kohdannut minun vaatekaapissa voittajansa. He ovat todennäköisesti halunneet jonkun brändin Zaran ja Massimon välimaastoon ja siinä Uterqüe onnistuu loistavasti. Designer-tyyppisiä juttuja järkevällä hinnalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

barca5

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen vuokrannut asuntoja sekä asunut hotelleissa Barcelonassa. Asuntojen vuokraaminen on ihan todella edullista Barcelonasta, joten kannattaa kurkata ne vaihtoehdot kun sinne matkustaa. Saattaa saada kivan terassihuoneiston ihan keskustasta kun vähän etsii.

Aiemmin olen tykännyt Bornin kaupunginosasta, mutta viime kesänä ihastuin Graciaan ihan totaalisesti. Löysin sieltä tosi kivoja pikkuravintoloita joten sinne suuntaan tälläkin kerralla aivan varmasti. En malta odottaa että pääsen varsinkin meksikolaisherkkujen pariin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bar1

Jos te muuten olette olleet Barcelonassa viime aikoina, niin minulle saa heittää vinkkejä kivoista paikoista ja aktiviteeteista. Lenkkikengät otan itse mukaan, sillä tarkoitus on juosta Barcelonan rantaviivaa pitkin joka päivä. Eli ole nimittäin upeampaa lenkkireittiä kuin se.

Kivaa alkuviikkoa!

PS. Kurkatkaa vinkkejä esimerkiksi täältä.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*