Bandana – kun huivi korvaa korun

Mainitsin aiemmassa postauksessani, että en tuonut koruja mukanani Meksikoon. En edes uskaltanut tuoda Hennesin halpiskoruja, ettei kukaan harakka saisi edes ideakaan mistään kiiltävästä. Nyt myöhemmin ajatellen, olisin ihan hyvin voinut ottaa edes jotain koruja mukaan, mutta better safe than sorry.

Bandana

Eilen meille Meksikon ulkopuolta tuleville vieraille oli järjestetty cocktail – tilaisuus jossa tapasimme ystävämme tulevan vaimon perheineen. En ota yleisesti mitään stressiä mistään pukeutumisasioista, mutta jollain lailla näitä häitä olen stressannut. Vaikka kyseessä on länsimaistunut meksikolaisperhe, ovat traditiot ja pukukoodit häissä aina tärkeitä.

Bandana

Eilisen juhla-asua paniikissa pukien tuntui olo alastomalle ja jakku niin kamalan viralliselle. Yritin etsiä laukkujen pohjita korua, mutta taskusta löytyi vanha luottohuivini, bandana. Käytän huiveja monesta syystä ja yksi ehkä tärkein on, että kurkkuni kipeytyy helposti. Sen takia minulla on aina ollut huiveja jos jonkinlaisia.

Bandana

Se on hassua miten pienellä asialla saa asun muuttumaan rennommaksi ja pois jäykästä jakkupukutyylistä. Eli kiitos itselle siitä, että en ikinä siivoa matkalaukun kaikkia taskuja. Ensi kertaa varten voisin tosin harkita ihan korujakin.

You may also like

10 Comments

    1. Kiitos paljon. Ostin korvakorut Zarasta täällä ollessa sillä minulla ei ollut muita korvakoruja kuin ne mitkä olin varannut häihin mukaan. Eli korvikset löytyvät lähempää mitä arvaatkaan )

  1. Hyvältä näyttää. Minulla oli ystäväni lapsen ristiäisissä kaulassa melko iso, valkoinen pitsihuivi ja en tosiaankaan kaivannut helmikorvakorujeni lisäksi mitään muuta. Joskus huivi on ihan käypä vaihtoehto. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*