Balmuir give away

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maailmalla ranskalaiset ovat tunnettuja huiveistaan. Kun esimerkiksi menee jenkkeihin, leimaantuu heti eurooppalaiseksi jos huivi on kaulassa. Suomessa me olemme tottuneita huivien käyttäjiä, ensinnäkin kylmyyden takia ja toiseksi, näemme ne myös asusteina. Meillä emme pue isoja tai näyttäviä koruja, mutta huiveilla me osaamme leikitellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA milan1

Ranskalaiset ja varsinkin pariisilaiset kun ovat huivikansaa ja huiveja näkyy kaikkien kauloilla tai olalla. Aloin joskus miettimään onko tällä jokin tietty merkitys. Itselleni ainakin huivit toimivat hyvin sateenvarjoina, sillä Pariisissa sataa pikkukuuroja koko ajan. Kun sadekuuro yllättää, heitän huivin pään päälle kun juoksen sateen suojaan.  Lueskelin tästä asiasta hivenen ja How to be Parisian -kirjassa se muotoiltiin näin: “Precisely because you don’t own a parka. And despite pretending otherwise, sometimes you get cold.” Eli nahkatakin seurana huivi lämmittää koleassa talvikelissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Balmuir on meillä Suomessa tunnettu varsinkin laadukkaista materiaaleista, niin huiveissa kuin kodin tekstiileissä. Kasmiria, silkkiä ja kid mohairia sekoitettuna mitä ihanimpiin värisävyihin.  Heidän huvit ovat tarkoitettuja, niin kesään kuin talveen, arkeen ja juhlaan. Itselläni on muutamia erilaisia, arki- sekä juhlahuiveja. Kuvissa esimerkiksi näkyy heidän Milan-huivinsa pastellisävyssä. Täydellinen huivi, jonka voi yhdistää rennosti farkkutakkiin tai juhlantullen kesämekkoon.

milan8

Kiitos teille teidän kommenteista Balmuir-postaukseeni. Moni teistä minun tavoin rakasti heidän huivejaan. Moni myös toivoi lakanoita vähän edullisemmassa hintaluokassa, ja sen verran voin sanoa, että sellaiset ovat varmaankin jossain vaiheessa tulossa. Itse olen aina satsannut kunnon lakanoihin ja pyyhkeisiin, sillä hotellifiiliksen kun saa aika helposti aikaan, kun panostaa juurikin ylellisiin arkiasioihin.

Kuka sitten saa lahjakortin? Se menee Katjalle kommentilla:

“Salut Sofié!

Kiitos kauniista blogistasi.

Ihastuin Balmuirin lakanoihin&pyyhkeisiin, ne ovat niin kauniita ja tekisivät kylpemisestä ja nukkumisesta puhdasta ylellisyyttä! Tiesin että Balmuir on suomalainen perheyritys, heistä oli kerran mielenkiintoinen juttu Kauppalehdessä. Jos onnetar suosii, nauttisimme kyllä heidän kodintekstiileistään kovasti.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Scarf: Balmuir Milan scarf (gifted).

Lace shirt: Lindex

Demin jacket: 21 forever

Pants: Zara

Bag: Ellos (gifted).

Sunnies: D&G

Arm candy pieces: Efva Attling & Tiffany

Ring: Tiffany

Ballerinas: Bruno Breschiani

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Muistuttelen teitä edelleen, että saatte koodilla avecsofie20 – 20%heidän nettikaupastaan. Tämä ei ole affiliate-yhteistyö, tämä on vain jotain mitä voin onnekseni teille lukijoilleni tarjota! Kiitos siis teille Balmuir!

You may also like

8 Comments

  1. Hehe,
   se on totta! Muutenkin olen aikä järkyttynyt miten rennosti tai casuaalisti siellä pukeudutaan. Olen ollut Bostonissa ja Chicagossa ja siellä pukeuduttiin ihan siististi, mutta kun menin Seattleen niin ihmettelin että miksi meitä suomalaisia aina haukutaan tuulipukukansaksi :D

   Pampulalle aina nauretaan kun sillä on jenkeissä huivi kaulassa “way too European” kuulemma..

  1. Tiedän! Se on niin silkkinen!!

   Täytyy tähän samaan hengenvetoon sanoa, että mulla on ollut sellainen perus LV-huivi ja se on ollut ihan tosi huonolaatuinen. Se on täynnä narunpätkiä ja muita, joten senkin takia olen iloinen että meiltä löytyy Suomesta niin paljon parempilaatuinen vaihtoehto!

 1. Hei! Ihanan raikas asukokonaisuus. Onko huivi kesähuivi vai ovatko kesähuiveiksi luokitellut sitten ohuempia ja sopivampia? En omista yhtään Balmuirin huivia, mutta tuo -20%houkuttelisi kovasti. Taitaapa olla ensimmäinen kommenttini blogiisi, josta tykkään paljon. Me naisissa en seurannut, sillä mobiilinäkymä oli huono, mutta nyt taas lähes päivittäin. Aurinkoista kesän alkua!

  1. Heippa,

   Huivi on kasmiria ja silkkiä,eli se on materiaaliltaan kevyempi,joten käy kesät talvet. Minulle ehkä luokittuu kesähuiviksi nimenomaan värinsä takia ;)

   Kiitos paljon,että kommentoit! Ymmärrän hyvin miten tärkeää on että blogi toimii mobiilissa ja se oli yksi syy että lähdin Sanomilta. Blogeja luetaan kumminkin eniten aamulla sängyssä, bussissa ja ratikassa,silloin kun ollaan liikkeessä. Ihana kuulla että olet palannut

   Ps. Vastailen kommenttiin näin mobiilisti nyt kun se on taas mahdollista!

   1. Kiitos vastauksestasi! Taidanpa laittaa tilaukseen. Pidän juuri tuosta väristä ja uskoisin sen sopivan juuri kesään ja Suomen kesän viileisiin iltoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*