Babies on board

 

Picture borrowed from here

Yksi asia mistä huomaa, että kolmekyppiä on lähestymässä on ystävien ja tuttavien perheenlisäykset. Tällä hetkellä tuntuu, että vuonna 2012 haikarat tulevat vierailemaan todella monella tuttavallani. Se on aika ihanaa se. Vaikka itse en ihan vielä lapsia haluakaan, mutta silti on ihana seurata läheisten masujen kasvua. Alan itsekin olemaan jo sen ikäinen, että moni voisi kuvitella minun saavan lapsia ihan tässä lähivuosina, mutta itse en koe sitä vielä ajankohtaiseksi.

Löysin tässä hiljattain todella kauniin valokuvasivuston, Simply by Suzyn. Sivustolta löytyy aivan uskomattoman suloisia vauvakuvia ja jos teillä on tarvetta lapsikuvausinspiraatiolle, niin kannattaa katsoa Suzyn portfolio. Yllä olevan kuvan tyytyväisestä vauvelista olen lainannut hänen sivuiltaa.

___________________________

There’s one factor where I understand that I’m reaching my thirties, that’s babies.  Seems like in the year 2012 many of my friends will have a new little family member. I love babies and children, but I feel that I’m not ready for those yet. Even thought I’m in that certain age that everybody are expecting me to announce my big news, but I feel that I still need to experience things on my own.

While ago I found this really beautiful and inspirational photo site, Simply by Suzy. You can find incredibly cute baby pictures from the site. If you need inspiration for baby pictures, you should definitely visit this site.

You may also like

11 Comments

 1. Tämä vuosi tosiaan tuntuu vauvojen vuodelta, samoin ku viime vuosi. Viime vkolla sain kunnian alkaa serkkuni pienen tyttövauvan sylikummiksi ja samalla tapasin ensimmäistä kertaa toisen serkkuni 8 kuukautisen pienen tytön ja molemmat pikkupiikat varastivat sydämeni täysin. Samoissa ristiäisissä tätini kyseli ja painosti taas näissä vauvajutuissa vaikka olen moneen kertaan sanonut etten välttämättä tee koskaan lapsia. Äidiksi tuleminen ei vaan tunnu minun jutultani, ei tällä hetkellä ainakaan mutta luulen ettei se tunnu siltä kymmenenkään vuoden päästä. Tykkään lapsista ja tykkään käydä kummilapsia katsomassa ja kavereiden lapsia mutta minusta on ihana myös että voin käydä leikkimässä pienten kanssa ja lähteä sitten kotiin, sulkea ovi niiltä asioilta, tätä monen on vaikea ymmärtää. Minusta on muutenkin inhottavaa että kysellään lapsiasioista, osa ei halua ja osalle se voi olla rankkakin paikka jos vaikka ei lapsia ole mahdollista saada. Se ei ole kuitenkaan kaikille se maailman luonnollisin asia. Mutta minusta on hyvä että tänä päivänä voi silti sanoa ihan reilusti että en halua lapsia, ennen olis varmaan joutunu roviolle siitä hyvästä.

 2. Heippa!!

  Aah ja puuh. En ole vielä päässyt sille moodille, että minulla olisi mikään suuri tarve saada lapsia. Rakastan lapsia ja on ihana, että niitä syntyy kavereille ja ystäville, mutta itse en koe olevani valmis saamaan niitä. Eikä sitä ikinä tiedä jos en saan niitä ikinä. Jos vaikka niin ei ole tarkoituskaan.

  Lapset ovat ehkä kauneinta maailmassa, mutta kaikki eivät halua lapsia. Minulla on kaveripiirissäni aika monta tyttöä/naista jotka eivät halua lapsia. Heille satelee aina aika ajoin aika ikäviäkin kommentteja ja se on minusta todella tahditonta.

  Minulle kävi kesällä tosi ikävä juttu kun ystävämme tuli meille kylään ja oli silloin viimeisillään raskaana. Aloin voimaan todella pahoin hänen raskaudestaan. En tiedä mistä se johtui, mutta minulle tuli tosi paha olla. Se oli kai joku primitiivinen reaktio ja merkki siitä, että en ole itse todellakaan valmis saamaan lapsia. Tässä kumminkin haluan painottaa että rakastan lapsia ja näen että olisin varmasti hyvä äiti. Toivon saavani lapsia joskus, mutta se ei ole kumminkaan minun käsissäni. Aika näyttää :)

 3. Kuulostaa tutulta. Kaverit menevät naimisiin ja saavat mukuloita. Omalla siskollani alkaa olla ikäkriisi, koska lapsuudessa luuli 25-vuotiaaksi tullessaan olevansa kotirouva ja kahden lapsen äiti. =D
  Itse en ole valmis äidiksi, enkä tiedä tulenko koskaan olemaankaan. Rakastan veljeni poikia, mutta en koe tarvetta hankkia omia lapsia. =)

 4. Hih, näin se tuntuu mennevän. Minulla ei varsinaisesti ole ollut mitään ikäkriisiä, mutta kun täytin 25, niin olin muutaman päivän vähän down. Olin siskosi tavoin ajatellut, että koulut köydään kolmessa vuodessa ja vaihtoonhan ei lähdetä, sillä lapset pitää saada hyvissä ajoin ennen kolmeakymppiä. Toisin kävi. Lähdettiin vaihtoon, vaihdettiin tiedekuntaa ja jossain vaiheessa ne lapsihaaveet unohtuivat.

  Olin joskus vuosi sitten hieman stressissä muiden odotuksista kunnes miespuolinen ystäväni otti minua kädestä kiinni ja sanoi “hei, mun äiti sai minut kun hän oli 36, joten sulla ei ole mikään kiire”. Noiden sanojen jälkeen olo oli paljon parempi :)

  Kaikki ei halua lapsia ja minusta siinä ei ole mitään pahaa :) Kaikki saa elää elämäänsä juuri niin kuin haluaa :))

 5. Ihan supervaloittava vauva tossa kuvassa, kävin kurkkaamassa muutkin kuvat ja sieltä löytyi aika ihania otoksia :)

  Vauvoja tosiaan tuntuu putkahtelevan joka suunnasta ja se on melkosen hämmentävää, vaikka tietysti ihanaa! Ja tässä sitä jo odotellaan haikaraa meidänkin perheessä, vaikka vasta äsken (tai vieläkin :D) oltiin itsekin vielä ihan lapsia.

  1. Tuo kuva on ehkä ihanin vauvakuva ikinä :))

   Niin, vastahan me oltiin ihan pikkuruisia itsekin. Olen toisaalta välillä lapsi vieläkin. Iitu, minuä tiedän että sinusta tulee maailman ihanin äiti <3

 6. Ihanaa <3 kiitos :)

  Siihen pyritään! Välillä kyllä iskee epäusko että miten sitä osaa olla äiti jollekin, mutta kyllä tässä on vielä monta kuukautta aikaa totutella ajatukseen ;)

 7. While checking out my google analytics I came across your blog post, so excited to see you’ve been checking out our blog!! Thanks for the kind words about our work and if you ever do decide to have babies, keep in mind we love to travel ;) xoxo Suzy

  1. Oh Suzy! This was a nice surprise <3

   Well, my words were deserved! You have a amazing talent to take pictures :)
   I keep that in mind Suzy :)))

   Your comment just made my day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*