B.A.R. Stockholm

Ps. I Love Fashionin Lintu on monen monta kertaa hehkuttanut Blasieholmsgatanilla sijaitsevaa B.A.R.-ravintolaa. Vaikka hän on puhunut minulle siitä monesti, mutta siltikään minulle ei ole ihan selvinnyt että millaisesta ravintolasta oikeastaan on todellisuudessa kyse. No aivan mielettömästä. Näin Tukholman matkallani hyvän ystäväni ja B.A.R kuuluu myös hänen ravintolasuosikkeihinsa ja hän vei minut sinne syömään.

Olen kalatyttö sanan monessa merkityksessä; a) pidän kalastamisesta ja b) voisin elää pelkillä kalaruoilla, joten B.A.R. oli ravintola minun makuuni. Asiakas sai itse koota B.A.R.:ssa tarjottavat annokset. Ensimmäiseksi menin ihmettelemään kalatiskille erilaisia kaloja ja mereneläviä. Ongelmaa tuotti hieman kalojen ruotsinkieliset nimet, mutta päädyin pienen pohdinnan jälkeen tonnikalaan. Kun pääruokaine oli valittu niin sain menun käsiini, josta valitsimme ystäväni kanssa kolme yhteistä tilpehööriä ja kaksi erilaista kastiketta.

Kävimme ravintolassa torstai-iltana ja se oli aivan täynnä, mutta onneksi saimme pöydän pienen odottelun jälkeen. Jos olette menossa Tukholmaan niin suosittelisin varmaamaan pöydän hyvissä ajoin, sillä ravintola on kuulema aina varattu täyteen. B.A.R. sijaitsi ihan hotellini ja Stockholm Grandin vieressä, joten minulla oli lyhyt matka jälkkärille ja hotellilleni.  Olemme ystäväni kanssa kumpikin aikamoisia herkkusuita, joten kävelimme jälkkäreille kummitätini lempipaikkaan, Stockholm Grandiin. Kummitätini on monesti hehkuttanut hotellin pavlovaa, mutta tällä kerralla sitä ei ollut heidän listallaan, joten jaoimme ystäväni kanssa kaksi erilaista kakkupalaa. Eivät olleet huonoja nekään ;)

_______________________________

Few of my friends are living in Stockholm and they have been constantly recommending one Swedish restaurant to me. Despite their amazing stories I still haven’t got the clear image in my head that what kind of restaurant B.A.R. actually is.  Well, just amazing. I went there over a week ago and it really is worth of all those recommendations.

I have maybe told you before that I love every kinds of fish; grilled, fried, roast, raw, smoked… That’s why B.A.R. was my kind of restaurant. First you had to go to the counter and decide that what fish or seafood you would like to have. Then you could also choose that what kind of side dishes and sauces you want to have with your fish.

We were at the restaurant on Thursday and it was completely full. We had to wait couple of minutes to get a table. It was really worth it. Anyway, I if you know that you are going to Stockholm I would recommend to do a reservation beforehand.

After our dinner I went to my godmothers favorite place for dessert.  My godmother keeps telling me about Stockholm Grand’s pavlova. I went to Grand to have THE pavlova, but it wasn’t on the menu so I shared two different kinds of cakes with my dear friend. I Don’t mean to brag but,  those cakes were excellent! What a wonderful night!

You may also like

8 Comments

    1. Hei!

      Oli ihan mielettömän ihana! Linkaan teille ensi viikolla kun voitte lukea siitä myös muualta ;)

      Meiltä puuttuu Suomesta juurinkin tuollaisia tunnelmakkaita ravintoloita. Samalla kun olin BAR:ssa niin mietin, että meillä ei ikinä ole torstaisin missään ravintolassa a) niin hyvä fiilis b) täyttä.

  1. Toivottavast oli kiva Tukholma reissu :)BAR, on yks mun suosikeista, pitäs päästä takas pian ;)

  2. Hei!Oli ihan mielettömän ihana! Linkaan teille ensi viikolla kun voitte lukea siitä myös muualta ;)Meiltä puuttuu Suomesta juurinkin tuollaisia tunnelmakkaita ravintoloita. Samalla kun olin BAR:ssa niin mietin, että meillä ei ikinä ole torstaisin missään ravintolassa a) niin hyvä fiilis b) täyttä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*