Avec Sofié on Facebook

Heippa! Olen kokenut viime aikoina vähän huonoa omaatuntoa siitä, että en anna itsestäni teille lukijoille hirmuisen paljoa. Haluaisin, mutta en uskalla. Blogini on kumminkin avoin kaikille, ja sen takia en halua esimerkiksi kasvojanikaan täällä näyttää.  Olen ihan mielettömän kiitollinen teille, että kun jaksatte lueskella kirjoituksiani ja katsella kuviani. Olen yrittänyt pitää Sofién vähän niinkuin salassa, joten ainoastaan lähimmät ystäväni ja tuttavani ovat blogistani tienneet. Viimeisten kuukausien aikana on päivittäinen kävijämäärä noussut ihan hurjasti, joten ajattelin perustaa  Sofiélle omat sivut Facebookkiin. Sitä kautta pystyn ehkä antaman teille lukijoille hieman enemmän itsestäni. Ja te näette henkilön, joka on kuvien ja kakkujen takana. Pääsette,  sitä kautta tutustuman minuun  paremmin, ja myöskin minä teihin. Ja sitä kautta  pystytte ehkä paremmin seurailemaan, että milloin olen postannut jne :) Pääsette sivuilleni tästä.

_________________________

Hey you!  I have felt quite bad lately, because I feel that I can’t give you so much what I would like. Because my blog is open to everyone, I don’t want even to show my face in my blog. I’m truly truly thankful that you all still keep coming back to my blog, even if I don’t show my face or tell details  about me. Because of these reasons, Sofié has now her own Facebook page. There you can find some details about me in the future and see who is the person behind all of these pictures. It will be closed group and only my friends can see my news, pictures and status updates. I feel that with Facebook I can come more closer to you :)
Click here.


You may also like

4 Comments

  1. Inaria:Ihanaa! Olenkin kurkkaillut teitä sieltä ja minulla on kyllä aivan ihania seurailioita facebookissa :)Itselläni on montakin sivua jota seurailen aktiivisesti facebookin ansiosta. Päivitän sitä Sofien sivua lähipäivinä, kunnes saan yksityisyysasiat vain paikoilleen :)

  2. Inaria:Ihanaa! Olenkin kurkkaillut teitä sieltä ja minulla on kyllä aivan ihania seurailioita facebookissa :)Itselläni on montakin sivua jota seurailen aktiivisesti facebookin ansiosta. Päivitän sitä Sofien sivua lähipäivinä, kunnes saan yksityisyysasiat vain paikoilleen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*