Avajaistunnelmissa

Olen mukana Indiedaysin ja Cubuksen yhteistyökampanjassa ja muistatteko kun muutama viikko sitten kerroin, että tänne Vaasaan avattiin Cubus? Kävin ihastelemassa ja hypistelemässä Cubuksen tarjontaa juuri ennen liikkeen avausta. Itse en kerennyt liikkeen avajaisiin ihan aamusta, vaan menin avajaisiin heti luentojen jälkeen.

Olin edellisenä päivänä hypistellyt muutamia juttuja ja merkannut ne ostoslistalle.. Mutta kuinkas kävi? No ne kaikki oli myyty loppuun!! Siis jokainen vaatekappale joihin olin silmäni pistänyt. Onneksi niitä tulee pian lisää ;)

En tiedä kuinka tämän muotoilisin.. Noh, Vaasassa ei ole ikinä missään kaupoissa jonoa,  mutta Cubuksen avajaisiin oli tiensä löytänyt enemmän kuin paljon ihmisiä. Sovitukseen  ja kassoille oli monien kymmenien metrien jono?! En ihan oikeasti meinannut uskoa silmiäni. 

Olin muuten todella onnellinen, että me saatiin Cubus tänne Vaasaan. Meitä ei ihan hirmuisesti hellitä suurella vaatekauppatarjonnalla, niin on kiva saada vähän vaihtelua. Yksi asia mistä olin erityisen onnellinen oli Cubuksen laaja alusvaatevalikoima. Sitä me olemme kaivanneet. Niin ja ne kesän bikinit, ne ovat tulleet jo Cubuksen hyllyille;). Olen varsinainen rusetti-tyttö, niin rusetilliset sukat kiinnittivät huomioni. Sukkien lisäksi Cubukselta löytyi myös todella kivoja sukkahousuja. No ihan pelkkien sukkien kanssa en onneksi kotiin lähtenyt, vaan kotiutinhan minä sieltä muitakin kivoja juttuja ;)

Haluaisin vielä muistuttaa, että muistakaahan nyt käydä tuolla Indiedysin showroomissa osallistumassa kilpailuun, jossa voi voittaa 500 € shoppailurahaa Cubukselle!

Perjantai 13 .4 ei välttämättä ole kaikille epäonnen päivä, sillä Cubus järjestää Helsingin Forumissa ostosillan jolloin kaikki tuotteet ovat -30%. Lue lisää täältä ja osallistu kilpailuihin!

You may also like

10 Comments

 1. Voi että, minä en olekaan ehtinyt tuolla vielä käymään! Ruotsin reissuilla on Cubuksella kyllä aina tullut käytyä hypistelemässä, siellä on jotenkin hurjan kivoja perusvaatteita. Pääsiäisen jälkeen pitää ehdottomasti lähteä katsastamaan tuo Vaasankin oma Cubus, kivaa tosiaan kun tännekin tulee välillä jotain uutta! (:

 2. Voi että, minä en olekaan ehtinyt tuolla vielä käymään! Ruotsin reissuilla on Cubuksella kyllä aina tullut käytyä hypistelemässä, siellä on jotenkin hurjan kivoja perusvaatteita. Pääsiäisen jälkeen pitää ehdottomasti lähteä katsastamaan tuo Vaasankin oma Cubus, kivaa tosiaan kun tännekin tulee välillä jotain uutta! (:

 3. Heippa!

  Niin, se on pienen automatkan päässä tosiaan. Itse käyn oikeastaan vaan GV Galleriassa, sillä käyn yleensä ruokakaupassa joko cittarissa tai Prismassa ja GW galleria on sopivasti siinä vieressä. Niin ja onhan siellä se mun lempikauppa Iittalakin :)

  Cubuksessa on nimenomaan sellaisia hyviä perusvaatteita. Ostin yhden neuleen ja farkut juurikin arkea varten. On tosi kiva, että tänne on saatu vähän jotain uutta. Vielä kun saisi tänne kenkäkauppoja. En ole ostanut Vaasassa ollessani täältä yhtäkään paria kenkiä, en siis yhtiäkään! En voi ymmärtää että miten täällä ei ole kunnon kenkäkauppoja?

 4. Heippa!Niin, se on pienen automatkan päässä tosiaan. Itse käyn oikeastaan vaan GV Galleriassa, sillä käyn yleensä ruokakaupassa joko cittarissa tai Prismassa ja GW galleria on sopivasti siinä vieressä. Niin ja onhan siellä se mun lempikauppa Iittalakin :)Cubuksessa on nimenomaan sellaisia hyviä perusvaatteita. Ostin yhden neuleen ja farkut juurikin arkea varten. On tosi kiva, että tänne on saatu vähän jotain uutta. Vielä kun saisi tänne kenkäkauppoja. En ole ostanut Vaasassa ollessani täältä yhtäkään paria kenkiä, en siis yhtiäkään! En voi ymmärtää että miten täällä ei ole kunnon kenkäkauppoja?

 5. Kovasti Cubusta odotellaan tänne tuppukyläänkin :D Meillä oli sentään Suomen ekoja Gina Tricoita eli ehkä toivoa ei ole vielä menetetty!
  Tykkään kans Cubuksen tuotteista, ne on sellaisia perusjuttuja mutta minusta parempaa laatua kuin HMssä nykyään. Viime syksyltä harmittaa että jäin ilman yhtiä vihreitä housuja (en osaa nimittää niitä millään erityisellä mallilla kuin housut heh), metsästin Bergenin ja Oslon kaikki Cubukset mutta kokoni oli loppu :( Joulua ennen Hkissä käydessä Forumissa näytti olevan vielä kyseisiä housuja mutta ei ollut minun kokoa. Bergenissä oli mielettömän kokoinen Cubus, sillä reissulla vasta tajusinkin että Cubus on norjalainen eikö ruotsalainen!

  1. Heh, no mutta sullahan on niin helppo hypätä sinne rajan toiselle puolelle ;)

   En tiedä millaisista vihreistä housuista on kyse, mutta oletko nähnyt Lindexin Holly & Whyte- malliston vihreät housut??

   Cubus on ollut minulle aiemmin aika tuntematon, sillä en ole jostain syystä edes käynyt Helsingin myymälässä. Olen vannoutut Zaran asiakas ja oikeastaan aiemmin jos olen vaatteita tarvinnut niin olen marssinut suoraan vain Zaraan. Kiva oli oikeasti huomata, että Cubuksella oli paljon vaihtoehtoja juurin tuollaisiin arkivaatteisiin :)

   Joo, kerrankin jostain muualta kuin Ruotsista!

 6. Kovasti Cubusta odotellaan tänne tuppukyläänkin :D Meillä oli sentään Suomen ekoja Gina Tricoita eli ehkä toivoa ei ole vielä menetetty!Tykkään kans Cubuksen tuotteista, ne on sellaisia perusjuttuja mutta minusta parempaa laatua kuin HMssä nykyään. Viime syksyltä harmittaa että jäin ilman yhtiä vihreitä housuja (en osaa nimittää niitä millään erityisellä mallilla kuin housut heh), metsästin Bergenin ja Oslon kaikki Cubukset mutta kokoni oli loppu :( Joulua ennen Hkissä käydessä Forumissa näytti olevan vielä kyseisiä housuja mutta ei ollut minun kokoa. Bergenissä oli mielettömän kokoinen Cubus, sillä reissulla vasta tajusinkin että Cubus on norjalainen eikö ruotsalainen!

 7. Heh, no mutta sullahan on niin helppo hypätä sinne rajan toiselle puolelle ;)En tiedä millaisista vihreistä housuista on kyse, mutta oletko nähnyt Lindexin Holly & Whyte- malliston vihreät housut??Cubus on ollut minulle aiemmin aika tuntematon, sillä en ole jostain syystä edes käynyt Helsingin myymälässä. Olen vannoutut Zaran asiakas ja oikeastaan aiemmin jos olen vaatteita tarvinnut niin olen marssinut suoraan vain Zaraan. Kiva oli oikeasti huomata, että Cubuksella oli paljon vaihtoehtoja juurin tuollaisiin arkivaatteisiin :)Joo, kerrankin jostain muualta kuin Ruotsista!

 8. Myös Turkuun avattiin juuri Cubus ja huh niitä jonoja! Maanantaina kävin nopsasti kääntymässä mutta jätin hipelöimäni keltaisen neuleen hyllyyn kun en jaksanut jonottaa kassalle – sinne oli ainakin 20 ihmistä kahdessa jonossa…. :/ Kivannäköisiä perusvaatteita, mutta en taida olla ihan ketjun kohderyhmää kuitenkaan. Toinen uusi ilostus Turussa on Promod, sieltä löytyy myös hieman “aikuisempaan” makuun vaatteita, jee! :)

 9. Myös Turkuun avattiin juuri Cubus ja huh niitä jonoja! Maanantaina kävin nopsasti kääntymässä mutta jätin hipelöimäni keltaisen neuleen hyllyyn kun en jaksanut jonottaa kassalle – sinne oli ainakin 20 ihmistä kahdessa jonossa…. :/ Kivannäköisiä perusvaatteita, mutta en taida olla ihan ketjun kohderyhmää kuitenkaan. Toinen uusi ilostus Turussa on Promod, sieltä löytyy myös hieman “aikuisempaan” makuun vaatteita, jee! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*