Autumn outfit

Blouse: Benetton/Trousers: H&M/Jacket: Zara Woman/Shoes: Pretty Ballerinas

Vaikka en yleensä kirjoittelekaan asuihin liittyviä postauksia, mutta ajattelin vilauttaa että millaisia värejä ja vaatekappaleita sinne kaappiini on viimeaikoina kerääntynyt. Pidän ihan hirmuisesti yksinkertaisista ja ajattomista vaatekappaleista. Niitä voi sitten helposti yhdistellä keskenään vuodesta toiseen.

Olen tässä viime aikoina ostanut todella paljon sinisiä vaatekappaleita ja mielestäni sininen sopii minulle paljon paremmin kuin mitä esimerkiksi musta. Kuvissa näkyy viikonloppuna ostamani Zaran tikkitakki, mikä lämmittää minua näinä kylmenevinä iltoina. Suunnittelijat ja vaateketjut taitavat olla inspiroituneita tällä hetkellä ratsastuksesta, sillä kaupoissa myytävistä vaatteista henkii ratsastus-teema aika voimakkaasti. Pidän aika klassisista vaatteista, joten tämä ratsastus-trendi sopii minulle oikein hyvin :)

___________________________________________

Although I don’t usually publish post about my outfits, but I thought that you would maybe want to see my autumn outfit. I like very simple and classic clothing and therefore I’m extremely happy because at the moment I feel that I can find nice my-kind of clothes from stores. What I like about classic style is that you can easily combine the pieces together year after year.

Recently I’ve bought quite a few navy blue garments. I feel that deep blue suits me the best. I really would like to wear black, but I feel that it does not suit me that well. I need colors :)

In the pictures I’m wearing the jacket that I bought last weekend from Zara. The jacket is something very me. The weather at the moment in Finland is getting colder and therefore I needed some new jacket that what would warm me up.

You may also like

84 Comments

 1. Ihana asu, tästä vaan väistämättä painaa läpi että heihei kesä nyt on jo syksy. yyyh, kylmää. :(

 2. Ihana. Niin värit, koko asu, kuin sinäkin :) Mun puolesta saisit tehdä enemmän asupostauksia! Housujesi sävy on juuri sitä, mitä minä kaipaisin extrana vaatekaappiini. Voisin kuvitella sen sopivan tähän muuten navy-valko-harmaa-musta-beigeen settiin.
  PS. Kahvikutsu on voimassa!

  1. No ne ei ole jollain lailla mua tai blogiani. Te osaatte nää hommat paljon paremmin ;)
   Tykkään lueskella teidän asuista, mutta itse en niitä oikein koe omaksi mukavuusalueekseni. Hmm. Mulla on oikeasti aina farkut jalassa kotioloissa, mutta noi viininpunaiset housut kyllä piristävät asua kuin asua. Yeps, kuulostaa hyvälle :)

   Voi tulisin niin mielelläni. Mumminkin siellä teilläpäin on odotellut minua niin kovasti. Tässä vähän mietin,että mihin nämä kaikki kesäviikonloput ovat oikein menneet etten ole siellä teilläpäin oikein kerennyt käymään. Mutta minä lupaan tulla glögille viimeistään ;)

 3. Ihana. Niin värit, koko asu, kuin sinäkin :) Mun puolesta saisit tehdä enemmän asupostauksia! Housujesi sävy on juuri sitä, mitä minä kaipaisin extrana vaatekaappiini. Voisin kuvitella sen sopivan tähän muuten navy-valko-harmaa-musta-beigeen settiin.PS. Kahvikutsu on voimassa!

 4. Tee vain useammin asupostauksiakin! Sinulla on kaunis, klassinen tyyli. Jostakin syystä olen alkanut himoita tikkitakkia itselleni… Sellainen minulla oli viimeksi yli 10 vuotta sitten ja jostain syystä se jäi vähälle käytölle ja on jo lähtenyt kiertoon. Malli ei ollut ehkä minulle se oikea. Nyt on kuitenkin tuollaisia kivoja, istuvampia malleja. Tulevana opiskelijana taitaa kyllä olla parempi jättää kaikki ihanat hankinnat vain haaveilun asteelle…

  1. Hih, no kun mua aina epäilyttää että ne katsotaan negatiivisena asiana esimerkiksi työantajan näkökulmasta. En tiedä miksi. Ehkä olen vain vanhahtava näine ajatusteni kanssa :)

   Tikkitakit ovat tosi kivoja ja sopivat tähän vuodenaikaan juuri sopivasti. Hih, no kai sitä nyt opiskelijakin saa kävellä kivassa tikkitakissa?:)

   1. Riippunee varmaan työnantajasta. Luulen kyllä, että nykypäivänä tämä blogimaailma alkaa olla jo monessa paikassa niin tuttua, ettei esim. asujen esittelyä ihmetellä missään. Mutta ymmärrän ajatuksesi kyllä :)

    Voi, opiskelijan vasta sopisikin koreilla tikkitakissa, mutta tuo opiskelijan tulotaso taitaa laittaa asialle omia rajoitteita :) Ja tämä sesongin vaihdos pakottaa taas lastenvaatekaupoille. Huhhuijaa: sinne livahtaakin melkoiset summat, kun kahdelle pienokaiselle hankitaan joka kelille sopivat tamineet. Sitä luulisi, että kierrättäminen onnistuu, kun on kaksi tytärtä tasan kahden vuoden ikäerolla, mutta pienempi kasvaakin eri tahtiin, eikä esikoisen sesongin vaatteet ja kengät ole koskaan sopivia. Äiti kulkee sitten sesongista toiseen samoissa vermeissä :) Mutta se koululaukku toki pitää hankkia ;)

    1. Niin tai kun en kumminkaan ole sekoittamassa näitä kahta maailmaa millään lailla, mutta jotenkin arveluttaa että joku voisi nähdä asian negatiivisessa valossa. Paitsi mitä se nyt kenellekään toisaalta kuuluu mitä vapaa-ajallani teen. Mutta siis se on yksi syy miksi en halua kasvojani ihan hirveästi täällä esitellä, vaikka ihan hyvää työtä tällä blogillani mielestäni teen ja suhteellisen asiapitoinen tämä kumminkin loppujen lopuksi on.

     Niin, no nuo opsikelijan ajat ovat täällä kyllä hyvin muistissa. Ehkä liiankin :D
     Se on varmasti totta! Pienokaiset kun kasvavat varmasti ihan hurjaa vauhtia. En osaa edes ajatella sitä pyykkimäärää mitä joudut pesemään pyykkiä. Välillä tuntuu tuon vähän isommankin pienokaisen kanssa, että sen vaatteita saa olla koko ajan pesemässä :D Onneksi pidän pyykinpesusta ;)

     Koululaukun on jokainen koululainen ansainnut ;)

     1. Riippuu tosiaankin varmasti työpaikasta ja alasta, mitenkä bloggailuun harrastuksena suhtaudutaan. Toisaalta on totta, että vapaa-ajan tekemiset eivät työnantajalle kuulu, elleivät ne työntekoa häiritse. Ja olet siinä kyllä oikeassa, että blogisi parissa teet hyvää työtä: blogisi on laadukas ja asiallinen. Näkisin, että monessa paikassa tämän tasoinen blogi voi olla myös meriitti. Joskus kyllä mietityttää sekin, että edelleen ns. yleinen suhtautuminen pinnallisiin asioihin (pukeutuminen, kosmetiikka…) on usein negatiivista. Itse olen aina ollut hyvin kiinnostunut vaatteista ja kosmetiikka-uutuuksista, mutta jotenkin tuntuu, että näistä asioista keskusteleminen koetaan jonkin sortin typeryytenä, vaikka muut meriitit kertoisivatkin aivan toista. Onhan sitä tuhahtelua kuulunut, kun joskus työpaikalla kahvipöydässä on samanhenkisen työkaverin kanssa keskusteltu uusista luomiväreistä :) Tämän takia olenkin varmaan niin ihastunut tähän blogimaailmaan, koska täältä saan tyydytystä kauneuden kaipuulleni. Mukavaa ajanvietettä, joka ei häiritse ketään (paitsi kotitöitä silloin tällöin…).

      Eihän se kotiäidinkään tulotaso, mikään mahtava ole, mutta jotenkin koin enemmän oikeutettuna sen, että mies on huolehtinut menoista ja minä kodista. Nyt koen omantunnontuskaa, kun menenkin kehittämään itseäni melkeinpä samoilla tuloilla. Itselliselle (tosin entiselle) uranaiselle tässä on haastetta! Mies toki tukee opiskelu-hanketta. Ajatukset ovat omassa päässäni, kuten tavallista :)

      Pyykkiä tosiaankin pestään tässä taloudessa :)Onneksi itsekin tykkään pestä pyykkiä ja puhtaat pyykit ovat melkeinpä ihaninta, mitä tiedän.

      Mukavaa ja aurinkoista päivää sinne! :) Ajattelin lähteä kaupungille ostamaan koulutarvikkeita (eli lyijäreitä ja teroitinta) :)

 5. Tee vain useammin asupostauksiakin! Sinulla on kaunis, klassinen tyyli. Jostakin syystä olen alkanut himoita tikkitakkia itselleni… Sellainen minulla oli viimeksi yli 10 vuotta sitten ja jostain syystä se jäi vähälle käytölle ja on jo lähtenyt kiertoon. Malli ei ollut ehkä minulle se oikea. Nyt on kuitenkin tuollaisia kivoja, istuvampia malleja. Tulevana opiskelijana taitaa kyllä olla parempi jättää kaikki ihanat hankinnat vain haaveilun asteelle…

 6. Hei ihanainen Sofie! Sorppanorppa kun en oo käynyt kommentoimassa aikoihin, mutta oon kyllä käyny täällä kurkkaamassa sinua joka päivä :)

  Ihana asukokonaisuus! Mutta niin kovin syksyinen, koitan pitää kynsin ja hampain kiinni kesästä joka minun mielestä ei alkanukaan. Vaikka oon kyllä kerenny kans fiilistellä jo syksyvaatteita kaupoissa, Tukholman reissulta tarttu mukaan yhtä jos toistakin syksykokoelmista. Varsinkin Ginasta, vaikka huonon kurssin vuoksi vaatteet tuli kalliimmiksi kuin Suomesta. Nyt kuitenkin kun eilen kävin naapuri-Ginassa (se on oikeasti naapurissa) niin sain onneksi todeta ettei minun kokoja ollu vaatteissa mitä ostin ja yhdet turkoosit pöksyt puuttu kokonaan täältä eli ei yhtään haittaa vaikka makso enemmän. Syksyn vaatteet on muutenkin paljon kivempia ku kesävaatteet, tykkään syvistä väreistä. Koulussa tehtiin värianalyysi mutten enää muista mikä oon mutta oon päättäny olla se jolle sopii syksyn värit :) Niin ne kyllä passaa sullekin! Ja nää asupostaukset ei haittaa yhtään, useammin näitä!

  Mukavaa maanantaita!

  1. Hei Fiipiläinen! Olen miettinytkin että minne oikein olet kadonnut. Mietin, että ovatko ne ruotsalaiset kaapanneet sinut vain mitä :)

   Niin, olen pahoillani jos rikoin kesäisen illuusiosi. Nyt alkaa pian olemaan kumminkin jo syksy.

   Niin, koen samoin että syksyiset värit pukevat minuakin paremmin mitä esimerkiksi kesäiset. Hih, hyvin päätetty :)

   Kivaa alkuviikkoa :)

   1. Saat anteeksi koska täällä on ihan mielettömän lämmin! Siis tämän kesän keskimääräistä lämpimämpää eikä loppua näkynyt vasta kuin loppuvkosta! Ihanaa!

    P.S. Linjoilla olen tosiaan ollut joka päivä. Olen monta kertaa aloittanut kirjoittaakin kommenttia mutta jostain syystä olen aina tyhjentänyt kommenttikentän ennen lähetystä.

 7. Hei ihanainen Sofie! Sorppanorppa kun en oo käynyt kommentoimassa aikoihin, mutta oon kyllä käyny täällä kurkkaamassa sinua joka päivä :)Ihana asukokonaisuus! Mutta niin kovin syksyinen, koitan pitää kynsin ja hampain kiinni kesästä joka minun mielestä ei alkanukaan. Vaikka oon kyllä kerenny kans fiilistellä jo syksyvaatteita kaupoissa, Tukholman reissulta tarttu mukaan yhtä jos toistakin syksykokoelmista. Varsinkin Ginasta, vaikka huonon kurssin vuoksi vaatteet tuli kalliimmiksi kuin Suomesta. Nyt kuitenkin kun eilen kävin naapuri-Ginassa (se on oikeasti naapurissa) niin sain onneksi todeta ettei minun kokoja ollu vaatteissa mitä ostin ja yhdet turkoosit pöksyt puuttu kokonaan täältä eli ei yhtään haittaa vaikka makso enemmän. Syksyn vaatteet on muutenkin paljon kivempia ku kesävaatteet, tykkään syvistä väreistä. Koulussa tehtiin värianalyysi mutten enää muista mikä oon mutta oon päättäny olla se jolle sopii syksyn värit :) Niin ne kyllä passaa sullekin! Ja nää asupostaukset ei haittaa yhtään, useammin näitä!Mukavaa maanantaita!

 8. Tiedän, että asujutut eivät ehkä ole ominta blogiasi, mutta mun puolesta näitä sais tulla ehdottomasti lisää!:) Aivan ihana asu! Mä tykkään myös kaikista “ratsastustrendeistä”, ne sopii tosi kivasti klassiseen vaatekaappiin:)

  1. Hih, mua jollain lailla nolottaa tehdä näitä. En tiedä tosin että miksi :)

   Yeps, vaikka en hevosista tai ratsastuksesta niinkään välitä, mutta tämä ratsastustrendi on oikein sopivaa makuuni :)

 9. Tiedän, että asujutut eivät ehkä ole ominta blogiasi, mutta mun puolesta näitä sais tulla ehdottomasti lisää!:) Aivan ihana asu! Mä tykkään myös kaikista “ratsastustrendeistä”, ne sopii tosi kivasti klassiseen vaatekaappiin:)

 10. Edelleen hirmu kivan näkönen takki!;)Mullakin alkanu tikkitakki kuumetta pukkaa, joskus aikoinaan ollu, sillon en siitä niin tykänny mut jotain tollasta mallia voisin ajatella:) Munkin puolesta kanssa lisää asupostauksia:)

  1. No voi kiitos. Minä pidän siitä myös hyvin paljon :)

   Siellä takin sivuilla on strech joten takki muokkautuu oman kropan mallin mukaan. Harmillista etten ottanut siitä kuvaa kun se oli kiinni. Nyt se nimittäin näyttää vähän enemmän tuollaiselta pussilta vaikka sitä se ei todellakaan ole :)

 11. Edelleen hirmu kivan näkönen takki!;)Mullakin alkanu tikkitakki kuumetta pukkaa, joskus aikoinaan ollu, sillon en siitä niin tykänny mut jotain tollasta mallia voisin ajatella:) Munkin puolesta kanssa lisää asupostauksia:)

  1. Hei sinä <3

   Teillä on siellä ihana uusi tuhisija <3

   No sehän sopii harrastutesi teemaankin niin hyvin! Pidän siitä myös itse ihan hirmuisesti :)

   1. Tuhisija on tosi suloinen tapaus, tekemisen puutetta ei täällä tällä hetkellä :)

    Joo, hyvä, että vaatetus sopii merimaisemiin ;D Aurinkoisia loppukesän päiviä sulle kaunis!

 12. Oi, näyttääpä todella hyvältä tuo asu! Itse en jotenkin aiemmin ole ollut kovinkaan ihastunut viininpunaiseen vaatteissa, mutta nuo housut näyttävät kyllä todella kivoilta :) Itsellä on Zaran viime vuoden mallistosta juurikin tummansininen tikkitakki, pitäisiköhän siihen hankkia nyt kaveriksi nuo viininpunaiset housut, hmmm! Sen verran upean näköinen yhdistelmä tuo on :)

  Ja ehdottomasti lisää asukuvia!

  1. Ah, sulla on se tikkitakki jonka olisin halunnut, mutta poikaystävän mielestä se oli “turha”, joten jätin sen silloin ostamatta. Onneksi en kumminkaan tänä syksynä.

   No tottakai pitää. Puetaan lämpimiä sävyjä näihin viileneviin ilmoihin :)

 13. Oi, näyttääpä todella hyvältä tuo asu! Itse en jotenkin aiemmin ole ollut kovinkaan ihastunut viininpunaiseen vaatteissa, mutta nuo housut näyttävät kyllä todella kivoilta :) Itsellä on Zaran viime vuoden mallistosta juurikin tummansininen tikkitakki, pitäisiköhän siihen hankkia nyt kaveriksi nuo viininpunaiset housut, hmmm! Sen verran upean näköinen yhdistelmä tuo on :)Ja ehdottomasti lisää asukuvia!

 14. Ihania nämä sinun asupostaukset. Enkä kommenteista päätellen taida olla ainoa, joka toivoisi niitä blogisi puolelle lisää :)

  Nuo viininpunaiset housusi ovat ihanat. Minäkin olen himoinnut jotain viininpunaista vaatetta jo jonkin aikaa, mutta en oikein tiedä uskallanko tällaisena värikammoisena sellaista hankkia. Mustalla, valkoisella, tummansinisellä ja beigellä mennään toistaiseksi :)

  1. Hih, no se on toisaalta kiva kuulla että pidätte niistä mutta jollain lailla koen ne vähän vieraina. Katsotaan nyt jos silloin tällöin innostuisin tekemään niitä :)

   Ostin ne ihan vähän aikaa sitten hennesistä, että sieltä niitä saa. No tottakai uskallat. Viininpunainen on sitä paitsi ainut väri minkä kanssa voi yhdistää melkein mitä vain, sinistä, mustaa, keltaista, vihreää, ruskeaa, harmaata.. Sen kanssa käy kaikki. Näin lapsena allekirjoittaneelle on kuvataidekoulussa opetettu.

 15. Ihania nämä sinun asupostaukset. Enkä kommenteista päätellen taida olla ainoa, joka toivoisi niitä blogisi puolelle lisää :)Nuo viininpunaiset housusi ovat ihanat. Minäkin olen himoinnut jotain viininpunaista vaatetta jo jonkin aikaa, mutta en oikein tiedä uskallanko tällaisena värikammoisena sellaista hankkia. Mustalla, valkoisella, tummansinisellä ja beigellä mennään toistaiseksi :)

 16. Eipä tule mieleeni ketään yhtä viehättävää ja kaunista naista kuin sinä olet. <3 Näitä asukuviasi toivoisin täällä enemmänkin näkeväni, joskin blogisi on nykyiselläänkin aivan ihana. Kiitos siis, kun jaksat ilahduttaa ja inspiroida kirjoituksilllasi ja kauniilla kuvillasi!

  1. Höpsistä pöpsistä! Mä olen oikeasti ihan suunnattoman hämilläni aina teidän kaikista niin kilteistä kommenteista :)

   Kiitos sinulle Nanna, kun kirjoitit noin kauniin ja kivan kommentin. Kertoo kyllä kommentin kirjoittajasta enemmän kuin minusta ;)

   <3

 17. Eipä tule mieleeni ketään yhtä viehättävää ja kaunista naista kuin sinä olet. <3 Näitä asukuviasi toivoisin täällä enemmänkin näkeväni, joskin blogisi on nykyiselläänkin aivan ihana. Kiitos siis, kun jaksat ilahduttaa ja inspiroida kirjoituksilllasi ja kauniilla kuvillasi!

 18. No niinhän se vähän tekee. Illat ovat jo aika viileitä, joten takkia kyllä jo tarvitsee. Onneksi on kiva takki lämmittämässä :)

 19. No ne ei ole jollain lailla mua tai blogiani. Te osaatte nää hommat paljon paremmin ;)Tykkään lueskella teidän asuista, mutta itse en niitä oikein koe omaksi mukavuusalueekseni. Hmm. Mulla on oikeasti aina farkut jalassa kotioloissa, mutta noi viininpunaiset housut kyllä piristävät asua kuin asua. Yeps, kuulostaa hyvälle :)Voi tulisin niin mielelläni. Mumminkin siellä teilläpäin on odotellut minua niin kovasti. Tässä vähän mietin,että mihin nämä kaikki kesäviikonloput ovat oikein menneet etten ole siellä teilläpäin oikein kerennyt käymään. Mutta minä lupaan tulla glögille viimeistään ;)

 20. Hih, no kun mua aina epäilyttää että ne katsotaan negatiivisena asiana esimerkiksi työantajan näkökulmasta. En tiedä miksi. Ehkä olen vain vanhahtava näine ajatusteni kanssa :)Tikkitakit ovat tosi kivoja ja sopivat tähän vuodenaikaan juuri sopivasti. Hih, no kai sitä nyt opiskelijakin saa kävellä kivassa tikkitakissa?:)

 21. Hei Fiipiläinen! Olen miettinytkin että minne oikein olet kadonnut. Mietin, että ovatko ne ruotsalaiset kaapanneet sinut vain mitä :)Niin, olen pahoillani jos rikoin kesäisen illuusiosi. Nyt alkaa pian olemaan kumminkin jo syksy. Niin, koen samoin että syksyiset värit pukevat minuakin paremmin mitä esimerkiksi kesäiset. Hih, hyvin päätetty :)Kivaa alkuviikkoa :)

 22. Hih, mua jollain lailla nolottaa tehdä näitä. En tiedä tosin että miksi :)Yeps, vaikka en hevosista tai ratsastuksesta niinkään välitä, mutta tämä ratsastustrendi on oikein sopivaa makuuni :)

 23. No voi kiitos. Minä pidän siitä myös hyvin paljon :)Siellä takin sivuilla on strech joten takki muokkautuu oman kropan mallin mukaan. Harmillista etten ottanut siitä kuvaa kun se oli kiinni. Nyt se nimittäin näyttää vähän enemmän tuollaiselta pussilta vaikka sitä se ei todellakaan ole :)

 24. Hei sinä <3Teillä on siellä ihana uusi tuhisija <3No sehän sopii harrastutesi teemaankin niin hyvin! Pidän siitä myös itse ihan hirmuisesti :)

 25. Riippunee varmaan työnantajasta. Luulen kyllä, että nykypäivänä tämä blogimaailma alkaa olla jo monessa paikassa niin tuttua, ettei esim. asujen esittelyä ihmetellä missään. Mutta ymmärrän ajatuksesi kyllä :)Voi, opiskelijan vasta sopisikin koreilla tikkitakissa, mutta tuo opiskelijan tulotaso taitaa laittaa asialle omia rajoitteita :) Ja tämä sesongin vaihdos pakottaa taas lastenvaatekaupoille. Huhhuijaa: sinne livahtaakin melkoiset summat, kun kahdelle pienokaiselle hankitaan joka kelille sopivat tamineet. Sitä luulisi, että kierrättäminen onnistuu, kun on kaksi tytärtä tasan kahden vuoden ikäerolla, mutta pienempi kasvaakin eri tahtiin, eikä esikoisen sesongin vaatteet ja kengät ole koskaan sopivia. Äiti kulkee sitten sesongista toiseen samoissa vermeissä :) Mutta se koululaukku toki pitää hankkia ;)

 26. Ah, sulla on se tikkitakki jonka olisin halunnut, mutta poikaystävän mielestä se oli “turha”, joten jätin sen silloin ostamatta. Onneksi en kumminkaan tänä syksynä. No tottakai pitää. Puetaan lämpimiä sävyjä näihin viileneviin ilmoihin :)

 27. Hih, no se on toisaalta kiva kuulla että pidätte niistä mutta jollain lailla koen ne vähän vieraina. Katsotaan nyt jos silloin tällöin innostuisin tekemään niitä :)Ostin ne ihan vähän aikaa sitten hennesistä, että sieltä niitä saa. No tottakai uskallat. Viininpunainen on sitä paitsi ainut väri minkä kanssa voi yhdistää melkein mitä vain, sinistä, mustaa, keltaista, vihreää, ruskeaa, harmaata.. Sen kanssa käy kaikki. Näin lapsena allekirjoittaneelle on kuvataidekoulussa opetettu.

 28. Höpsistä pöpsistä! Mä olen oikeasti ihan suunnattoman hämilläni aina teidän kaikista niin kilteistä kommenteista :)Kiitos sinulle Nanna, kun kirjoitit noin kauniin ja kivan kommentin. Kertoo kyllä kommentin kirjoittajasta enemmän kuin minusta ;)<3

 29. Niin tai kun en kumminkaan ole sekoittamassa näitä kahta maailmaa millään lailla, mutta jotenkin arveluttaa että joku voisi nähdä asian negatiivisessa valossa. Paitsi mitä se nyt kenellekään toisaalta kuuluu mitä vapaa-ajallani teen. Mutta siis se on yksi syy miksi en halua kasvojani ihan hirveästi täällä esitellä, vaikka ihan hyvää työtä tällä blogillani mielestäni teen ja suhteellisen asiapitoinen tämä kumminkin loppujen lopuksi on. Niin, no nuo opsikelijan ajat ovat täällä kyllä hyvin muistissa. Ehkä liiankin :DSe on varmasti totta! Pienokaiset kun kasvavat varmasti ihan hurjaa vauhtia. En osaa edes ajatella sitä pyykkimäärää mitä joudut pesemään pyykkiä. Välillä tuntuu tuon vähän isommankin pienokaisen kanssa, että sen vaatteita saa olla koko ajan pesemässä :D Onneksi pidän pyykinpesusta ;)Koululaukun on jokainen koululainen ansainnut ;)

 30. Aiivan iiihana asu! Voi vitsi noi viininpunaiset housut rupeaa jo pikkuhiljaa kummittelemaan mua, kun niitä rupeaa näkymään jokaisessa blogissa :P

 31. Aiivan iiihana asu! Voi vitsi noi viininpunaiset housut rupeaa jo pikkuhiljaa kummittelemaan mua, kun niitä rupeaa näkymään jokaisessa blogissa :P

 32. Riippuu tosiaankin varmasti työpaikasta ja alasta, mitenkä bloggailuun harrastuksena suhtaudutaan. Toisaalta on totta, että vapaa-ajan tekemiset eivät työnantajalle kuulu, elleivät ne työntekoa häiritse. Ja olet siinä kyllä oikeassa, että blogisi parissa teet hyvää työtä: blogisi on laadukas ja asiallinen. Näkisin, että monessa paikassa tämän tasoinen blogi voi olla myös meriitti. Joskus kyllä mietityttää sekin, että edelleen ns. yleinen suhtautuminen pinnallisiin asioihin (pukeutuminen, kosmetiikka…) on usein negatiivista. Itse olen aina ollut hyvin kiinnostunut vaatteista ja kosmetiikka-uutuuksista, mutta jotenkin tuntuu, että näistä asioista keskusteleminen koetaan jonkin sortin typeryytenä, vaikka muut meriitit kertoisivatkin aivan toista. Onhan sitä tuhahtelua kuulunut, kun joskus työpaikalla kahvipöydässä on samanhenkisen työkaverin kanssa keskusteltu uusista luomiväreistä :) Tämän takia olenkin varmaan niin ihastunut tähän blogimaailmaan, koska täältä saan tyydytystä kauneuden kaipuulleni. Mukavaa ajanvietettä, joka ei häiritse ketään (paitsi kotitöitä silloin tällöin…).Eihän se kotiäidinkään tulotaso, mikään mahtava ole, mutta jotenkin koin enemmän oikeutettuna sen, että mies on huolehtinut menoista ja minä kodista. Nyt koen omantunnontuskaa, kun menenkin kehittämään itseäni melkeinpä samoilla tuloilla. Itselliselle (tosin entiselle) uranaiselle tässä on haastetta! Mies toki tukee opiskelu-hanketta. Ajatukset ovat omassa päässäni, kuten tavallista :)Pyykkiä tosiaankin pestään tässä taloudessa :)Onneksi itsekin tykkään pestä pyykkiä ja puhtaat pyykit ovat melkeinpä ihaninta, mitä tiedän. Mukavaa ja aurinkoista päivää sinne! :) Ajattelin lähteä kaupungille ostamaan koulutarvikkeita (eli lyijäreitä ja teroitinta) :)

 33. Saat anteeksi koska täällä on ihan mielettömän lämmin! Siis tämän kesän keskimääräistä lämpimämpää eikä loppua näkynyt vasta kuin loppuvkosta! Ihanaa!P.S. Linjoilla olen tosiaan ollut joka päivä. Olen monta kertaa aloittanut kirjoittaakin kommenttia mutta jostain syystä olen aina tyhjentänyt kommenttikentän ennen lähetystä.

 34. Nämä asupostauksesi ovat kiva pikkulisä kun niitä silloin tällöin tulee. Tälläkin kertaa niin kiva asu, ripaus syksyä joka tekeekin tuloaan.
  Voin hyvin kuvitella sinut siellä Regatan terassilla kauniina syyssunnuntaina tuo asu päällä. Itse en vieläkään ole sinne päässyt tämän kesän aikana – pitänee tehdä asialle jotain tänä viikonloppuna jos ennätän elokuvapiknikiltä ja Ravintolapäivältä :)

  1. Heippa!!

   Melkein pelästyin kommenttisi lukiessani, sillä olin nimenomaan regatassa viime sunnuntaina tuo asu päälläni :D

   Hih, ihanaa että meillä on taas ravintoläpäivä! Superkivaa! Katsotaan nyt miten minun käy lauantaisten rapujuhlien kanssa ja sunnuntaisen ravintolapäivän. Olen nimittäin aika kuumeinen niin pelottaa että missaan ns. viimeisen kesän viikonlopun :(

   Elokuvapiknik? Mikä se on?

   1. Hih, olipas hauska “sattuma” tuo Regatta visiittisi :D

    Voi ei, toivottavasti kuume hellittää ja pääset nauttimaan viikonlopun tarjonnasta. Sään puolesta näyttää tämä loppuviikkokin kivalta joten olisi todella tylsää jos joutuisit istumaan sisällä :/

    Leffapiknik on osa Hgin juhlaviikkojen tarjontaa, tässä on lisätietoa tapahtumasta: http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/tapahtuma/leffapiknik/

    Suunniteltiin ystäväpariskunnan kanssa, että menisimme katsomaan tuota la-illan japanilaista animaatiota ja evääksi napataan tietenkin sushit :)

    Paranemisia!

 35. Nämä asupostauksesi ovat kiva pikkulisä kun niitä silloin tällöin tulee. Tälläkin kertaa niin kiva asu, ripaus syksyä joka tekeekin tuloaan. Voin hyvin kuvitella sinut siellä Regatan terassilla kauniina syyssunnuntaina tuo asu päällä. Itse en vieläkään ole sinne päässyt tämän kesän aikana – pitänee tehdä asialle jotain tänä viikonloppuna jos ennätän elokuvapiknikiltä ja Ravintolapäivältä :)

 36. Housut on todella ihanat ja istuu asuun hienosti. Olen samaa mieltä monen muun kommentoijan kanssa, että asuja saisi tulla kyllä enemmänkin. Tottakai teet niin kuin itse koet parhaaksi, mutta meitä lukijoita se ei varmastikaan haittaa :)

  1. Hih, kiitos Reettaa :)

   Näistä teidän ihanista ja kannustavista kommenteista päätellen minun pitäis ehdottomasti tehdä asupostauksia useammin :))

 37. Housut on todella ihanat ja istuu asuun hienosti. Olen samaa mieltä monen muun kommentoijan kanssa, että asuja saisi tulla kyllä enemmänkin. Tottakai teet niin kuin itse koet parhaaksi, mutta meitä lukijoita se ei varmastikaan haittaa :)

 38. You look fantastic and the jacket suits you very well! It is nice to see how others like to dress, even when they aren’t fashion bloggers.
  It is getting cooler? Come here, we are expecting the hottest weekend so far this year in Germany – 37 degrees ;) And ofc I will have to work…

  Simone**

  1. Vielen dank Simone!

   Yes, unfortunately! So I’ve heard! Two of my colleagues are coming to Germany for the weekend to experience the thing called summer.I don’t know what that is exactly, but I would really want to experience that as well. I may sound a bit jealous and actually I can admit that I am. But just a little bit :D

   But c’moon, you can enjoy from the weather at least in the evenings?

   1. Luckily I can, yes. For a change, because usually I work more until late into the evening, so I am quite happy that this weekend I am off early. We have a huge fireworks event in my town on SAT (“Rhine in Flames”) and I can go with my friends :)
    Well, I must say this is actually the first time this year that we do have some summer weather. So far, it was rain, wind, thunderstorms and dressing in warm jackets, while Southern Europe melted away. But at least we get a bit of sunshine over the next days before summer ends in a month.
    I am hoping for next year, though, as I plan a good 10 to 14 days in Finland :)
    I hope your colleagues will have a good time here and are able to enjoy some warm rays!

    Simone**

 39. You look fantastic and the jacket suits you very well! It is nice to see how others like to dress, even when they aren’t fashion bloggers.It is getting cooler? Come here, we are expecting the hottest weekend so far this year in Germany – 37 degrees ;) And ofc I will have to work…Simone**

 40. Hih, ne on erittäin kivat housut ja sopivat vähän rennompaakin menoon, mutta itse yhdistän ne myös vähän asiallisempiikin tilaisuuksiin :)

 41. Heippa!!Melkein pelästyin kommenttisi lukiessani, sillä olin nimenomaan regatassa viime sunnuntaina tuo asu päälläni :DHih, ihanaa että meillä on taas ravintoläpäivä! Superkivaa! Katsotaan nyt miten minun käy lauantaisten rapujuhlien kanssa ja sunnuntaisen ravintolapäivän. Olen nimittäin aika kuumeinen niin pelottaa että missaan ns. viimeisen kesän viikonlopun :(Elokuvapiknik? Mikä se on?

 42. Hih, kiitos Reettaa :)Näistä teidän ihanista ja kannustavista kommenteista päätellen minun pitäis ehdottomasti tehdä asupostauksia useammin :))

 43. Vielen dank Simone!Yes, unfortunately! So I’ve heard! Two of my colleagues are coming to Germany for the weekend to experience the thing called summer.I don’t know what that is exactly, but I would really want to experience that as well. I may sound a bit jealous and actually I can admit that I am. But just a little bit :DBut c’moon, you can enjoy from the weather at least in the evenings?

 44. Hih, olipas hauska “sattuma” tuo Regatta visiittisi :DVoi ei, toivottavasti kuume hellittää ja pääset nauttimaan viikonlopun tarjonnasta. Sään puolesta näyttää tämä loppuviikkokin kivalta joten olisi todella tylsää jos joutuisit istumaan sisällä :/Leffapiknik on osa Hgin juhlaviikkojen tarjontaa, tässä on lisätietoa tapahtumasta: http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/tapahtuma/leffapiknik/Suunniteltiin ystäväpariskunnan kanssa, että menisimme katsomaan tuota la-illan japanilaista animaatiota ja evääksi napataan tietenkin sushit :) Paranemisia!

 45. Tuhisija on tosi suloinen tapaus, tekemisen puutetta ei täällä tällä hetkellä :)Joo, hyvä, että vaatetus sopii merimaisemiin ;D Aurinkoisia loppukesän päiviä sulle kaunis!

 46. Mä NIIN tiedän sun tunteen asupostauksista (koska tunnen samoin..), MUTTA, toivon niitä kuitenkin blogiisi lisää :D Sulla on aivan ihana tyyli! Pitäiskö ehkä pitää asu-kuvaus-treffit piakkoin ;)

 47. Mä NIIN tiedän sun tunteen asupostauksista (koska tunnen samoin..), MUTTA, toivon niitä kuitenkin blogiisi lisää :D Sulla on aivan ihana tyyli! Pitäiskö ehkä pitää asu-kuvaus-treffit piakkoin ;)

 48. Luckily I can, yes. For a change, because usually I work more until late into the evening, so I am quite happy that this weekend I am off early. We have a huge fireworks event in my town on SAT (“Rhine in Flames”) and I can go with my friends :)Well, I must say this is actually the first time this year that we do have some summer weather. So far, it was rain, wind, thunderstorms and dressing in warm jackets, while Southern Europe melted away. But at least we get a bit of sunshine over the next days before summer ends in a month.I am hoping for next year, though, as I plan a good 10 to 14 days in Finland :)I hope your colleagues will have a good time here and are able to enjoy some warm rays!Simone**

 49. Moikka! Onko sulla vielä tämä takki? Jos, niin olisitko halukas myymään sen? Olen etsinyt tätä kaikkialta epätoivoisesti :)

 50. Moikka! Onko sulla vielä tämä takki? Jos, niin olisitko halukas myymään sen? Olen etsinyt tätä kaikkialta epätoivoisesti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*