At Home

Olette pyytäneet kodistani vähän enemmän kuvia joten tässä olisi teille muutama lisää.  Yritän parhaani mukaan päivitellä teille kodin kehitystä aina silloin tällöin kun saan kotiprojektia etenemään. Kuvistani huomaa, että minua ei haittaa jos tavaroita on esillä ja sen takia olenkin ripotellut kaatimiani ja muita juttuja ympäri kotiani. Astiakaapit eivät ole ihan vielä järjestyksessä, niin niistä en uskaltanut ottaa teille vielä kuvia ;)

Lähden huomenna kohti Barcelonaa ja matkakumppanillani ja minulla on aika erilainen elämänrytmi, joten minulla on aikaa kirjoitella sieltä käsin teille kuulumisia sillä minä näin aamuvirkkuna herään aina niin paljon aiemmin kuin ystäväni. Olen odottanut tätä matkaa aika monta tovia, joten olen jo aika lomafiiliksissä. Tämä on kolmas kertani Barcelonassa eli yritän tällä reissulla etsiskellä uusia paikkoja mihin kannattaa mennä niiden pakollisten turistinähtävyyksien lisäksi. Lauantaina menemme päiväksi Dalin kotikaupunkiin Cadaquésiin  ja varsinkin tältä pikkuruiselta satamakaupungilta odotan paljon. Vuokrasimme myös kuntosalikortit tälle viikolle eli lomailuun kuuluu tällä kerralla myös urheilua.

Eilen illalla päättyi Nescafé Dolce Gusto Genion arvonta  ja onnetar suosi tällä kerralla Eeviä. Laittaisitko minulle osoitteesi sähköpostiini?.  Tässä ote Eevin kahvihetkestä:

“Hei!

Juon kahvini lähestulkoon aina soijamaidolla. Soijamaito sisältää hieman sokeria, joten sitä ei tarvitse lisätä erikseen. Kuitenkin soijamaidon (alppro fresh light) kalorimäärä on melko vähäinen. Light siis viittaa rasvan vähyyteen, ei maketusaineisiin!”

Olen todella kiitollinen teille kaikista kommenteista ja kehitysehdotuksista. Sain niistä todella paljon irti. Moni toivoi omia kuviani tänne blogiini, mutta minulle se on jollain lailla vähän vieras ajatus. Blogini ei kumminkaan ole henkilö-blogi, vaan yritän pitää postaukseni asiapohjalla. Persoonani ja luonteeni näkyy ehkä enemmän kommenttiboksissa kuin näissä blogikirjoituksissani.

___________________________________________________

You have wanted some more pictures from my home, so here is again a little sneak peek. I’m trying my best to keep you posted if I have made some progress regarding our home.  My photographs tells you that I don’t mind if some of my collectibles are on display and therefore I have sprinkled some of my favorite items over.

Tomorrow I’m leaving to Barcelona. I’m travelling with my friend and she is quite of a late sleeper and I’m quite of an early bird. Usually my inner clock wakes me up at latest around 7 and therefore I have plenty of time to keep you posted while my upcoming vacation.

This is my third time in BCN and I have tried to plan some new things that we could to down in Spain. On Saturday we will make a little road trip to Dali’s hometown Cadaqués. And because I’m not suicidal so I will keep my hands off from the steering wheel. Our getaway is not going to be only about eating and shopping because we rented gym cards from one local gym. I hope the sun will shine for us because I would also like to make a little morning run around the beautiful beach area of Barcelona. Let’s see :)

You may also like

52 Comments

 1. Ihanaa matkaa teille! Itsellä kamala matkakuume, joten osaan jotenkin iloita ihan oudolla tavalla siitä kun toiset pääsee, tuli siis hyvä mieli heti maanantaina :)

  1. Vo kiitos :)

   Olen tehnyt aika paljon töitä ja koulua koko ajan, niin on kiva irtautua edes hetkeksi. Ihana saada pieni breikki ennen kuin kesä alkaa :)

   Minä olen myös aikamoinen myötäeläjä ja jaan kaikkien muidenkin ilot ja surut sekä myös matkavalmistelut. Rakastan matkustamista ja kaikkea siihen liittyvää, niin autan ystäviäni ja jopa tuntemattomiakin aina kaikessa matkoihin liittyvissä jutuissa :)

   Ihana lähteä lomalle, tätä on odotettu!

 2. Ihanaa matkaa teille! Itsellä kamala matkakuume, joten osaan jotenkin iloita ihan oudolla tavalla siitä kun toiset pääsee, tuli siis hyvä mieli heti maanantaina :)

 3. Vo kiitos :)Olen tehnyt aika paljon töitä ja koulua koko ajan, niin on kiva irtautua edes hetkeksi. Ihana saada pieni breikki ennen kuin kesä alkaa :)Minä olen myös aikamoinen myötäeläjä ja jaan kaikkien muidenkin ilot ja surut sekä myös matkavalmistelut. Rakastan matkustamista ja kaikkea siihen liittyvää, niin autan ystäviäni ja jopa tuntemattomiakin aina kaikessa matkoihin liittyvissä jutuissa :)Ihana lähteä lomalle, tätä on odotettu!

 4. Oi, kuulostaa ihanalta :) Rentouttavaa ja ihanaa lomaa! Ja kauniita kuvia jälleen teidän kodista. Nuo pienet Iittalan lasipurkit on kivoja :)

  1. No yritetään rentoutua ja unohtaa kaikki kiire ja muu :). Tämä on varmasti minun lomani piiitkään aikaan ja ensi kerran pääsen lomailemaan varmasti vasta ensi kesänä eli tästä pitää nauttia :)

   Tykkään niistä itsekin kovin paljon :)

 5. Oi, kuulostaa ihanalta :) Rentouttavaa ja ihanaa lomaa! Ja kauniita kuvia jälleen teidän kodista. Nuo pienet Iittalan lasipurkit on kivoja :)

 6. Ihana blogi sinulla ja ihania kuvia..jutuista nyt puhumattakaan:)Mistä ihmeestä olet löytänyt tuon ihanan sisustusikkunan teidän sohvan yläpuolella?Jatka samaan malliin – sinun blogia on ihanaa lukea <3 Superia kesän odotusta ja hauskaa reissua!

  1. Kiitos :´)))

   Siis se on ollut täällä meidän asunnossa ja entinen asukki jätti sen tänne meille :)
   Hän on muistaakseni tuonut sen kotiseudultaan Turun lähistöltä :)

   Voi miten ihana olet. Minä jatkan saman malliin ja kesää odottaen :)

   Kirjoittelen reissusta kuulumisia aina kun vain on mahdollista.

 7. Ihana blogi sinulla ja ihania kuvia..jutuista nyt puhumattakaan:)Mistä ihmeestä olet löytänyt tuon ihanan sisustusikkunan teidän sohvan yläpuolella?Jatka samaan malliin – sinun blogia on ihanaa lukea <3 Superia kesän odotusta ja hauskaa reissua!

  1. Ooh kiitos vinkistä!! Pitää laittaa merkille. Katsoin jo kartasta ja ravintola sijaitsee lempparikaupunginosassani eli Bornissa :)

   Kiitos niin paljon!

 8. Barcelona on täynnä ihania ravintoloita, josta muodostuukin aina valinnanvaikeus! Jos satutte oikeille kulmille niin suosittelen ehdottomasti Santa Maria nimistä tapas ravintolaa ;) Menu vaihtelee melko usein, mutta kannattaa kokeilla maistelu menuta josta saattaa löytyä niin sammakon reistä kuin jänistä! Jälkkärit kanssa huikeita…http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187497-d717401-Reviews-Santa_Maria-Barcelona_Catalonia.html

 9. Kauniita “palasia” kodistanne olet tähän valinnut, nuo ikkunakehykset ovat niin kauniit, tuovat manläheisyyttä. Onko niillä erityinen tarina/muisto takanaan vai mistä olet ne aikanaan löytänyt?

  Oikein aurinkoista ja rentouttavaa lomaa Sofie. Jään innolla odottamaan matkakuviasi, niitä katsomalla tuntuu kuin itsekin olisi tehnyt pienen matkan täällä kotisohvalla :)

  1. Kiitos :)

   Olen siinä mielessä onnekas, sillä entinen asukki jätti nuo kehykset meidän iloksi tänne kotiimme :)

   Hih, no minut tuntien kuvia on tulossa enemmän kuin liikaa. Voin siten sitten tarjota sinulle matkan kotisohvalta käsin :))

 10. Kauniita “palasia” kodistanne olet tähän valinnut, nuo ikkunakehykset ovat niin kauniit, tuovat manläheisyyttä. Onko niillä erityinen tarina/muisto takanaan vai mistä olet ne aikanaan löytänyt?Oikein aurinkoista ja rentouttavaa lomaa Sofie. Jään innolla odottamaan matkakuviasi, niitä katsomalla tuntuu kuin itsekin olisi tehnyt pienen matkan täällä kotisohvalla :)

 11. Ihanaa lomaa! :))Ja hei, voinko udella mistä oot löytänyt ton ihanan sohvan yläpuolella olevan “ikkuna-jutun”? Se on ihana! :)

 12. No yritetään rentoutua ja unohtaa kaikki kiire ja muu :). Tämä on varmasti minun lomani piiitkään aikaan ja ensi kerran pääsen lomailemaan varmasti vasta ensi kesänä eli tästä pitää nauttia :)Tykkään niistä itsekin kovin paljon :)

 13. Kiitos :´)))Siis se on ollut täällä meidän asunnossa ja entinen asukki jätti sen tänne meille :)Hän on muistaakseni tuonut sen kotiseudultaan Turun lähistöltä :)Voi miten ihana olet. Minä jatkan saman malliin ja kesää odottaen :)Kirjoittelen reissusta kuulumisia aina kun vain on mahdollista.

 14. Ooh kiitos vinkistä!! Pitää laittaa merkille. Katsoin jo kartasta ja ravintola sijaitsee lempparikaupunginosassani eli Bornissa :)Kiitos niin paljon!

 15. Kiitos :)Olen siinä mielessä onnekas, sillä entinen asukki jätti nuo kehykset meidän iloksi tänne kotiimme :)Hih, no minut tuntien kuvia on tulossa enemmän kuin liikaa. Voin siten sitten tarjota sinulle matkan kotisohvalta käsin :))

 16. Kiitos :))Siis se on tämän kodin entisen asukin oma, mutta hän jätti sen tänne minun ilokseni :))

 17. Kauniita kuvia! :) Täytyypä käydä mökillä kurkkimassa, onko viereisen mummonmökin vanhat ikkunankarmit vielä tallessa! Nuo näyttää niin kivoilta, ihan tuollaisenaan (jossain olen nähnyt peilejä tai jotain kukkia tms. tavaraa välissä)

  Satu
  Indie by heart

 18. Kauniita kuvia! :) Täytyypä käydä mökillä kurkkimassa, onko viereisen mummonmökin vanhat ikkunankarmit vielä tallessa! Nuo näyttää niin kivoilta, ihan tuollaisenaan (jossain olen nähnyt peilejä tai jotain kukkia tms. tavaraa välissä)SatuIndie by heart

 19. (Voikohan jatkokommentteja mitenkään tilata..harmittaa kun en muista käydä aina kurkkimassa vastauksia Indiedays-blogeista! ^^)

 20. No voi vitsi! :D Se olisi ollut ihan täydellinen! Jos siis joskus tekee mieli päästä siitä eroon, niin minuun saa ottaa yhteyttä. :)))

 21. Heippa!Kehykset ovat Lene Bjerren :)Olen ostanut ne Vaasassa sijaitsevasta sisustusliikkeestä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*