Around the World

Olin eilen Rantapallon, Verbaalin ja heidän yhteistykumppaneiden järjestämässä blogitapaamisessa. Tapahtumaan oli kerääntynyt noin kolmisenkymmentä bloggaajaa. Pelkkiä matkabloggaajia illassa ei ollut, vaan blogien kirjo oli hyvin esillä. Moni kysyi minulta, että millaista blogia oikein kirjoitan. Vastasin epämääräisesti, että kirjoittelen ruoasta, matkoista ja kaikesta minua kiinnostavasta. En oikein osaa lokeroida blogiani mihinkään. Ruokia teen sen takia, että tykkään kokata ja varsinkin ottaa niitä ruokakuvia. Kaukokaipuu minulla on taas koko ajan päällä, mutta en koe että blogini olisi perinteinen matkablogikaan. Koska en voi koko ajan matkustaa, niin yritän päästä ruokieni avulla tekemään keittiössäni pieniä makumatkoja. Mutta kaikkien kysymyksien jälkeen en edelleenkään tiedä, että mihin blogini lokereoisin, ehkä annan ajatusteni vielä vähän hautua ;)


Ilta järjestettiin Helsingin Yrjönkadulla sijaitsevassa Kitchen G18-ravintolssa. Muutaman tutunkin bongasin, mutta tutustuin myös muutamaan uuteen bloggaajaan. Illassa oli mukana matkabloggaajien ja ruokabloggaajien lisäksi myös muotiblogien kirjoittajia. Oikeastaan parasta näissä illoissa on ihmisten tapaaminen. Olen perusluonteeltani aika sosiaalinen, niin eilisen kaltaiset illat ovat minulle oiva tapa jakaa kokemuksia matkoistani ja kuulla toisten bloggaajien kokemuksia niin matkoista kun blogin kirjoittamisestakin.  Eilisen illan ideana oli tarjota meille bloggaajille makumatka maailman ympäri. Maistelimme eri viinejä ja muita juomia. En juo ollenkaan olutta, mutta eilen maistoin jopa jamaikalaista olutta. Viinien ja muiden juomien jälkeen meille tarjottiin upea illallinen jälkiruokaa unohtamatta. Loin hieman kontakteja viinien maahantuojiin ja minulle luvattiin järjestää tapaaminen viinitilalla Barcelonan matkani aikana. Tulette lukemaan siitä sitten blogissani :)

Huomenna te ihanat lukijani saatte kuulla aika kivasta jutusta ;)

You may also like

16 Comments

  1. Oi ihanaa jos ja kun pääset viinitilalle tutustumaan! Olen kerran käynyt paikallisella viinitilalla Italian Pugliassa, ja se oli aivan ihana kokemus – ikivanha setä vei meitä viinikellarissa ja kertoi italiaksi oliiviöljyn ja viinin valmistuksesta. Kierroksen päätti hulppea italialainen buffetlounas, jossa kaikki oli mamman keittiöstä käsintehtyä buffalamozzaa myöten. Vieläkin tulee tippa linssiin sitä iltapäivää muistellessa.Uskon, että espanjalaiset osaavat pitää vieraitaan ihan yhtä hyvänä, joten varmasti sinulle on luvassa hieno kokemus – nauti matkasta!

  2. Oi ihanaa jos ja kun pääset viinitilalle tutustumaan! Olen kerran käynyt paikallisella viinitilalla Italian Pugliassa, ja se oli aivan ihana kokemus – ikivanha setä vei meitä viinikellarissa ja kertoi italiaksi oliiviöljyn ja viinin valmistuksesta. Kierroksen päätti hulppea italialainen buffetlounas, jossa kaikki oli mamman keittiöstä käsintehtyä buffalamozzaa myöten. Vieläkin tulee tippa linssiin sitä iltapäivää muistellessa.Uskon, että espanjalaiset osaavat pitää vieraitaan ihan yhtä hyvänä, joten varmasti sinulle on luvassa hieno kokemus – nauti matkasta!

  3. Petra Pauliina:Joo, tämä oli minustakin tosi kiva juttu :)Viime kesänä Italiassa ollessani toteutin vähän omaa oikeuttani ja kävelin itsekseni viinitilojen läpi ;DVoi miten kokemuksesi kuulostaa ihanalta. Juuri tuollaiset pienet tapahtumat ovat yleensä niitä kaikista ihanimpia :) Olen vähän ehkä kade tosta käsintehdystä buffalamozzasta. Suomessa myytävää puhvelinmaitomozzarellaa ei kyllä saisi siksi edes kutsua. Olin ostanut sitä joskus neljä vuotta sitten italialaisille ystävilleni ja he naureskelivat, että teitä suomalaisia vedetään kyllä nyt vähän nenästä. Myöhemmin aitoa syöneenä, olen kyllä ihan samaa mieltä :) Oi kun tulikin ikävä italiaan <3 Onneksi ystäväni tulevat pian Suomeen :)Joo, niin minäkin uskon-kiitos Petra :)

  4. Heissan!Oli todella kiva tutustua sinuun! Hyvää matkaa ja lentoa ;), kiva kuulla (=lukea) sitten käynnistäsi viinitilalla.

  5. Petra Pauliina:Joo, tämä oli minustakin tosi kiva juttu :)Viime kesänä Italiassa ollessani toteutin vähän omaa oikeuttani ja kävelin itsekseni viinitilojen läpi ;DVoi miten kokemuksesi kuulostaa ihanalta. Juuri tuollaiset pienet tapahtumat ovat yleensä niitä kaikista ihanimpia :) Olen vähän ehkä kade tosta käsintehdystä buffalamozzasta. Suomessa myytävää puhvelinmaitomozzarellaa ei kyllä saisi siksi edes kutsua. Olin ostanut sitä joskus neljä vuotta sitten italialaisille ystävilleni ja he naureskelivat, että teitä suomalaisia vedetään kyllä nyt vähän nenästä. Myöhemmin aitoa syöneenä, olen kyllä ihan samaa mieltä :) Oi kun tulikin ikävä italiaan <3 Onneksi ystäväni tulevat pian Suomeen :)Joo, niin minäkin uskon-kiitos Petra :)

  6. La fille du vent:Bonjour!Kiitos samoin:) Voimia viimeiseen rutistukseen gradun kanssa :)Ja toivottavasti nähdään kesäkuussa :)

  7. Tapasimme pikaisesti Makumatka-tapaamisen alussa ja oli mukava käydä tutustumassa blogiisi! Mukavaa kesän jatkoa! :)

  8. Satu:Heippa!Kävinkin kurkkaamassa blogiasi heti tapaamisemme jälkeen :) Lupaan tuoda auringon mukanani Suomeen :)Merituuli:Niin oli! Toivottavasti näemme pian uudelleen :)Ansku:Joo, niin minäkin toivon :)

  9. Satu:Heippa!Kävinkin kurkkaamassa blogiasi heti tapaamisemme jälkeen :) Lupaan tuoda auringon mukanani Suomeen :)Merituuli:Niin oli! Toivottavasti näemme pian uudelleen :)Ansku:Joo, niin minäkin toivon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*