Around Italy

Olen ihan kokonaan unohtanut kertoa teille Italian matkastani. Tässäpä teille valokuvapostaus  matkastani, reissailin pitkin poikin Pohjois-Italiaa rakkaiden ystävieni kanssa. Tapasimme toisemme kymmenen vuotta sitten Brightonissa, Englannissa. Minä olin kielikurssilla ja he olivat reilailemassa ympäri Eurooppaa. Yksi asia josta olen vanhemmilleni kiitollinen loppuelämäni on se, että he päästivät minut kielikurssille jonka seurauksena tapasin italialaiset ystäväni. Ystäväni asuvat pienessä, todella idyllisessä kaupungissa nimeltä Bassano del Grappa. Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla, mutta on silti säilyttänyt söpön keskiaikaisen fiiliksensä. Bassanosta on tunti Venetsiaan, pari tuntia Milanoon, pari Veronaan ja pari tuntia  Gardalle. Vaikka Pohjois-Italiaa on tullut nähtyä aika paljonkin, mutta ei ole Bassanon voittanutta, voisin helposti kuvitella asuvani siellä. Seuraavat kuvat on otettu ympäri Pohjois-Italiaa, suurin osa Bassanosta tosin.
I  totally forgot to tell you about my trip around Italy. Here is an photo post about my vacation with my dear dear friends around North Italy. We met each others around ten years ago in Brighton, UK. My friends were on interRail and I participated in one language course during my stay in Brighton. My friends live in little town called Bassano del Grappa. The town is very picturesque and it’s a typical medieval city in the hearth of North Italy. Even though I’ve travelled around Italy there’s no other city I  love more than Bassano, I really could see myself living in Bassano. The pictures below are taken around Italy, but mainly from Bassano del Grappa.
Bacio :)

You may also like

12 Comments

  1. Oi mitä tunnelmointia! Haaveilen road tripista Italiassa ja sanotaan nyt näin, ettei nämä kuvat juurikaan helpota asiaa.:) Päinvastoin! Italiassa kun olisi niin paljon muutakin kuin vain se Rooma.

  2. Oi mitä tunnelmointia! Haaveilen road tripista Italiassa ja sanotaan nyt näin, ettei nämä kuvat juurikaan helpota asiaa.:) Päinvastoin! Italiassa kun olisi niin paljon muutakin kuin vain se Rooma.

  3. Road trip Italiassa, kuullostaa kyllä aika ihanalle :))Mä en jotenkin saa niistä isoista kaupungeista juurikaan mitään, mutta se maaseutu vaan on niin käsittämättömän kaunista. Ravintoloita, joissa ei ole välttämättä ruokalistoja, pieniä luomu-viinitiloja, söpöjä puutarhoja ja kaikkea kaunista ympärillä :)))

  4. Road trip Italiassa, kuullostaa kyllä aika ihanalle :))Mä en jotenkin saa niistä isoista kaupungeista juurikaan mitään, mutta se maaseutu vaan on niin käsittämättömän kaunista. Ravintoloita, joissa ei ole välttämättä ruokalistoja, pieniä luomu-viinitiloja, söpöjä puutarhoja ja kaikkea kaunista ympärillä :)))

  5. Onko sulla jokin tietty syy siihen, että mikset halua paljastaa kasvojasi? Olis kiva nähdä miltä näytät :)

  6. Ei nyt periaatteessa, mutta en koe sitä tarpeelliseksi :)En vaan halua, että minut yhdistettäisiin blogiini koska en blogissani kumminkaan ole täysin oma itseni. Joku voi saada blogini perusteellam minusta hyvinkin vääränlaisen kuvan, enkä halua antaa sellaisille mielikuville kasvoja.

  7. Ei nyt periaatteessa, mutta en koe sitä tarpeelliseksi :)En vaan halua, että minut yhdistettäisiin blogiini koska en blogissani kumminkaan ole täysin oma itseni. Joku voi saada blogini perusteellam minusta hyvinkin vääränlaisen kuvan, enkä halua antaa sellaisille mielikuville kasvoja.

  8. Absolutely white:Voi kiitos! Mä tykkään itse lueskella matkapostauksia, vaikken mitään reissublogeja luekaan. No saatte odotella vielä muutaman viikon Pariisin matkapostauksia ;)

  9. Absolutely white:Voi kiitos! Mä tykkään itse lueskella matkapostauksia, vaikken mitään reissublogeja luekaan. No saatte odotella vielä muutaman viikon Pariisin matkapostauksia ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*