Arkea minun kanssani

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harvemmin kuvailen elämääni mitenkään hirmuisen realistisesta kulmasta, mutta ajattelin toteuttaa sen tässä samalla Indiedaysin ja McDonaldsin yhteistyökampanjassa, minkä myötä työaamuni sai virkeän ja  hedelmällisen startin. Eli tervetuloa mukaan työ- ja matkapäivääni.  Kuvat on otettu muutama viikko takaperin ja nimenomaisesti sieltä realistisesta,  eikä niinkään rajatusta ja sommitellusta kulmasta.

matkapäivä5

Kun olen Suomessa, on elämä aikamoista härdelliä ja kiirusta. Kuvan aamuna olin herännyt kuuden aikoihin tekemään ensimmäiset sähköpostit, juossut tukkaputkella aamupalaveriin keskustaan, jonka jälkeen kurvasin vielä hakemaan aamupala smoothieni Kampin McDonaldsista. Istahdin taksiin kolmen matkalaukun ja yhden lampunvarjostimeni kanssa ja hörpin smoothietani taksissa ja hengähdin hivenen. Minun ihan ikioma hetkeni <3

Lentokentälle päästessä imaisin vielä loput mango-ananas -aamiaisestani ennen kuin olin valmis laittamaan leveimmän hymyn turvatarkastuksessa kasvoilleni, että saan kaikki tavarat ilman ongelmitta koneeseen. Minulla on Suomessa vielä paljon tavaroita ja nytkin täyttyi matkalaukut astiakeräilijän aarteista, sillä matkustin Pariisiin muumimukien ja Iittalan Tools- kattiloiden kanssa :D

matkapäivä7

Kun hymyilyt oli hymyilty, oli aika mennä takaisin duunien pariin lentokentälle. Lentokentät ovat aina olleet itseasiassa lempipaikkojani tehdä töitä. Siellä on aina hyvä fiilis ja sen takia joskus menin ihan muuten vain lentokentälle töihin kun olin Suomessa. Kahvi ja Wi-Fi kun ovat ne duunin edistämisen tärkeimmät palaset ja ne HKI-Vantaalta löytyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

matkapäivä8

Ranskaan laskeuduttua vastassa oli hyvin Pariisilainen ilma, kolea ja sateinen. Nappasin mukaan vielä tuoreet kukat kukkakaupasta sekä kreikkalaiset herkut salaatin lisäkkeeksi. Kotikadultani kun saa kaiken niin ei tarvitse erikseen säntäillä ympäri kaupunkia, vaan kaikki on oikeasti alakerrassa. Illalla näpyttelin vielä viimeiset työjutut sohvannurkassa, nautin todella köyhästä kanasalaatista (luulin että jääkaapissa on muutakin kuin valo) ja kaaduin pitkästä aikaa omaan sänkyyn <3

matkapäivä9

matkapäivä6

Siinä oli minun päiväni ja lampunvarjokin säilyi ehjänä kotiin :)

You may also like

5 Comments

  1. Tosi kiva postaus! Oletko muuten jotenkin yhteydessä ex-poikaystävääsi, jos saa kysyä? Olitte yhdessä niin pitkään. Silloin sitä varmaan miettii onko kumpikin saaneet elämässä sen mitä halusi.

    1. Kiva että tykkäät :)

      Olen joo, oltiinhan me yhdessä kahdeksan vuotta, niin totta kai hän on minulle edelleen tärkeä ihminen. Nähdään kun olen Suomessa ja soitellaan silloin tällöin :)

    1. Niin, ne ovat elämän pieniä suuria iloja. Matkojen takia muun muassa kukat ovat vain aika kalliita Suomessa. Yksi pioni maksaa 8 euroa ja täällä kimppu niitä 15€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*