Amsterdam outfit

 

Kissoja ja hiiriä Amsterdamissa

Amsterdamin ilma on suhteellisen samanlainen mitä Pariisiin, päivisin auringonpaisteessa päästään lempeisiin lukemiin, mutta sadeilman yllättäessä lämpötila laskee lähelle sormikaskelejä. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ahminut pienenä Disneyn elokuvia ja jos yksi elokuva on minusta damimainen, se on Basil Hiiri-Mestarietsivä. Tiedän, että elokuva sijoittuu Lontooseen, mutta Amsterdamissa on paljon vaikutteita Englannista.

 

kissa3
Basil hiiriä tai ei, sain viettää Damissa omaa aikaa ja miettiä olisiko kaupunki meille hyvä asuin kaupunki. Minulla kävi onni auringon kanssa ja niinpä kävelin kanaaleja auringossa läpi edes takaisin. Amsterdam on kävelijälle ihana kaupunki, sillä kompaktiutensa takia kävellä voi melkeinpä minne vain. Tämä kävely on tosin hieman haastavaa sillä pieniä ja viehättäviä kahviloita on joka kulmassa kutsumassa sisään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Menin perjantaina illalla ulos kavereideni kanssa ja kun olin pukemassa sukkahousuja ylleni, huomasin polvieni kohdalla kissat?? Olen enemmän koiraihminen ja nuo kissasukkikset eivät muutenkaan ole ihan minua, niin arvasin että Pampula oli tehnyt minulle jekun. Hän oli siis ostanut kissasukkahousut ja sujauttanut ne matkalaukkuuni?! Oli ehkä hieman naurussa pitelemistä ennen kun ymmärsin, että mistä ne sukkahousut olivat oikein ilmaantuneet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin jo myöhässä muutenkin aikataulusta, joten en voinut syöksyä sukkahousukaupoille. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin laittaa kissasukkikset jalkaan ja tassutella Amsterdamin iltaa kohti. Onneksi saappaani peittivät suurimman osan kissanposkista ja lopuksi vain korvat kurkistelivat Amsterdamin yössä.

Dress: Ivivi / Trench: Max & Co / Scarf: Balmuir / Boots: & Other Stories/ Eyewear: Persol

 

………………………………………………………………………………………

In the past week, the weather in Amsterdam was sunny and mild. It was the perfect weather for me who just loves to be outside and walk around and explore new places. In that sense, Amsterdam is a perfect city for me.

In Friday evening I was going out with my friends. While I was dressing up, I discovered cats on my stockings. I haven’t probably mentioned that before but I’m not so much a cat person and these stockings are not anyway really my style. It took me couple of minutes to understand that my bunny had made a little prank to me. He had put the stockings into my luggage and taken my normal black ones away. He is pretty clever I have to say.

I didn’t have time to buy new stockings before going out, so I went out with my kitties. Fortunately, I had also my over-the-knee boots with me, so only the cat ears were enjoying Amsterdam nightlife. Next time I will double check my luggage and make sure I have proper stockings with me.

You may also like

14 Comments

 1. Kaunis asu ja ihanat rillit.
  Lähipäivinä selviää pääsenkö minäkin Amsterdamiin Joulukuun alussa. Tai minä pääsisin, mutta yksin ei jotenkin ehkä sittenkään viitsi matkustaa. Jos saan seuraa, tullaan minulle ennestään tuttuun kaupunkiin. Damilaiset ovat ihanan rentoja meihin suomalaisiin verrattuna. Rijksmuseum on vielä käymättä. Samoin eräs konsertti siellä tuohon ajankohtaan kiinnostaisi kovasti. Fingers crossed.. että päästään tulemaan sinne.

  Kiva lukea blogiasi. Ja edelliseen liittyen, sinä ilmeisesti matkustat jonkin verran myös itseksesi. Olisisi kiva lukea millä mietteillä lähdet yksin reissuun vs. toisen seurassa.

  Nina

  1. Kiitos!

   No minä taas pidän yksin matkustamisesta. Ymmärrän tosin ettei se kaikille sovi. Joo voin mielelläni kertoa eroja ja miksi se sopii minulle.

   Damilaiset ovat tosiaan rentoja. Heillä on sellainen awkward huumori josta minä pidän. Olin sekalaisessa seurassa perjantaina illalla syömässä ja oli mielenkiintoista katsoa jenkkien kasvoja kun damilaiset heittävät jenkeille niin epäsopivia vitsejä pöytään. Ja kun lauantaina huomautin näistä videoklipeistä ja muista niin hollantilaiset olivat ihan ymmällään :D

 2. Hihii, ihanat kissasukkikset! Ja ihana Pampula, kun tuollaisia yllätyksiä tekee :)

  Olet kyllä niin kaunis ja nuo lasit pukee sua ihan älyttömän hyvin <3

 3. Hei, jos olet viela kaupungissa ja haluat tietoa paikasta, niin voit ottaa yhteytta. Toinen rillirousku tapaa ja kertoo mielellaan 17v kokemuksella (no johan kuulostaa ihan joltain deitti-palsta ilmoitukselta ;-)

 4. Sinulla on kiva, tyylikäs blogi! Mutta yksi asia minua ihmetyttää, miksi aina miltei KAIKKI suomalaiset bloggaajat ovat toistensa ” klooneja”? Missä yksilöllisyys, siis tarkoitan pukeutumisessa? Nytkin nuo ylipolvensaappaat, miltei kaikki hehkuttavat niitä? Olisi virkistävä poikkeus jos joku ei pitäisi niistä! Suomalaiset, niin kuin myös näköjään bloggaajaatkin taitavat olla laumasieluja, valitettavasti. Missä yksilöllisyys ja omaperäisyys?

  1. Heippa,

   kiitos palautteesta. En nyt vain ymmärrä mistä tämä kommentti oikein tuli. Onhan näitä ylipolvensaappaita ollut aina? Minulla on ainakin näitä ollut kaapissa jo monta vuotta. Varmaan tällä hetkellä Stuart Weitzman -mani on iskenyt Suomeen.

   Ja ei ne saappaat varmasti kaikille sovikaan. Ei välttämättä edes minulle näin lyhytkoipisena ;)

   Olen muutenkin aika klassinen, niin en vedä mitään viimeisen trendien mukaanolevia hapsukenkiä jalkaani. Mieluummin saapikkaita :)

 5. Nyt on kyllä ihan pakko kysäistä että näitkö Amsterdamin tällä reissulla ihan uusin silmin, Sofié? Ja Persolit, kesällä jo kerroin että merkillä on todella makeita aurinkolaseja, ja valitsemasi kehyksen väri on myös mun tyyliä. Haluan jo vaihtelua R-B:sta..

  1. Heippa,

   itse rakastuin enemmän ja enemmän kaupunkiin. Se vain on mun mesta. Se miten sain kaikkia ruoka-aineita lähikaupsta tuntui ihanalta <3

   Heh, näiin ihan uusin silmin. Nämä Persolit olivat kyllä oiva ostos -kiitos vinkistä!

   Halaus sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*