All I want for Christmas

Tai ainakin jotain näistä…

1. Chiara Ferragnin ballerinat (näitä näkyy Ranskassa jo aika paljon). 2. Tom Dixonin kultainen vaasi/maljakko. 3. Mariage Fréres teetä. 4. Guerlainin EdT (en tiedä kummasta tykkään enemmän, pullosta vai tuoksusta). 5. Diptyquen huonetuoksu. 6. Nixonin rannekello. 7. Hermésin rannekoru.

En ole mikään suurin joulufiilistelijä, joka valmistelee joulua kauan etukäteen. Ruokajutut ovat minulle olleet aina ne tärkeimmät ja juuri sen takia olenkin enemmän selaillut ruokasivustoja kuin lahjakatalogeja. Suurin joululahja mitä minulle voisi antaa, olisi nimenomaan elokuvamaraton, teetä, villasukat ja hyvää ruokaa.

Jotain joululahjoja olen jopa ihan itsekin jo ostanut (yleensä ostan ne päivää paria ennen joulua). Itse en niinkään mitään tarvitse vaikka olen yrittänyt miettiä edes takaisin, että mitä se joulupukki voisi minulle tuoda. Koira tai joku muu pehmuli olisi tietenkin se kaikkein ihanin lahja, mutta sellaista ei nyt vieläkään taida olla tulossa…

Keräsin kumminkin kollaasin jotain sellaista mitä haluaisin. Näitä kaikkia voin toki ilman elää, mutta jos joulupukki haluaisi minut yllättää, olisi lahjan sisältö jotakin näistä tai samantyylistä. Mitään tiettyä ei siis ole lahjalistalla, ihan vaan kotona olemista.

…………………………………………

What comes to Christmas, I’m always late. The same question comes always on my mind, ”is Christmas really on next week?” The thing that matters me the most, is the food and the actual awareness that no one requires anything from me and I can just watch movies a whole day if I feel so. And I certainly will do so :)

Because food is my first priority during the holidays, I’ve been browsing some cooking inspiration for the Christmas table instead of shopping catalogs. The greatest gift anyone can give to me, is wool socks, cup of tea and a box of chocolate. I’ve been going back and forth what would I really want for Christmas, but I really don’t know. Anyhow, I collected a collage for your inspiration what I would want to have for Christmas or something similar.

I have ballerinas, perfumes and other cosmetics already, but if I really should make a wish list to Santa, it would be something like this. I’d rather buy home decoration things than pile up my ballerina collection even more.  But you know, you just can’t have enough of certain things…

You may also like

7 Comments

 1. Hymyilyttää kuinka eri (taloudellisissa) maailmoissa ihmiset elävät.. Omat joululahjani tulevat olemaan varmaan kaikki yhteensä arvoltaan paaaljon vähemmän kuin yksittäiset toiveesi.. Mutta eihän näitä luxuselämä-blogeja selailisi jos ei sitä kautta pääsisi kurkistamaan omasta köyhyydestä poikkeavaan elämään.. Silti surettaa -toisella on kaikki, toisilla ei mitään. Itse kuitenkin lahjoitan tänäkin jouluna rahaa myös hyväntekeväisyyteen, mitenhän on näiden varakkaiden ihmisten laita?  Huom. Ei henkilökohtaista Sofieta kohtaan, olen vaan saanut lukuisista blogeista kuvan, että ylellisyydessä eläminen on yllättävän monelle itsestäänselvyys, no big deal.. Onnea siiis sinne toiselle puolelle ja ylellistä joulua =)  

 2. Hih, Pampula on niin omatoiminen joten se ei ikinä halua antaa mitään mitä toivon. Se tykkää yllätyksistä, niin se ei paljoa minun listonai katsele :)

  Sen takia taidan olla itse se joka näitä ostelee :) :)

 3. Heippa,

   

  tämän postauksen idea oli olla vain inspiraatiota,eikä niinkään mikään varsinainen lahjalista. Tarkoitus ei ollut loukata ketään, vaan tehdä se unelmien joululahjalista.

  No minä en kyllä mielestäni elele mitään luksuselämää, ihan tavallista elämää kahden työn kanssa. Eli ei annata kiiltokuvien hämätä -jookos?

  Se materia ei onnea tuo, se fiilis tulee ihan muualta :)

   

  Kiitos samoin!

 4. Oi ihanaa, voikun itsekin pääsisi jonnekin lämpimään ennen ensi kesää! No ei auta, pitää laittaa halkoja takkaan niin saa kodin lämpimäksi :):):)

  Kivaa lomaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*