ALESSI; Apostrophe orange peeler

Minulla on ollu viimeiset 2,5 viikkoa ihan hirmuinen stressi yhdestä tentistä, jota en läpäissyt viime keväänä. Tänään oli viimeinen yritys päästä kyseisestä tentistä läpi ja sen takia en ole oikein viime päivinä  kerennyt panostamaan postauksiini. Ohhhoo, se on ohi nyt. Minulle ainakin jäi sellainen fiilis, että osasin ihan hyvin asioita. Mutta kyseisen kurssin professori on aika vaativa, joten toiveissa ei ole hyvä arvosana, läpipääsykin on jo voitto :) Joten thumbs up!
Päätin 2,5 viikkoa sitten että ostan itselleni jotain kivaa, kunhan pänttäys ja lyhyet yöunet on ohi!
Tentin jälkeen menin yhteen lempisisustuskaupoistani ja näin ALESSIN appelsiininkuorijan. Vaikka tykkäänkin sisustuksessa  romanttisesta tyylistä, mutta silti tykkään ALESSIN sekä Iittalan selkeistä linjoista. Gabriele Chiaven suunnittelema Apostrophe-kuorija on ruostumatonta terästä ja pinta on viimeistelty mattaiseksi. Pidän mattapinnoista, en niinkään kiillosta. Ja mikä parasta, kuorija toimii, joten se ei tule lojumaan laatikonpohjalla ;) 
I have had hard few weeks with school, but luckily the exam was today so now it´s time to relax. After my exam I went to one of my favourite interior shops and I saw this nice orange peeler made by Alessi. Even though I like interiors with a glimpse of  romantic details but still I prefer clean lines which you can see in the designs by Alessi  and Iittala (  my finish favourite ) for example. I really felt that i needed to have this even though i could manage to peel the oranges with a normal knife. Luckily the peeler did not let me down, it works smoothly :)

You may also like

8 Comments

  1. Löysin sun blogin just ja tykkään tosi paljon!parhaimpia juttuja ovat sisustus (täällä kaivataan just vinkkejä siihen), kauniisiin kattauksiin tarvitaan myös vinkkejä ja niitä vähän jo täältä sain lisäksi tykkään ruokaohjeista erittäin paljon!jatka samaan malliin, jään ihan varmasti lukijaksi :)

  2. Anonyymi: Kiva, jos tykkäät :) Varmasti kaikkkia erilaisia sisustusjuttuja on tulossa lähiaikoina :)Kun kommentoit, niin laittaisitko nimesi niin tiedän vähän kuka kommentoi, on kiva oppia tuntemaan teitäkin :)

  3. Löysin sun blogin just ja tykkään tosi paljon!parhaimpia juttuja ovat sisustus (täällä kaivataan just vinkkejä siihen), kauniisiin kattauksiin tarvitaan myös vinkkejä ja niitä vähän jo täältä sain lisäksi tykkään ruokaohjeista erittäin paljon!jatka samaan malliin, jään ihan varmasti lukijaksi :)

  4. Anonyymi: Kiva, jos tykkäät :) Varmasti kaikkkia erilaisia sisustusjuttuja on tulossa lähiaikoina :)Kun kommentoit, niin laittaisitko nimesi niin tiedän vähän kuka kommentoi, on kiva oppia tuntemaan teitäkin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*