Alejuttuja

Huomenta ystäväiset ja hyvää juhannusta. Olen viettänyt tällaisen itselleni aika perinteikkään juhannuksen. Olen nimittäin ollut melkein koko ajan kaupungissa ja syönyt ja nukkunut hyvin :)

En ole mikään suurin alennuksissa ravaaja ja todella harvoin teen alennusmyynneistä edes mitään löytöjä. Jos jotain tarvitsen, niin ostan sen yleensä sillä hetkellä enkä mieti kahta sekuntia kauempaa tai odota alennusmyyntejä. Astiat ja kotijutut ovat kumminkin minulle hieman eri juttu. Vaikka en vaatteita alennuksista ostele, mutta astioita ja kotijuttuja kylläkin.

Näin alennusmyyntien aikana tulee selailtua erialisia nettikauppoja ja keräilin muutamia juttuja joita ajattelin itselleni tilata. Jotkut ystävistäni ostavat melkein kaiken Internetistä, mutta itse en ole ihan hirmuisen ahkera nettishoppailija. Edelleen pelkään tekeväni virheostoksia ja sitä, että avaan paketin ja tuote ei olekaan sitä miltä se kuvassa näytti.  Astioiden kanssa ei tätä ongelmaa tosin ole koskaan ollut ;)

alejuttuja

1. Hackman Functional Form salaattivälineet (matta).  2.  Iittala Jars –purkit. 3. Aneta Bottle-pöytävalaisin. 4. Chilewich Fringe Stripe – tabletti. 5. Iittala Kartio –juomalasi (Rion ruskea). 6. Villeroy & Boch  Home Elements –uunivuoka. 7. Hackman Santoku – veitsi. 8. Arabia Pino kynttilänjalka. 9. Stelton Rise’n’Shine –sitruspuristin.

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*