Äidin korulippaalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen teille siitä aiemminkin huikannut, että Pariisiin lempipaikkani on Palais Royal. Sen pieni puistikko on suojassa autojen ääniltä ja liikenteen hälinältä. Olen ottanut välillä ihan vain eväät sinne mukaan ja mennyt lounaalle puun alle. Tämä lounastelu ja eväiden syöminen on muuten hyvin pariisilainen tapa ja on hyvin yleistä, että lounaat syödään picnic:n merkeissä eikä välttämättä työpaikan ruokalassa.

asu6

Pariisissa minua odotteli hiljainen Pariisi ja iloinen Maija. Elokuussa Pariisi tuntuu jopa tyhjältä sillä kaikki paikalliset ovat lähteneet Etelä-Ranskaan lomille ja jättäneet kaupungin turisteille. Elokuu on ehkä juurikin sen takia mukavinta aikaa olla Pariisissa, kun on oikeasti tilaa liikkua ja aikaa ei mene ruuhkissa hukkaan. Peukut siis elokuiselle Pariisiille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen nukkunut viime aikoina hivenen huonosti ja olen heräillyt keskellä yötä ja alkanut selailemaan Instagram feediäni. Kun meillä on yö, on muualla maailmassa lounastauko. Feedini on täyttynyt mitä ihanimmista aterioista ja varsinkin hampurilaisista. Niitä burgereita on sitten ihasteltu keskellä yötä ja toivottu, että sellainen ilmestyisi nenän eteen aamun pikkutunneilla. No näin ole käynyt ja kun pääsimme Pariisiin, sovin Maijan kanssa hamppari-treffit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme purilaisilla Pariisiin yhdessä ehkä ikonisimmista kahviloista, Café RUC:ssa. Hamppari oli nannaa ja seura nauravaista. Juuri mitä olin kaivannut. Hampurilaisten jälkeen haimme vielä jätskit ja menimme kesäkävelylle Palais Royalille. Kun pääsin illan jälkeen kotiin, nukuin hyvin masu pyöreänä hampurilaisesta ja jäätelöstä.

P.S. nuo korvakorut ovat seuranneet lapsuudestani ja äitini korulippaasta. Ne ovat olleet mukana pikku-Sohvin prinsessaleikeissä ja nyt vähän aikuisemman Sohvin iltamenoissa. Eli, äiti, ne on käytössä ja mitä varmemmin et saa niitä koskaan takaisin.

Dress: Zara
Jacket: Mango
Ballerinas: Chanel
Bag:Valentino
Earrings: from Mom’s jewelry box
Arm candy: Hérmes

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*