About Me

Oikealta nimeltäni olen Janette, mutta blogissa minut tunnetaan paremmin Sofiéna tai Sohvina. Olen kirjoittanut blogiani kahdeksan vuotta ja tuona aikana ovat lukijani voineet seurata opiskelijaelämää Vaasassa, sinkkuelämää Helsingissä, yhteisen taipaleen aloittelua mieheni kanssa Pariisissa sekä nyt uusinta lukua elämässäni Amsterdamissa.

Avec Sofié -blogissa tartutaan usein soppakauhaan sekä myöskin mieltä painaviin asioihin. Blogissa unelmoidaan, mutta tehdään myös unelmista totta. Blogissa avataan myös expat-arkea sekä ulkosuomalaisuutta sekä pohditaan kulttuurieroja maiden välillä.

Kahdeksaan blogivuoteen mahtuu paljon ja olen nähnyt tuossa ajassa, miten suomen vaikuttajamarkkinointi on mennyt isojen harppauksien kanssa eteenpäin. Sisältö on henkilöitynyt tässä ajassa ja näin on myös blogini.

Olen kirjoittanut blogia itsenäisesti, ison mediakonsernin alla, vaikuttajatoimistossa sekä nyt blogiagentuurissa. Kahdeksaan vuoteen mahtuu paljon mielenkiintoisia ihmisiä, yhteistöitä ja oppeja. Näitä kaikkia kannan mukanani tänä päivänä blogissani ja muissa sosiaalisen median kanavissani.