New in: Dior Tribales & modernimpia helmikoruja

Avec Sofié Blog l Classic Dior earrings & Dior Tribales

En useinkaan jaa mitään new in -tyyppisiä postauksia. En suoraan sanottuna tiedä miksi, sillä pidän lukea postausksia muilta, mutta itse teen harvemmin postausta vain yhdestä tietystä asiasta, jonka olen ostanut. Viime aikoina on sukellettu enemmänkin syvällisempiin tai matkustusaiheisiin postauksiin, niin ajattelin keventää aiheita hieman ja jakaa mitä olen ostanut itselleni lahjaksi viime aikoina.

Avec Sofié Blog l Classic Dior earrings

Olen enemmänkin asustetyttö kuin itse asulla räväyttäjä. Vaikka olen suhteellisen klassinen, pidän näyttävistä koruista ja värikkäistä huiveista. Silkkihuiveja rakastan ja niillä tuon värejä asuuni, mutta korut ovat minulle se väline, jolla tuon leikkisyyttä ja persoonaa enemmänkin esille. Koruni saavat olla isoja ja näyttäviä eikä niiden tarvitse aina olla niinkään klassisia.

Avec Sofié Blog l Classic Dior earrings

 

Diorin Tribale -korvakorut ovat varmasti yhdet merkin klassisimmista ja ikonisimmista tuotteista. Mallailin klassisempaa helmimallia, mutta se ei niinkään olisi sopinut minulle arkikäyttöön, sillä se oli nimenomaan liian klassinen minulle ja näytti korvissani liian juhlalliselta. Sen takia valitsin itselleni nimenomaan hopean ja kullan sävyjen yhdistelmän.

Vaikka nimenomaan klassista Tribaalia menin Diorilta ostamaan, ihastuin myös vähän moderneimpiin helmiin. Pienet helmet korvanlehden ympärillä antavat siron vaikutelman ja antavat asuihini hieman lisää sitä jotain. Vaikka aiemmin olen ostanut aina vain hopeisia tai valkokultaisia koruja, näiden kummankin kohdalla kulta ei sinänsä häirinnyt.

Lupaan ottaa pian kuvia, joissa korvakorut ovat korvissa eikä laatikoissa, niin näette ne paremmin. Kannattaa myös huomata, että Tribalien mallit vaihtuvat usein, mutta klassinen helmimalli on aina valikoimassa.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*