A New York Classic – The Plaza

Olemme yrittäneet tehdä vähän kaikkea New Yorkissa ollessamme, mutta yksi varmasti jokaisen New Yorkiin matkaavan must to do-juttu on tee- tai drinkkihetki Plazassa. Varsinkin Pampulani rakastaa hotelleja ja historiaa niiden takana, niin sen takia kävimme tällä viikolla Plazassa drinkeillä ja aperolla ennen dinneriä. Minulle Plaza on käytännössä tuttu toisesta Home Alone -elokuvasta, joka sattuu olemaan lempielokuvani jouluisin. Oli siis ihana päästä näkemään tämä ikoninen hotelli nimenomaan joulun alla :)

Avec Sofié blog l Plaza New York

Avec Sofié blog l Plaza New York

Avec Sofié blog l Plaza New York

Plazaan kannattaa tehdä pöytävaraus hyvissä ajoin, jos haluaa nauttia drinkistä tai teestä rauhassa tässä mitä kauneimmassa hotellissa. Hotellista löytyy kaksi ravintolaa, Palm Court and Oak Room. Hotelli on todella ranskalaistyyppinen sisustukseltaan, mutta baarin menu on enemmän jenkkityyppinen. Näin joulun alla sisustus oli hyvin jouluinen, mutta uskon, että Plaza näyttää niin upealta myös kesällä.

Avec Sofié blog l Plaza New York

Avec Sofié blog l Plaza New York

Avec Sofié blog l Plaza New York

Avec Sofié blog l Plaza New York

 

Rakastamme kumpikin erilaisia hotelleja ja niiden uniikkeja tunnelmia ja sen takia on ihana kokea erilaisia fiiliksiä, vaikka ei hotellissa edes asuisi. Pampula oli käynyt Plazassa monesti aiemminkin, mutta minulle tämä oli ensimmäinen kerta. En tiedä muistatteko, kun kirjoittelin Grand Hotel du Cap Ferratista? Plazassa on todella samanlainen fiilis, kun Cap Ferratin Grand hotellissa ja suosittelen ihanaa drinkkihetkeä kummassakin hotellissa.

You may also like

3 Comments

  1. Nyt täytyy kyllä todeta, että “I wish I was there”… Ihastuttavan näköistä!
    Olen ollut New Yorkissa kerran (viime keväänä) vajaan viikon verran. Reissu oli kovin ohjelmoitu ja puolisokin vähän sairastui, joten en kyllä ehtinyt nähdä ja kokea kuin aivan minimaalisen vähän koko kaupungista. Jospa joskus vielä pääsisi Nykkiin ihan ajan kanssa ja voisi fiilistellä kaikkia mahdollisia ihania paikkoja!
    Mahtavaa lomaa teille! Hienoa päästä blogin kautta reissulle mukaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*