Massimo Dutti & nude ankle strap shoes

On kaksi asiaa joita en ikinä lopeta rakastamasta. Ne ovat kengät ja kakut. Kenkiä pitää aina olla ja kakkuja saa aina syödä. Kakkuöverit olen kerran vetänyt ja voin kertoa, että sokerihumala tai -ähky on ihan mahdollinen. Kenkäövereitä ei tosin voi vetää. Tai en ainakaan usko.

Avec Sofié blog l Nude Massimo Dutti ankle strap high heel shoes

Minulla on kenkien kanssa jo pienoinen ongelma, kun niitä alkaa olla jo niin paljon, että ne eivät mahdu kohta enää mihinkään. Mutta yhdestäkään parista en luovu, jos eivät poposeni ole menneet niin huonoon kuntoon, että ne pitäisi laittaa pois. Näin tosin käy harvoin, sillä käytän kenkiäni niin harvoin ja huolella, että kovinkaan montaa paria en ole roskikseen kärräillyt.

Avec Sofié blog l Nude Massimo Dutti ankle strap high heel shoes

Olin ihaillut Jonakin #AdenorahxJonak ‘in babies -mallisia vaaleanpunaisia avokkaita. Olin ilmeisesti niin hidas, kun kenkiä ei enää löydy muualta kuin instagramin sivuilta. Kuinka ihanat nämä olisikaan olleet?

Avec Sofié blog l Nude Massimo Dutti ankle strap high heel shoes

 

Viikonloppuna tosin Massimo Duttin kohtalokkaalla reissulla löysin keväisiä malleja jo heidän liikkeestään. Kun näin nuo nudet nilkkaremmeillä varustetut kengät, mielessä kävi jo keväiset kadut, valkoinen paita vaaleansinisiin farkkuihin yhdistettynä. Tällä kerralla en siis jäänyt enää odottelemaan ja puntaroimaan kenkiäni, vaan ostin ne saman tien.

You may also like

3 Comments

 1. Aivan ihanat korot! Osaatko arvioida, vastaako malli hyvin kokoaan eli onko malli normaalia pienempi tai isompi? Kuinka korkea korko on? Kyllä kelpaisi tännekin, Nimim. Kenkäfriikki myös

  1. Eikö olekin :)))))

   Minulla on aina kenkien koko 37 ja niin ne oli näissäkin. Minulla on useammat Massimon popot ja aina ne ovat olleet 37.

   Minulla ei ole nyt mittaa, mutta luulen että korko on 6,5cm. Tosi kätevä korko, jolla jaksaa kävellä.

   Yksi huomautus tosin on. Nahka voisi olla pehmeämpääkin .

   Ps. Muistaakseni MD toimittaa myös Suomeen jos ei popoja löydy liikkeestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*