Christian Louboutin in Paris & seven minutes to midnight

Tästä Christian Louboutin -postauksestani on kohta neljä vuotta. Ostin silloin unelmieni kengät. Unelmieni kenkiä on tullut käytettyä vähemmin mitä aikoinaan kuvittelin, mutta kumminkin sen verran, että ne kaipasivat hivenen hoitoa.

Avec Sofié blog l Christian Louboutin in Paris

Moni on kysellyt, että missä Pariisissa kannattaa punapohjaiset ystävät hoitaa. Louboutinin ensimmäinen liike ja nykyisin myös flagship-myymälä sijaitsee kivenheiton päässä kotoa ja jos eksytte Louvren lähistölle, olette jo aika lähellä, niin Louboutinin myymälää, kuin myöskin heidän suutariaan. Suutari ja liike sijaitsevat osoitteessa 17 Rue Jean-Jacques Rousseau, 75001.

Avec Sofié blog l Christian Louboutin in Paris

Vaikka merkki ei ehkä enää omaa silmää tai jalkaa enää kovastikaan miellytä, on heillä aina ihanat näyteikkunat. Näyteikkunat ovat kuin unelmien karkkikaupan ikkunat ja niiden luomiseen vaaditaan todellista taitoa. Vaikka tuskin enää toista paria Louboutineja ostan, on heidän näyteikkunoita aina ihana katsella. Ne ovat kuin pieni taidenäyttely.

Avec Sofié blog l Christian Louboutin in Paris

 

Avec Sofié blog l Christian Louboutin in Paris

Liikkeen vierestä löytyy pienen pieni suutari, joka hoitaa nimenomaan Louboutinen kenkiä. Oli hassua nähdä punapohjaisia korkokenkiä hyllyt täynnä odottamassa korjausta. Liikkeestä tai suutarilta ei saa yleensä ottaa kuvia, mutta kun kiltisti pyysin, sain räpsittyä muutaman kuvan tästä pikkuruisesta, mutaa niin tunnetusta suutarista.

Avec Sofié blog l Christian Louboutin in Paris

Niin kuin kuvasta ehkä huomaa, ei kenkiäni ole paljoa käytetty, sillä jopa sisäpohja on pysynyt käytännössä uudenveroisena. Toisaalta taas, pidän kengistäni yleensä niin hyvää huolta, että harvemmin kenkäni kuluvat käytössäni käyttökelvottomaksi. Jos kumminkin siellä joku tarvitsee kengilleen suutaria, suosittelen mielelläni poikkeamaan.

Suutarilla on myös hauska nimi ja ehkäpä se on saanut inspiraatiota Tuhkimosta? Suutarin nimi on Minuit Moins 7 (Seven minutes to midnight). Ihan yhtä nopeasti tosin suutarin pojat eivät kenkiä korjaa mitä Tuhkimon apurit. Joten jos olet menossa viikonloppulomalle, varaudu siihen, että et saa kenkiäsi korjattuna takaisin päivän tai kahden aikana. He tosin lähettävät korjattuja kenkiä ympäri maailmaa, joten saat kengät takaisin myös postin kautta.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*