2x Sara La Fountain´s Cookbook


No ilmeisesti meillä on jotain vikaa  kommunikaatiossa  poikaystäväni kanssa, koska muistan hyvin sanoneeni että tilasin erilaisia keittokirjoja internetistä, mukaanlukein Sara La Fountainin uusimman kirjan. Yhtenä iltana poikaystäväni tuo minulle iloisen näköisenä paketin ja arvasin samantien paketin muodosta, että siellä on kirja. Ja tajusin samalla sekunnilla myöskin ettei hän ollut kuunnellut höpötyksiäni keittokirjoista, ja että papereiden alta paljastuisi Sara. Ja niinhän siinä sitten kävi.

Ajattelin, että ehkä teitä hieman innostaisi kertoa mitä haluaisitte lukea, jos arpoisin  teidän kesken kyseisen kirjan. Eli haluaisin teiltä mielipiteitä  ja toivomuksia tulevista postauksista. Arpoisin kirjan jokaisen kommentin jättäjän kesken. Myöskin sähköpostilla voi laittaa minulle kehitysehdotuksia :)

Apparently we have some problems with communication with my boyfriend. Because I remember well that I told him that I had ordered few books from internet, including Sara La Fountains new book. In the other night my boyfriend came with a packet and a huge smile on his face. I knew immediately what  he had bought for me. It was so awful to say to him, that apparently you haven´t listened me at all and I have already ordered that book :(

You may also like

76 Comments

 1. Löysin sun blogin ihan vasta, enkä oo vielä tarpeeksi ehtinyt tutustua että voisin keksiä mitään parannettavaa! Reseptejä ja ruokakuvia on ihana lukea kun itsekin todella innostunut ruoanlaitosta ja leipomisesta, joten niitä lisää vaan :)Hanneli

 2. Olen myös uusi lukijasi. Kiitos jutuistasi. Minusta olisi mukava lukea ja katsoa esimerkiksi arkipäivä Sofien tapaan. Ja “vertailuasetelmaksi” myös mitä tekisit jos saisit viettää päivän miten tahdot.Myös matkavinkkejä ja sisustuspostauksia olisi kiva edelleen lukea.-F-

 3. Ihana blogi! Mielettömiä kuvia kerta kaikkiaan, niin tunnelmallisia. Ja aivan järkyttävän upeita jälkkäreitä myös (nimimerkillä herkkusuu) :DOlisi kiva kuulla, mistä olet oppinut noin hyvin kokkaamaan ja valokuvaamaan :)

 4. Herra poikaystävä on kyllä aikamoinen höpsö! Kannatan postausta Sofien päivästä ja Pariisin matkasuunnitelmista :) Puss, B.

 5. Rakastan ruokajuttujasi. Bravuri aterioita ja ohjeita lisää. Suosikki ravintoloita Suomessa ja ulkomailla. Jatka samaan malliin ihana blogi!

 6. Oii, olen himoinnut tota Saran kirjaa ja meinannut ostaa sen jo monta kertaa, mutta aina se on jäänyt hyllylle. Mutta ehkä arpaonni suosii!Pidän blogistasi juuri sen takia, että se on erilainen. En siis halua lukea täältä mitään massajuttuja, kuten päivän asu-postauksia tai meikkijuttuja. Eniten olen pitänyt ruokapostauksistasi, niistä luen mielelläni jatkossakin. Myös sisustusjutut kiinnostavat!

 7. Löysin sun blogin ihan vasta, enkä oo vielä tarpeeksi ehtinyt tutustua että voisin keksiä mitään parannettavaa! Reseptejä ja ruokakuvia on ihana lukea kun itsekin todella innostunut ruoanlaitosta ja leipomisesta, joten niitä lisää vaan :)Hanneli

 8. Minäkin haluan mukaan arvontaan:)Matkapostaukset kiinnostavat tottakai aina. Samoin ruoka-aiheiset, kulttuuria käsittelevät, sisustuspostaukset, sellaiset pienet elämän yksityiskohdat.. Olen tykännyt kaikista jutuistasi tähän asti, jatka ihmeessä samaan malliin.

 9. Olen myös uusi lukijasi. Kiitos jutuistasi. Minusta olisi mukava lukea ja katsoa esimerkiksi arkipäivä Sofien tapaan. Ja “vertailuasetelmaksi” myös mitä tekisit jos saisit viettää päivän miten tahdot.Myös matkavinkkejä ja sisustuspostauksia olisi kiva edelleen lukea.-F-

 10. Ihana blogi! Mielettömiä kuvia kerta kaikkiaan, niin tunnelmallisia. Ja aivan järkyttävän upeita jälkkäreitä myös (nimimerkillä herkkusuu) :DOlisi kiva kuulla, mistä olet oppinut noin hyvin kokkaamaan ja valokuvaamaan :)

 11. Herra poikaystävä on kyllä aikamoinen höpsö! Kannatan postausta Sofien päivästä ja Pariisin matkasuunnitelmista :) Puss, B.

 12. Kirjaan liittyen, haluaisin, että laittaisit muutaman parhaan reseptin kokeiltuasi, jota kirja pitää sisällään. :-)kirja on myös minunkin ostoslistalla, tosin nyt peukut pystyssä, että arpaonni osuu minuun :-)

 13. Oii, olen himoinnut tota Saran kirjaa ja meinannut ostaa sen jo monta kertaa, mutta aina se on jäänyt hyllylle. Mutta ehkä arpaonni suosii!Pidän blogistasi juuri sen takia, että se on erilainen. En siis halua lukea täältä mitään massajuttuja, kuten päivän asu-postauksia tai meikkijuttuja. Eniten olen pitänyt ruokapostauksistasi, niistä luen mielelläni jatkossakin. Myös sisustusjutut kiinnostavat!

 14. En tiedä mistä kaikesta olet jo kirjoittanut, mutta siis olen suuri korujen ystävä, ja tykkään aina nähdä ja ihastella muidenkin lempparikoruja. Joten olisiko siinä vaikka yksi aihe. Ruokajuttujahan täällä näyttikin jo olevan, mutta niitä vaan lisää ne on aina kivoja! :Dhttp://dalosili.blogspot.com/

 15. Mua kiinnostaisi lukea lisää ihan susta, mistä tykkäät, mitä harrastat jne. Sisustus on lähellä sydäntä joten esimerkiksi kotiesittely olisi kiva! Ja kiinnostaahan mua kauneus- ja terveysjututkin.. =))

 16. Minäkin haluan mukaan arvontaan:)Matkapostaukset kiinnostavat tottakai aina. Samoin ruoka-aiheiset, kulttuuria käsittelevät, sisustuspostaukset, sellaiset pienet elämän yksityiskohdat.. Olen tykännyt kaikista jutuistasi tähän asti, jatka ihmeessä samaan malliin.

 17. Hei!Ihana blogi ja ihana kilpailu!Koska itse en ole mikään superkokki, niin haluaisin mielelläni kuulla helppoja ja nopeita reseptejä, joita itse käytät.Tykkään myös päivän asu postauksista.Jatka samaan malliin. Tykkään kuvistasi ja tyylistäsi!Heidi.M.K

 18. Oiiii, olen himoinnut kyseistä kirjaa ja kolunnut lehtiartikkelit Saran kirjaan liittyen, se on varmasti upea kirja!Minua kiinnostaa kovin ruoka, muoti ja sisustus. Niistä aiheista aina lukee mielellään, myös ruoan esillelaitto kiinnostaa myös paljon. :) :)

 19. Näyttäisi lyhyen lukemisen jälkeen siltä, että blogisi on ihana juuri tällaisena kuin se on. Jos jotain pitäisi saada lisää, niin ehkä sisustusasiaa. Kuvasi ovat niin kauniita!!

 20. Kirjaan liittyen, haluaisin, että laittaisit muutaman parhaan reseptin kokeiltuasi, jota kirja pitää sisällään. :-)kirja on myös minunkin ostoslistalla, tosin nyt peukut pystyssä, että arpaonni osuu minuun :-)

 21. En tiedä mistä kaikesta olet jo kirjoittanut, mutta siis olen suuri korujen ystävä, ja tykkään aina nähdä ja ihastella muidenkin lempparikoruja. Joten olisiko siinä vaikka yksi aihe. Ruokajuttujahan täällä näyttikin jo olevan, mutta niitä vaan lisää ne on aina kivoja! :Dhttp://dalosili.blogspot.com/

 22. Mua kiinnostaisi lukea lisää ihan susta, mistä tykkäät, mitä harrastat jne. Sisustus on lähellä sydäntä joten esimerkiksi kotiesittely olisi kiva! Ja kiinnostaahan mua kauneus- ja terveysjututkin.. =))

 23. No Oi, onpas ihanat arpajaiset! Sun postaukset on niin kauniita kuvineen että vaikeaa tässä on mitään uutta ehdottaa…mutta mielelläni luen sun ruokajuttuja koska itse olen hyvin mielikuvitukseton kokkaaja. Vinkit on siis aina tervetulleita. Sisustusjutut kolahtaa kanssa aina! :)

 24. Hei!Ihana blogi ja ihana kilpailu!Koska itse en ole mikään superkokki, niin haluaisin mielelläni kuulla helppoja ja nopeita reseptejä, joita itse käytät.Tykkään myös päivän asu postauksista.Jatka samaan malliin. Tykkään kuvistasi ja tyylistäsi!Heidi.M.K

 25. Oiiii, olen himoinnut kyseistä kirjaa ja kolunnut lehtiartikkelit Saran kirjaan liittyen, se on varmasti upea kirja!Minua kiinnostaa kovin ruoka, muoti ja sisustus. Niistä aiheista aina lukee mielellään, myös ruoan esillelaitto kiinnostaa myös paljon. :) :)

 26. Näyttäisi lyhyen lukemisen jälkeen siltä, että blogisi on ihana juuri tällaisena kuin se on. Jos jotain pitäisi saada lisää, niin ehkä sisustusasiaa. Kuvasi ovat niin kauniita!!

 27. No Oi, onpas ihanat arpajaiset! Sun postaukset on niin kauniita kuvineen että vaikeaa tässä on mitään uutta ehdottaa…mutta mielelläni luen sun ruokajuttuja koska itse olen hyvin mielikuvitukseton kokkaaja. Vinkit on siis aina tervetulleita. Sisustusjutut kolahtaa kanssa aina! :)

 28. Älä muuta yhtikäs mitään!:)Minäkin olen vasta hiljattain löytänyt blogiisi ja täytyy myöntää, että olen täysin ihastunut! Blogisi on sopiva sekoitus itseäni inspiroivia aiheita ja olet saanut luotua tänne ihanan tunnelman. Yhdyn aiempaan toiveeseen, jossa toivottiin postausta suunnitelmistanne Pariisissa. Olen nimittäin itsekin suuntaamassa samaan kohteeseen viettämään uutta vuotta ja toivoisinkin ensikertalaisena vinkkejä, jotta matkasta tulisi mahdollisimman ikimuistoinen! -Josefina –

 29. Älä muuta yhtikäs mitään!:)Minäkin olen vasta hiljattain löytänyt blogiisi ja täytyy myöntää, että olen täysin ihastunut! Blogisi on sopiva sekoitus itseäni inspiroivia aiheita ja olet saanut luotua tänne ihanan tunnelman. Yhdyn aiempaan toiveeseen, jossa toivottiin postausta suunnitelmistanne Pariisissa. Olen nimittäin itsekin suuntaamassa samaan kohteeseen viettämään uutta vuotta ja toivoisinkin ensikertalaisena vinkkejä, jotta matkasta tulisi mahdollisimman ikimuistoinen! -Josefina –

 30. Kiitos teille ihan mielettömästi kommenteista! Sain jo monta ideaa, jotka aion lähiaikoina toteuttaa:)Olen kyllä Cocolle monta halausta ja leivosta kiitollisuuden velassa, sillä pieneen blogiini eksyi niin monta käviää ja uutta lukijaa Cocon ansiosta!Annan tämän arvonnan olla käynnissä vielä ensi viikkoon, niin julkaisen voittajan sitten ensi viikon loppupuolella :)

 31. Vähän aikaa piti miettiä, että onko tämä nyt jo se arvonta vai onko se vielä tulossa. Totesin, että arvonta on ja nyt täytyy osallistua, jos meinaa keittokirjarivistöään kartuttaa. Toivottavasti onni olisi kerrankin suosiollinen :)Olen blogissasi ensikertalainen ja saavuin tunnustusten kautta. Annoin tunnustuksen Miss Bambille, joka antoi sen Cocolle, joka antoi sen sinulle. Näin löytyi taas pari ihanaa uutta blogia :)Koska en ole blogissasi aiemmin surffannut, en vielä osaa sanoa kehitysehdotuksia. Sen verran voin sanoa, etten ole päivän asu -postausten kannattaja ja pidän postauksista, joissa on kuvattu koko arkipäivä ;)

 32. ihana blogi, olen iloinen että eksyin tänne cocon kautta :) kahlasin vanhoja postauksia läpi ja olet jo kirjoittanut monesta kivasta asiasta… keksireseptejä ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa :) myös joku “kirjoittaja esittäytyy” juttu voisi olla kiva, varsinkin jos nyt olet saanut monta uutta lukijaa…

 33. Hmmm… rakkaimpia esineitäsi,kuten koruja,astioita ym.esineitä olisi kiva päästä vilkaisemaan :)Jatka samaan malliin ihana!t. Uskollinen lukijasi

 34. Hei,Cocon kautta minäkin tänne löysin, onnekseni :) Ruokapostaukset on ihania, otat niin kauniita ja tunnelmallisia kuviakin. Kattaus-ideoita toivoisin reseptien lisäksi. Tykkään myös siitä, että tämä on kokonaisvaltainen blogi ja asiaa olisi eri elämän alueista.Kerttu

 35. hei, arvontaan osallistun minäkin. olisipa kiva, jos kokeilisit itse tehdä jonkin Saran kirjan leivonnaisen ja kertoisit siitä täällä kuvien kera. Sopisi hyvin arvottavan teemaan.Kirja olisi ihana voittaa!- eveliina

 36. Kiitos teille ihan mielettömästi kommenteista! Sain jo monta ideaa, jotka aion lähiaikoina toteuttaa:)Olen kyllä Cocolle monta halausta ja leivosta kiitollisuuden velassa, sillä pieneen blogiini eksyi niin monta käviää ja uutta lukijaa Cocon ansiosta!Annan tämän arvonnan olla käynnissä vielä ensi viikkoon, niin julkaisen voittajan sitten ensi viikon loppupuolella :)

 37. Vähän aikaa piti miettiä, että onko tämä nyt jo se arvonta vai onko se vielä tulossa. Totesin, että arvonta on ja nyt täytyy osallistua, jos meinaa keittokirjarivistöään kartuttaa. Toivottavasti onni olisi kerrankin suosiollinen :)Olen blogissasi ensikertalainen ja saavuin tunnustusten kautta. Annoin tunnustuksen Miss Bambille, joka antoi sen Cocolle, joka antoi sen sinulle. Näin löytyi taas pari ihanaa uutta blogia :)Koska en ole blogissasi aiemmin surffannut, en vielä osaa sanoa kehitysehdotuksia. Sen verran voin sanoa, etten ole päivän asu -postausten kannattaja ja pidän postauksista, joissa on kuvattu koko arkipäivä ;)

 38. ihana blogi, olen iloinen että eksyin tänne cocon kautta :) kahlasin vanhoja postauksia läpi ja olet jo kirjoittanut monesta kivasta asiasta… keksireseptejä ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa :) myös joku “kirjoittaja esittäytyy” juttu voisi olla kiva, varsinkin jos nyt olet saanut monta uutta lukijaa…

 39. Hmmm… rakkaimpia esineitäsi,kuten koruja,astioita ym.esineitä olisi kiva päästä vilkaisemaan :)Jatka samaan malliin ihana!t. Uskollinen lukijasi

 40. Hei,Cocon kautta minäkin tänne löysin, onnekseni :) Ruokapostaukset on ihania, otat niin kauniita ja tunnelmallisia kuviakin. Kattaus-ideoita toivoisin reseptien lisäksi. Tykkään myös siitä, että tämä on kokonaisvaltainen blogi ja asiaa olisi eri elämän alueista.Kerttu

 41. hei, arvontaan osallistun minäkin. olisipa kiva, jos kokeilisit itse tehdä jonkin Saran kirjan leivonnaisen ja kertoisit siitä täällä kuvien kera. Sopisi hyvin arvottavan teemaan.Kirja olisi ihana voittaa!- eveliina

 42. hiii minäkin eksyin cocon blogin kautta omaasi ja onneksi eksyinkin! hyvältä näyttää :) tykkään lukea paljon erilaisia sisustusjuttuja joten niitä vaan lissee. erityisesti just oman kodin järkkäily kiinnostaa! samoin tommosia herkkureseptejä! macaronseja tuun varmasti kokeilemaan lähiaikoina ;)

 43. hiii minäkin eksyin cocon blogin kautta omaasi ja onneksi eksyinkin! hyvältä näyttää :) tykkään lukea paljon erilaisia sisustusjuttuja joten niitä vaan lissee. erityisesti just oman kodin järkkäily kiinnostaa! samoin tommosia herkkureseptejä! macaronseja tuun varmasti kokeilemaan lähiaikoina ;)

 44. Mun piti jo aiemmin kommentoida, että joo, ruokareseptejä ja nyt kun tulin tänne, löysin ihanan katkarapureseptin, ahhhh! Tuota on varmaan PAKKO kokeilla viikonloppuna! Rakastan katkarapuja! Lisää tätä! :)

 45. Mun piti jo aiemmin kommentoida, että joo, ruokareseptejä ja nyt kun tulin tänne, löysin ihanan katkarapureseptin, ahhhh! Tuota on varmaan PAKKO kokeilla viikonloppuna! Rakastan katkarapuja! Lisää tätä! :)

 46. Blogisi on minulle vielä uusi tuttavuus, mutta ainakin tuon uusimman ruokaohjeen luettuani, olisi ihana kuulla muita helppoja ja maittavia ruokaohjeita, myös kauneudenhoito vinkit/ suosikki tuotteet kiinnostaisivat tätä lukijaa!

 47. Minakin loysin vasta blogisi ja tykastyin siihen juuri sellaisenaan. Monipuolisesti kaikkea kivaa, jatkathan samaan malliin.

 48. Blogisi on minulle vielä uusi tuttavuus, mutta ainakin tuon uusimman ruokaohjeen luettuani, olisi ihana kuulla muita helppoja ja maittavia ruokaohjeita, myös kauneudenhoito vinkit/ suosikki tuotteet kiinnostaisivat tätä lukijaa!

 49. Minakin loysin vasta blogisi ja tykastyin siihen juuri sellaisenaan. Monipuolisesti kaikkea kivaa, jatkathan samaan malliin.

 50. heilöysin blogiisi ekaa kertaa, enkä ole ihan varma mitä olet tänne jo kirjoitellut (osallistun ensin ja luen sitten, muuten unohdan osallistua)mutta jonkinlainen arjen pelastajat sarja olisko kiva?

 51. heilöysin blogiisi ekaa kertaa, enkä ole ihan varma mitä olet tänne jo kirjoitellut (osallistun ensin ja luen sitten, muuten unohdan osallistua)mutta jonkinlainen arjen pelastajat sarja olisko kiva?

 52. Hei,Superhienoja kuvia sun blogi pullollaan, i like. Olisi kiva kuulla, tahtoisitko ruoanlaitosta ammatin vai onko se vaan rakas harrastus. Nuoreksi kokiksi mielestäni tunnut todella taitavalta :)

 53. Hei,Superhienoja kuvia sun blogi pullollaan, i like. Olisi kiva kuulla, tahtoisitko ruoanlaitosta ammatin vai onko se vaan rakas harrastus. Nuoreksi kokiksi mielestäni tunnut todella taitavalta :)

 54. Osallistun mielelläni kirjan arvontaan, huippujuttu. Blogisi on hyvä jo tällaisenaan, mutta kuten joku tuolla aiemmin kirjoittikin, kiinnostaa kuulla nettikaupoista ja yleensäkin mistä hankit kotiin, leivontaan tai itsellesi erilaisia juttuja/vaatteita/astioita.

 55. Osallistun mielelläni kirjan arvontaan, huippujuttu. Blogisi on hyvä jo tällaisenaan, mutta kuten joku tuolla aiemmin kirjoittikin, kiinnostaa kuulla nettikaupoista ja yleensäkin mistä hankit kotiin, leivontaan tai itsellesi erilaisia juttuja/vaatteita/astioita.

 56. Silloin kun postasit arvonnasta en keksinyt siihen hätään mitään postausehdotuksia, mutta nyt tuli mieleen yksi. Kertoisitko vinkkejä arkipäivän terveelliseen ruokailuun. Miten saat arkiruokiin vaihtelua? Itse nimittäin tuntuu siltä, ettei keksi moniakaan variaatioita salaatteihin yms.

 57. Silloin kun postasit arvonnasta en keksinyt siihen hätään mitään postausehdotuksia, mutta nyt tuli mieleen yksi. Kertoisitko vinkkejä arkipäivän terveelliseen ruokailuun. Miten saat arkiruokiin vaihtelua? Itse nimittäin tuntuu siltä, ettei keksi moniakaan variaatioita salaatteihin yms.

 58. Itse tykkään lukea blogeja vinkkien takia. Ne voivat olla ihan mitä tahansa sisustuksesta muotiin, ruoasta matkavinkkeihin. Koska aina ei itse jaksa eikä viitsi kokeilla uusia juttuja, on kiva lukea muiden kokemuksista. Otetaan vaikka nuo Pink Ribbon Whoopie Pies – rakastan leipomista, mutta aina ei jaksa googlettaa uusia ideoita eikä selailla keittokirjoja. Siksi onkin kiva, että blogeista, joita luen löytyy vinkkejä ihanilla ja inspiroivilla kuvilla höystettynä!Sinun blogissasi viehättää monipuoliset aiheet ja ihanat kuvat. Minua kiinnostaa samat aiheet niin mitä muutakaan voisin toivoa! :) (tai no, tietysti lisää Italiaa, koska se nyt vaan on niin paras aihe! ;) )Mukavaa viikonjatkoa!-Petra

 59. Itse tykkään lukea blogeja vinkkien takia. Ne voivat olla ihan mitä tahansa sisustuksesta muotiin, ruoasta matkavinkkeihin. Koska aina ei itse jaksa eikä viitsi kokeilla uusia juttuja, on kiva lukea muiden kokemuksista. Otetaan vaikka nuo Pink Ribbon Whoopie Pies – rakastan leipomista, mutta aina ei jaksa googlettaa uusia ideoita eikä selailla keittokirjoja. Siksi onkin kiva, että blogeista, joita luen löytyy vinkkejä ihanilla ja inspiroivilla kuvilla höystettynä!Sinun blogissasi viehättää monipuoliset aiheet ja ihanat kuvat. Minua kiinnostaa samat aiheet niin mitä muutakaan voisin toivoa! :) (tai no, tietysti lisää Italiaa, koska se nyt vaan on niin paras aihe! ;) )Mukavaa viikonjatkoa!-Petra

 60. Hei! blogiasi on ollut aivan ihana lukea :) tulevaisuudessa olisi kiva lukea vähän jotain juhliin liittyvää. Eli tässä on nyt pikkujoulukausi ovelle niin vinkkejä tarjoilun puolesta ja ehkä jotain ideoita pukeutumiseen. Jatka vaan samaan malliin!

 61. Tykkään blogissasi laadukkain kuvin esitellyistä ruoka- ja sisustuspostauksista. Toivoisin esimerkiksi juttua ravintoloista ja kahviloista, jotka ovat suosikkejasi.Jatka samaa rataa. Minä ainakin kurkkaan tänne säännöllisesti. :)

 62. Hei! blogiasi on ollut aivan ihana lukea :) tulevaisuudessa olisi kiva lukea vähän jotain juhliin liittyvää. Eli tässä on nyt pikkujoulukausi ovelle niin vinkkejä tarjoilun puolesta ja ehkä jotain ideoita pukeutumiseen. Jatka vaan samaan malliin!

 63. Tykkään blogissasi laadukkain kuvin esitellyistä ruoka- ja sisustuspostauksista. Toivoisin esimerkiksi juttua ravintoloista ja kahviloista, jotka ovat suosikkejasi.Jatka samaa rataa. Minä ainakin kurkkaan tänne säännöllisesti. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*