Crème Bonjour and creamy berry trifle with champagne

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Crème Bonjour’ title=’Crème Bonjour and creamy berry trifle with champagne’]

Viime viikolla jaoin reseptin lakritsisiin muffineihin, mutta tällä viikolla Crème Bonjourin ja Indiedaysin yhteistyön muodossa jaan reseptin hivenen marjaisempaan jälkiruokaan. En tiedä voiko tätä reseptiä kutsua virallisesti trifleksi, sillä en halunnut käyttää liivatelehtiä tai agar agar –hiutaleita tässä jälkiruoassa. Nimen resepti sai siis enemmänkin ehkä esillepanosta kuin aineista mitä siihen käytin.

Avec Sofié blog l Samppanja trifle

Viimeisen vuoden sisällä Crème Bonjourin tuoteperhe on kasvanut jännittävillä mauilla. Nämä uudet maut ovat myös blogissanikin vilahdelleet esimerkiksi tässä ja tässä postauksessa. Valkosipulituorejuusto on  siis saanut kaverikseen esimerkiksi tzatsikin, wasabin ja lakritsin ja nyt tämän jälkiruokiin sopivan kuningtar-tuorejuuston.

Avec Sofié blog l Samppanja trifle

Moni varmasti omaa samanlaisen ajatusmaailman varsinkin arkisin kuin Crème Bonjour. Hyvän ruoan tai jälkiruoan ei aina tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää. Toisaalta taas, ei arkiruoan tarvitse maistua pelkältä suolalta ja pippurilta, vaan makuja voi helposti lisätä nimenomaan tuorejuustojen ansiosta. Crème Bonjourin ajatusmaailma kiteytyykin lauseeseen, aina hieman parempaa.

Avec Sofié blog l Samppanja trifle

Avec Sofié blog l Samppanja trifle

 

Trifle kuudelle:

150g keksejä murusteltuna (samppanjatikutkin käyvät)

6 keksiä

1 dl samppanjaa

200g kuningatar-tuorejuustoa

3 dl vispikermaa

Puolikkaan sitruunan mehu

1 tl kardemummaa

1 tl vaniljasokeria

Mustikoita

Vadelmia

Minttua

Murustele keksit ja laita ne kulhoon. Kaada samppanja ja sitruunan mehu keksien joukkoon. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi ja lusikoi joukkoon kuningatar-tuorejuusto. Lisää joukkoon sokeria oman maun mukaan. Lisää vaniljasokeri ja kardemumma marjavaahdon sekaan. Asettele keksimurumassa lasin pohjalle ja täytä lasi puoliväliin vaahdolla. Lisää yksi keksi vaahdon päälle. Täytä annoskulho vielä vaahdolla ja koristelle marjoilla ja mintulla. Jos pidät kardemummasta, ripottele sitä vielä vaahdon pintaan. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

You may also like

1 Comment

  1. Namskis, ensi viikonloppuna menee kokeiluun. Olen tehnyt muutamia kertoja reseptilläsi Ottolenghistä inspiroituneita munakoisoja ja täytyy sanoa, että parasta ikinä.
    Olen ollut jo useita vuosia munakoisoon koukussa, mutta tuon reseptin myötä nousi addiktini ihan uudelle levelille. Lisää munakoisoreseptejä saa laittaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*