Kun iho on kuin kaktus

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’NIVEA’ title=’Kun iho on kuin kaktus’]

Olen mukana Indiedaysin ja NIVEAn Caring Shower Silk Mousse -kampanjassa, jonka myötä on tarkoitus helliä ihoa ja testata uutta NIVEAn vaahtomaista suihkumoussea. Ihoni takia olen innoissani kokeilemassa erilaisia suihkutuotteita öljyjeni rinnalla. sillä iho, kun tottuu helposti tuotteisiin samalla tavalla mitä hiukset, niin niitä on hyvä välillä vaihdella.

Nivea

Oma ihoni on kuiva kuin paperi ja alituinen suihkussa ravaaminen ei sitä varmasti auta. Käyn suihkussa yleensä aamuisin ja iltaisin ja tiedän, että olisi aika päästä tästä tavasta pois, jotta iho ei olisi ihan korppu. Suihku on tosin minulle se paikka, jossa rentoudun ja saan ajatukset kasaan. Kylpyhuoneella on minulle siis erityinen merkitys kaiken kiireen keskellä.

Nivea

Nivea

Sunnuntait ovat minulle varsinkin niitä päiviä jolloin laitan itseni kuntoon omassa spa:ssani. Sunnuntaisin teen naamiot, kuorin ihot ja lakkaan kynnet ja jos oikein innostun, niin teen myös jalkahoidon. Näin olen valmis uuteen viikkoon ja voin olla stressaamatta loppuviikon omasta olemuksestani. Nämä omat hemmotteluhetket ovat siinäkin mielessä ihania, kun näkee että jotain konkreettista tapahtuu.

Nivea

Nivea

Kuten aiemmin mainitsin, on ihoni todella kuiva ja sen takia olen iloinen, että saan kokeilla uusia kosteuttavia ja vaahtomaisia suihkumousseja ja olen tykännyt. Ranskassa vesi on todella kalkkinen ja senkin takia varsinkin on ihoa pakko hoitaa enemmän. Uuteen NIVEA Caring Shower Silk Mousse -sarjaan kuulu kolme tuotetta. Creme Care -mousse sisältää eteerisiä öljyjä, Creme Smooth -mousse sisältää silkkiuutetta ja Creme Soft manteliöljyä.

nivea

Nivea

Oma henkilökohtainen suosikkini on Creme Soft, sillä manteliöljy on varsinkin ihana kuivalle iholle. Manteliöljy korjaa ja hellii ihoa ja jättää sen ihanan pehmeäksi. Löydät oman suosikkini, NIVEA Creme Softin ja kaksi muuta moussea tavarataloista sekä hyvin varustelluista K-ruokakaupoista.

Yhteistyöhön liittyy myös lukijakilpailu. Kerro minulle, miten sinä hemmottelet itseäsi kommenttiboksiini ja osallistut kolmen NIVEA Caring Shower Silk Mousse –tuotepaketin arvontaan. Jokainen paketti sisältää kaikki kolme moussea. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonta päättyy 28.6.2016 klo 22.00. Onnea arvontaan!

You may also like

66 Comments

 1. Kesäisin hemmottelen itseäni jäätelöllä ja käyttämällä itseruskettavaa. Kummasti tulee mukavampi olo hieman päivettyneenä :)

 2. Aikaisemmin pitemmän juoksulenkin jälkeen otin aina pitkän suihkun, kuorin ihoni ja rasvasin todella hyvin. Usein tein myös jalkahoidon, joka tuntui taivaalliselta juoksun jälkeen. Tämä tapa on hieman unohtunut, mutta täytyy taas alkaa ottamaan aikaa hemmotteluhetkelle, varsinkin kun juoksukausi on käynnissä :)

 3. Hemmottelen itseäni tekemällä kuorintoja, naamioita ja kosteuttamalla ihoa kivoilla ja vaihtelevilla tuotteilla :)

 4. Usein perjantaisin ostan kotiin kukkia ja teen kokovartalokuorinnan sekä kasvonaamion, ja nautin lasillisen viiniä :) Satunnaisemmin käyn kosmetologilla kasvohoidossa, johon sisältyy usein myös ihon ei niin rentouttava mekaaninen puhdistus,.. silloin hemmotteluvaikutus tulee vähän viiveellä kuulaamman ihon muodossa… :)

 5. Hemmottelen itseäni vain olemalla ja nauttimalla hyvää ruokaa, sekä jätskiä! Viikottain laitan myös kynnet kuosiin.

 6. Asuin ennen asunnossa jossa oli kylpyamme. Oli ihanaa istua siellä kynttilänvalossa, kasvonaamion alla öljykylvyssä juomassa viiniä. Varsinkin talvella kun iho oli kuiva ympäri kroppaa, oliiviöljyä kului reilusti kun kylvin kerran pari viikossa ja aina lorautin sekaan oliiviöljyä. Nyttemmin käytän lapsen kylpyyn samaa kikkaa ja hyvin on pysynyt iho kosteutettuna.

  Nykyään minulla on vähän samantyylinen rutiini, vaikkakaan en pysty käymään suihkussa noin usein. Mutta kun käyn, niin ainakin kerran viikossa laitan naamion, hoidan jalat ja lakkaan kynnet. Toisinaan kun pitkään suihkuun ei ole aikaa, on ihanaa vain nopeasti tehdä itselleen jalkakylpy ja istua hetki huilaamassa.

 7. Näitä olisi kiva testata!
  Hemmottelen itseäni hyvällä kirjalla ja iltapalalla, ihana oma hetki kiireisen työpäivän jälkeen :)

 8. Rakastan arjen pieniä hemmotteluhetkiä! Kun avomies on töissä ja saan olla ihan yksin, pistän jonkun avian kamalan tosi tv roskan päälle (haha, aivot narikkaan ja silleen…) kasvonaamion naamalle ja siihen vielä lasillinen kurkku vettä niin olo on kuin olisi kylpylässä <3

 9. Minä olen “laiska” tekemään erikseen hemmotteluja. Hyvä, että saan kynnet lakattua. :) Minulle hemmottelua ovat laadukkaat päivittäistuotteet kosmetiikassa.

 10. Aaahh.. Hemmottelu.. Mitä se on? Hahhaahaa.. On melkein päässy unohtumaan. Harvoin siis ehdin /jaksan hemmotella itseäni. Mieheni yrittää kaikin keinoin hemmotella kyllä. Milloin korulla, hyvällä ruualla, pitkillä aamu-unilla, vapaaillalla tai lähtemällä ulos lasten kanssa, että minulle jää hetki aikaa olla yksin. Näin saan hemmottelua, mutta harvemmin itse en itseäni helli. Mitä tulee itsensä laittautumiseen niin joo kyllä laittaudun, mutta siihen menee kymmenen minuutia ja done tai jos ei oo nii lähtään kuitenkin. :DLakkaukset teen hieman väsyneenä illalla kun lapset jo nukkuu.

 11. On ihanaa tehdä kunnon kuorinta suihkussa karkealla hanskalla ja levittää märälle iholle kookosöljy, joka lukitaan ihoon vielä kosteusvoiteella. Siitä tulee todelliset vauvanpeppu sääret :) ja minulla on myös hyvin kuiva iho etenkin talvisin säärissä mutta tämä hoito tuo jopa kehuja niille! :)

 12. Hemmottelen itseäni mm. saunalla, naistenlehtien lukemisella ja kynsien lakkauksella. Lisäksi hieman herkkuja, tietysti!

 13. Vauva-arjen keskellä hemmottelen itseäni käymällä rauhassa suihkussa ja lakkaamalla varpaan kynnet. Itse asiassa nyt tajusin, että kasvonaamiosta ja ihon kuorinnasta on kulunutkin järjettömän kauan aikaa. Erityisesti näin kesällä huomaan että iho kaipaa hoitoa enemmän.

 14. Teen noin kuukausittain jalkahoidon pitkän kaavan mukaan. Ihaninta on jos saan lahjottua lapsen tai miehen hieromaan jalkani lopuksi :D

 15. Käyn kävelemässä leppoisasti ihaillen samalla Oulun kaunista luontoa, otan kuuman suihkun ja herkuttelen esimerkiksi tuoreella korvapuustilla. Siinä on perinteeksi muodostuneet tavat, kun haluan hemmotella itseäni. :)

 16. Olen usein niin viluinen, että minulle parasta hemmottelua on saunominen. Saunan jälkeen on ihanan rentoutunut olo ja rentoutusta lisäävät hyväntuoksuiset vartalo- ja kasvovoiteet. Tämän lisäksi virkistävää, raikasta juomaa ja siinäpä se. :)

 17. Hemmottelen itseäni suihkun jälkeen voitelemalla rutikuivan ihoni apteekin Avene eau thermale body oililla. Se on aika rasvaista, joten imeytymisen aikana selaillen jonkun hyvän sisustus-tai muotilehden, mikä onkin suuri nautinto estetiikan ystävälle.

 18. Saunalla ja saunan jälkeisellä ihon hoitamisella, silloin sen jaksaa tehdä ihan viimeisen päälle kunnolla

 19. Hemmottelen itseäni käymällä hieronnassa, syömällä hyvää ruokaa ja limsa ehdottomasti kuuluu rentoutushetkeen. Hoidan myös kulmien värjäyksen, kynsien lakkaukaet, ja kasvonaamion kerran viikossa. Sekä ostamalla kotiin perjantaikukkia siivousurakan kunniaksi.

 20. Katsomalla hyvää tv-sarjaa tai lukemalla hyvää kirjaa. Brunssille tai aamupalalle kahvilaan menolla kavereiden kanssa.

 21. Toinen kuivaihoinen ilmottautuu. Minä hemmottelen itseäni lasillisella valkoviiniä ja lukemalla sohvalla naistenlehtiä. Kampaajalla käynti on myös ihanaa ja kun tukka on hyvin, niin kaikki on hyvin. Eikö niin?

 22. Lasi kuohuviiniä, hyvä lehti tai vaihtoehtoisesti blogi ja ehkä jotain hyvää naposteltavaa. Talvella tämä toteutuu sohvan nurkassa ja kesällä terassilla joko kotona tai mökillä.

 23. Hemmottelen itseäni viikottain ostamalla tuoreita leikkokukkia kotiin. ja näin kesäisin kotimaisia marjoja

 24. Hemmottelen itseäni hyvällä ruoalla ja juomalla, kauneudenhoitorutiinit menevät työstä minusta enemmän kuin hemmottelusta :)

 25. Hemmottelua on saunailta kasvo- ja hiusnaamioineen sekä jalkakylpyineen oman pihasaunan hämärässä, sen jälkeen hetki vilvoittelua lämpimän pyyhkeen sisällä saunan terassilla istuskellen, kesäillan hiljaisuutta kuunnellen, ihana kosteusvoide iholle ja sitten puhtaisiin, sileisiin ja ehdottomasti valkoisiin lakanoihin nukkumaan…

 26. Kesäsin hemmotteluun kuuluu saunominen useammin kuin talvella. Lisäksi kookosrasvalla rasvattu iho on kyllä hemmottelua parhaimmillaan. :)

 27. Itse hemmottelen itseäni hyvällä kahvilla! Tämä toimii kahdessa tasossa: ensin keitän itselleni kupin kahvia, jonka jälkeen käytän kahvinpurut suihkussa ihoni kuorimiseen. Ihosta tulee pehmeä kuin vauvan peppu! :)

 28. Hemmottelen itseäni saunalla ja sen jälkeen kasvohoidoilla. Kirjan kanssa käpertyminen sohvalle on myös todella rentouttavaa.

 29. sauna on mulle hemmottelun paikka. siellä tehdään vartalon kuorinnat, jalkahoidot sun muut. saunahunaja ja saunatuoksu kruunaa nautinnon. :)

 30. Minullakin on kuiva iho. Oma suihkusaippua löytöni on Palmoliven Honey and moisturising milk. Se ei jätä ihoa kuivaksi ja kiristäväksi vaan päinvastoin pehmeän kosteutetuksi. Kiitos blogista!

 31. Juoksulenkin jälkeen kuuma pitkä suihku, ihon rasvaaminen ja sen jälkeen kupillinen teetä. Talvella varsinkin ihanaa mennä saunaan ja vain siellä loikoilla. Saa nähdä miten Tanskaan muuton jälkeen tulee päästyä saunaan, se eniten vaivaa mieltä muutossa :D

 32. Hemmottelua on pienet arkiset asiat, kuten rentoutuminen elokuvan parissa. Kahvimukillinen ja itsetehty limepiiras. Hemmottelua on myös kasvohoito muutaman kerran vuodessa.

 33. Hemmottelen itseäni vain olemalla, hetken hengähdys vaakatasossa, silmät kiinni, ja sen jälkeen taas jaksaaa

 34. Hemmottelua on aamukahvi ja herkullinen aamupala yksin omassa rauhassa (toteutuu nykyisin erittäin harvoin, koska lapset). Rakastan myös hemmotella itseäni ihanan tuoksuisilla kylpytuotteilla ja vartalovoiteilla :)

 35. Hemmottelen itseäni viikonloppuisin hyvällä noutoruoalla (kiinalainen tai intialainen) ja leffamaratonilla, joskus myös brunssilla ystävien kesken.

 36. Todellista arjen hemmottelua on, jos ehdin nauttia aamukahvini lehteä lueskellen ennen töihin menoa! Joskus viikonloppuisin hemmottelen itseäni leipomalla pullaa <3

 37. Hyvällä ruoalla ja juomalla (sushi!!), suklaalla, aikaisilla (!) aamuilla itsekseni kahvia nautiskellen ennen lasten heräämistä. Siinäpä asiat, joista ehkä eniten nautin :)

 38. Kuivaihoinen lukijasi täälläkin. Hemmottelen itseäni kuivaöljyllä joka sopii sekä hiusten kuiviin latvoihin että korppiholle. Minulle hemmottelua ovat myös kupillinen erikoiskahvia, hyvä kirja, ja naistenlehdet.

 39. Hemmottelen liian harvoin mutta teen joskus itselleni kukkakaali-gratiinia, sitä ei meillä toiset syö, joskus ostan hyvän tuoksun ja vaikkapa uudet kuoret kännykkään.

 40. Monella tavalla..esimerkiksi herkullisella ja terveellisellä aamiaisella; tai sitten ottamalla illan täysin itselleni saunoen ja hoitaen ihoni kokonaisvaltaisesti :)

 41. Hemmottelen viikonloppuisin itseäni saunomalla ja laitan jonkun naamion ja kuorinnan myös .ja ajan kanssa hoidan hiuksia ja ihoa silloin.

 42. Hyvillä unilla, saunalla, isolla kupilla kahvia ja pienellä palalla suklaata. Ihanaa hemmottelua on myös, kun mies hoitaa miun jalat <3

 43. Hyväntuoksuisia, iholle miellyttäviä tuotteita, kynsien lakkaus ja sitten sohvalle lukemaan herkkujen kera :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*