20 things about me

 

  1. OLYMPUS DIGITAL CAMERA1. Olen useimmiten ilman meikkiä. Elokuussa olen varmaankin meikannut n. 5 päivänä. Olen kosmetiikkafriikki, mutta tykkään olla au naturel, jos vain voin.
   2. Rakastan lentokenttiä.
   3. Pesen hiukseni 2 kertaa viikossa maksimissaan. Olen onnekas siinä mielessä, että hiuksen eivät rasvoitu niin niitä ei tarvitse koko ajan olla pesemässä. Uskon että juurikin sen takia kun en hiuksiani pese liian usein, ne ovat säilyttäneet luonnollisen kiiltonsa ja voivat muutenkin hyvin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  2. 4. Inhoan #foodporn – hastagia.
   5. Pelkään kissoja. Ne ovat aina niin arvaamattomia.
   6. Rakastan eri kielillä puhumista. En pelkää pölpöttää vaikka se kielioppi ei aina menisikään oikein. Tärkeintä on että tulee ymmärretyksi eikä se pilkun viilaaminen.
   7. Minusta piti tulla lakimies tai arkkitehti.
   8. Osaan sanoa 14:sta kielellä kiitos.
   9. Olen supersosiaalinen, mutta nautin myös yksin olemisesta.
   10. En pidä varpaistani.
   11. Olin ala-asteella todella huono englannissa, sillä pelkäsin englanninopettajaani ihan todella paljon. asu1
   12. Laulan autossa.
   13. Jos minua stressaa, menen suihkuun laittamaan asiat taas järjestykseen.
   14. Opettelin juoksemaan vain n. 5 vuotta sitten.
   15. Olen syönyt täytekakun yhdellä kertaa.bs6
   16. Minulla ei ole koskaan ollut yhdenillan juttua.
   17. Tykkään mieluummin ostaa kuin saada lahjoja.
   18. Meillä on sopimus, että minä silitän paidat ja saan joka perjantai kukkia. Kreikassa ollessa sain käpyjä, kun kukkakauppaa ei ollut lähettyvillä <3girly picnic 1 19. Voisin muuttaa melkeinpä minne vain, mutta jenkkeihin en.
   20. En pidä autolla ajamisesta.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You may also like

15 Comments

 1. Täällä yksi ulkosuomalainen pilkunviilaaja ;) 14:llä, eikä 14:sta…. sori, oli pakko kun itse kirjoitit että ei ole niin pilkun päälle ;)

  Toinen asia joka vaikeuttaa sun kivan blogin lukemista -> tekstin väri. Se on niin hennon vaalea että joudun aina merkaamaan tekstin että pystyn lukemaan sitä. Silmiin alkaa sattumaan tosi nopeasti jos en merkkaa tekstiä ihanan siniseksi. Olisi kiva jos tuota tekstiä saisi tummennettua muutaman asteen.
  Ja tämän kommenttiboksin teksti on niin pientä tuhrua että tätäkin saisi hieman suurentaa (siis kun kirjoitan omaa kommenttia).. ja olen vasta 27 eli näkö ei ole vielä niin huonossa kunnossa ;)
  Terkkuja Salzburgista!

  1. Heippa,

   jep, mä tiedän! Kirjoitan PC:llä niin sen takia menee ihan miten sattuu. Kirjoitan tekstin aluksi OneNoteen, sen jälkeen pastaan sen Notepadiin, että fontit pysyvät samana koko tekstissä. Jostain syystä PC:ni ja WordPress eivät puhu samaa kieltä. Kun menen Pariisiin otan Macin taas käyttöön niin nämä muotoilut pysyvät järjestyksessä.

   Kiitos terkuista!

 2. Olipas mielenkiintoinen lista. Tuo kohta 18 on aika hyvä. Voisin itse harkita tuollaista diiliä sillä avopuolisoni vihaa paitojen silitystä. Tosin hänen ei tarvitse pitää niitä päivittäin, joten en ehkä joka perjantai voi vaatia kukkia ;D

  Itse en myöskään pidä autolla ajamisesta ja avopuolisoni välillä “pakottaa” minut ratin taakse. Ei se ole se itse ajaminen vaan muu liikenne joka aiheuttaa stressinpoikasta.
  Etkö muuten viime vuoden kesäreissullanne ajanut Ranska-Italia reissunne aikana? Muistelisin, että kirjoitit jossakin postauksesssa, että avopuolisosi unohti ajokorttinsa kotiin? Clever one ;)

  Teidän kesäkoti on muuten niin kaunis, kuvat kuin suoraan Pinterestistä <3 Et ole koskaan harkinnut B&B paikan avaamista Rivieralla? Täällä olisi heti ensimmäinen asiakas valmiina ;)
  Jos itse voittaisin joskus lotossa täyspotin niin tuo olisi yksi haave jonka toteuttaisin äitini kanssa, hän kun jakaa saman haaveen <3

  Aurinkoista viikkoa sinne etelään!

  1. Se oli hävinnyt tekstien muotoilujen takia, sillä PC:ni ei puhu samaa kieltä WP:n kanssa. Lisäsin sen nyt taas uudestaan, mutta niin kuin tekstistä näkyy, nyt sinne on tullut ylimääräisiä ykkösiä ja en saa niitä pois.

 3. “19. Voisin muuttaa melkeinpä minne vain, mutta jenkkeihin en.”

  Jenkeissä asuneena hiukan ihmettelen, että mikset voisi muuttaa? Johtuuko siitä että Pampula on amerikkalainen, vai onko tunne sinusta lähtöisin?
  Meillä olisi ollut parikin kertaa tarjolla palata jenkkeihin takaisin, mutta se kohde olisi ollut lähellä Detrotia, niin nyt piti keksiä tekosyitä keski-euroopan hyväksi. Jos tarjolla olisi ollut New York tai Kalifornian läheisyys – sitä ei olisi tarvinnut edes miettiä.. Kamat varastoon, matkalaukut täyteen, ja oltais jo menossa. Edellisestä muutosta senverran oppineena. ;)

  1. En tiedä miksi se on minulle niin vaikeaa. Ehkä juurikin sen autoiluelämäntyylin takia. Sellainen kaupunki missä voi käyttää julkisia (esim. New York) kävisi. Mutta esimerkiksi Seattlessa en pärjäisi pelkillä julkisilla.

   Ehkä se on myös jollain lailla se ihmisten eriarvoisuus mitä näkee paljon räikeämmin siellä mitä Euroopassa. Tämä voi olla minusta kähtöisin oleva juttu, mutta pelkään sitä että kaiken voi menettää yhtenä päivänä. Totta kai tämäkin on jokaisesta itsestä kiinni, mutta kun ei ole samanlaista sosiaaliturvaa ja systeemiä turvana.

  2. Kiitos vastauksesta, Sofié. Nyt asia ei enää vaivaa niin mieltäni.. ;) En muuten aja itsekään autoa kuin hyvänä kakkoskuskina. Hurjapäänä on parempi vaihtoehto. ;) Joo, se on kyllä yksi iso puute Yhdysvalloissa ettei siellä voi paljon kävellä. Ja NYC:n lisäksi vain San Franciscossa voi pärjätä ilman autoa, muista en niin tiedä.. Mutta se siitä.. Toisaalta on käynyt joskus mielessä, että onko tämäkään sitä oikeata elämää kun pitää asua oleskeluluvan varassa? Siinä mielessä Ranska tai joku muu EU-maa olisi vaihtoehtona hiukan ‘rennonpi’ elämisen kannalta.

   Nautitaan vielä auringosta ja lämpimästä viikonlopusta!

 4. “5. Pelkään kissoja. Ne ovat aina niin arvaamattomia.”

  Olen samaa mieltä! Kissat saattavat yhtenä hetkenä kehrätä sylissä kaikessa rauhassa ja seuraavassa iskeä kyntensä suoraan kiinni jalkaan. Koirilla on helpompi huomata varoittavat eleet, kun taas kissat tuntuvat sekoavan sekunnissa (usein ilman mitään syytä)…

 5. Sama juttu kissojen kanssa, koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu..;D Johtuu kyllä osittain varmaan siitä, etten ole yhtää tottunut kissojen kanssa olemaan.
  Ihania pikkufaktoja!

  1. Niin, mutta mistä johtuu että kissat saavat aina niitä ihme sätkyjä?? Vaikka kuinka varovasti silittää ja lähestyy, mutta silti on aina kynnet ihossa kiinni :D

 6. En voi muuta kuin ihmetellä, kuinka huonolla suomen kielellä kirjoittaville Indiedays maksaa palkkaa. Tämäkin postaus täysin keksimällä keksitty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*