Ystävyys ei katso kilometrejä

[mittaustagi]

Varmaan yksi haasteellisimmista Ranskassa asumisessa ovat pitkäaikaisista ystävistä luopuminen. Luopuminen on ehkä jollain lailla huono sana, sillä eihän ystävyys kilometrejä katso. Emme kumminkaan jaa enää arkea samalla tavalla mitä ennen. Aiemmin näimme viikoittain ja kokkailimme toistemme luona tai olimme tekemättä mitään. Se tekemättömyys on jollain lailla ihanaa kun on niin paljon historiaa takana niin tässä hetkessä on niin paljon helpompi olla. Tekemättä siis mitään.


Ystävyys
Barcelona 20125

Aluksi niiden omien uusien tuttavuuksien löytäminen Ranskasta oli hankalaa ja jollain lailla vierasta, mutta äkkiäkös niitä uusia kavereita oli jo jokunen. Uusien kavereiden löytäminen vaati totta kai suunsa avaamista kuntosalilla, kahviloissa tai juhlissa. Onneksi muutama teistäkin on ottanut minuun yhteyttä ja olen löytänyt blogini lukijoista loistavaa teeseuraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystävyyssuhteet ovat toki monessa tapauksessa muuttuneet. Joistakin ihmisistä olen etääntynyt täysin ja toisten kanssa tämä välimatka on vain lisännyt läheisyyttä (jollain kummalla tavalla). Lähimmät ystävät toki pysyvät rinnalla kilometreistä huolimatta. Pariisi on kumminkin niin lähellä, että tänne lentää vaikka yhdeksi yöksi jos niin haluaa.

Tänään tosin tänne lentää yksi parhaimmista ystävistäni ja en voisi olla onnellisempi. Vaikka on FaceTimet , Skypet ja muut, mutta eivät ne korvaa sitä toisen läsnäoloa ja lämpöä. Tänään saan siis oman papupatani tänne pulputtamaan kanssani muutamaksi päiväksi <3

Ihanaa lauantaita!

………………………………………………

One of the most difficult thing about living abroad is to be apart of your closest friends. When you have a lot history on the back, it’s so much easier to be in the present. With my closest friends we just basically talk, talk, and talk. We don’t necessarily need something concrete to do – being together is enough.

I’m super happy that one of my closest friends arrives today to Paris. We don’t have anything special planned, just me and her in my city – and a lot of talking of course. She is a true fashionista so probably I can take some pics from her into my blog ;)

 

Have a lovely Saturday!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*