Ihminen joka ei pidä lupauksiaan

Ihminen joka ei pidä lupauksiaan, moni meistä on joskus sellainen. Meistä jokainen on varmaankin joskus luvannut tehdä jotain, mutta on omissa kiireissään laittanut lupauksen pöytälaatikkoon ja ollut tekemättä jotakin tai menemättä jonnekin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukholmaan meneminen on ollut minulle tällainen juttu. Olen luvannut yhdelle parhaimmista ystävistäni monen monta kertaa, että tulen hänen uuteen kotikaupunkiinsa käymään. Nämä lupaukset ja ovat tosin jääneet toteuttamatta viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Minua on oikeasti jopa hävettänyt, että en ole tullut tänne aiemmin. Eilen sitten aamukahvia juodessa päätin ostaa tälle aamulle liput ja jo 24 tuntia myöhemmin olen täällä parhaimman pullan maassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En ole käynyt Tukholmassa piiitkään aikaan ja itseasiassa aina kun olen ollut täällä, niin en jollain lailla ole ehtinyt nauttia täällä olosta. Nyt olen melkein viikon Tukholmassa, joten uskoisin että nyt on kerrankin aikaa katsoa ja koluta paikat läpi. Hyviä vinkkejä otetaan siis vastaan ;)

You may also like

4 Comments

  1. Nolona myönnän tehneeni ihan samaa parillekin kaverilleni – että lupaan tulla käymään heidän uusissa kaupungeissaan, mutten kuitenkaan ole saanut aikaiseksi! Aiemmin olen laittanut työkiireiden piikkiin, mutta nyt kun se ei enää onnistu, on kai laitettava vihdoin tuumasta toimeen ja reissut suunnitteille! Kiitos siis muistutuksesta ja nauti lomailusta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*