Your favorite food blog?

 

Saturday Morning/Kick Start Breakfast

Easter Cupcakes

Lemon Tart

Shrimp Pasta with Coriander 

Raw Chocolate Fondant

Protein Rich Pancakes

Beef Bourguignon

Homemade Carpaccio

The Perfect Blini Recipe

Lemon Posset

Garden Picnic

Arvaatkapas mitä, minun blogini on ehdolla Glorian Blog Awardeiseissa. Olen niin suunnattoman kiitollinen siitä että olen ehdolla, sillä blogini ei ole pelkästään ruokablogi mutta siltikin olen ehdolla upeiden suomalaisten ruokabloggaajien seassa. Vieläkin upeamman tästä tekee se, että Glorian lehdet ovat suosikkilehtiäni. Tämä on minulle suuren suuri kunnia. Muutenkin olen tapahtumasta erittäin iloinen, sillä kerrankin meitä sisustus- ja ruokabloggaajia muistetaan työstämme! Kerrassaan mahtavaa!

Vaikka niitä ruokapostauksia on tullut tämän kesän aikana ihan luokattoman vähän, mutta parannusta on pian luvassa ;). Olen mukana lukijoiden suosikkiruokablogi -katergoriassa ja minua pääsette äänestämään tästä linkistä. Muistakaa äänestää suosikkianne kaikista sarjoista, niin sisustusblogien kuin ruokablogienkin kategorioista.

Siellä sisustusblogien joukosta löytyy upeiden ystävieni blogeja, eli Charimus, Coconen ja Adalmina ovat myöskin ehdolla. Virtuaalisista tuttavuuksistani huomasin sisutusblogien kategoriassa ehdolla olevan myös Cosy Homen Saijan. Ruokabloggaajiin olen tutustunut erinäisissä tapahtumissa ja löysin myös monta tuttua ruokablogien seasta. Esimerkiksi Hanna, Jenni, Mari, Jukka & Merituuli ovat samassa kategoriassa kanssani :)

________________________________________

Few weeks ago I got mail that my blog is going to be part Glorias’s Blog Awards. These Awards are particularly for interior enthusiasts and foodies like me. I’m grateful that my blog got also nominated in reader’s choice category even though my blog is not a normal food blog. In addition to this, I’m so happy that finally we get credits from our valuable work. Absolutely fantastic!

Although there haven’t been that many food posts recently, I’ll promise that the change is on its way. You can vote my blog via this link. Remember to vote your favorites in the other categories as well :).

You may also like

24 Comments

  1. Voi kiitos Katri <3

   Hih, kiitos! Tuli pienenä yllätyksenä sillä blogini ei ole ihan ehkä sitä ominaisinta ruokablogi-kategoriaa, mutta kiva juttuhan tämä on :))

 1. Yours! Ääni käyty antamassa, onnittelut ehdokkuudesta, Sofié! Oon aina inspiroitunut sun ruokakuvista, ne on niin upeita!

 2. Voi kiitos Katri <3Hih, kiitos! Tuli pienenä yllätyksenä sillä blogini ei ole ihan ehkä sitä ominaisinta ruokablogi-kategoriaa, mutta kiva juttuhan tämä on :))

 3. Mahtavaa, olet kyllä oikeassa paikassa tässä parhaiden ruokablogien kategoriassa. Onneksi olkoon! Ääneni lähtee ehdottomasti sinulle! :)

 4. Mahtavaa, olet kyllä oikeassa paikassa tässä parhaiden ruokablogien kategoriassa. Onneksi olkoon! Ääneni lähtee ehdottomasti sinulle! :)

 5. Kävin äänestämässä. =) Onnea ehdokkuudesta! En yhtään ihmettele, sillä nuo ruokakuvat on itsessään jo niin herkullisia, että alkaa leuka vuotaa täällä ruudun toisella puolen. ;)

 6. Kävin äänestämässä. =) Onnea ehdokkuudesta! En yhtään ihmettele, sillä nuo ruokakuvat on itsessään jo niin herkullisia, että alkaa leuka vuotaa täällä ruudun toisella puolen. ;)

 7. Onnittelut ehdokkuudesta!

  Aivan ihastuttavia ruokakuvia blogisi on ainakin pullollaan. Vielä en ole valitettavasti tullut testanneeksi yhtään reseptiä, mutta kuulostavat oikein herkullisilta.

 8. Onnittelut ehdokkuudesta! Aivan ihastuttavia ruokakuvia blogisi on ainakin pullollaan. Vielä en ole valitettavasti tullut testanneeksi yhtään reseptiä, mutta kuulostavat oikein herkullisilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*