Your dream life?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhä useammin kuulen ihmisten sanovan, että työn toivoisi olevan jotain muuta ja vähemmälläkin pärjäisi jos sitä sisältöä tulisi muustakin kuin palkkakuitista. Ehkä se on kun saavuttaa jonkun pisteen omassa elämässä, tai kun saapuu johonkin käännekohtaan, joutuu miettimään “tätäkö tämä nyt on” tai synnyinkö minä ihan oikeasti vain tätä varten”. Te rakkaat siellä ruudun takana, juu, puhun juuri teitä. Tässäpä siis teille teidän unelmapäivä Toscanassa.

dreamlife10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla olin Pampulan mukana Toscanassa. Kyseessä oli työreissu ja monet toivat puolisot mukanaan samaan tapaan mitä viime vuonna. Moni oli säästellyt lomapäiviään ihan vain tämän Toscanan jutun takia. Samaan aikaan kun toisissa tiloissa tehtiin business-juttuja, saivat puolisot viettää päivän tekemällä pastaa tässä upeassa villassa. Niinpä vietin ehkä elämäni yhden ihanimmista päivistä Toscanan auringon alla pastaa tehden ja proseccoa siemaillen (joo joo, se kuplaton ei onnistunut).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dreamlife3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moni ei haaveile mistään luksushotelleista tai kirkkaista vesistä, vaan lomasta minkä voisi viettää tekemällä jotakin konkreettista. Päivä oli meille puolisoille mitä ihanin, loppuillasta kaiken tekemisen ja syömisen jälkeen olimme ihan itkukurkussa kaikesta kauniista mitä saimme päivän aikana kokea.

Villa oli mitä kaunein paikka. Kertoo varmaankin paljon jos hevosetkin ovat aikoinaan juoneet marmorialtaista. Villassa asui yksi nainen palvelusväen kanssa. Paikasta tuli mieleen Muumeista se jakso kun Niiskuneiti luuli olevansa herttuatar. Ei sillä ettenkö minäkin olisi voinut jäädä noihin maisemiin leikkimään prinsessaa ja pakertamaan pastoja. Heh.

dreamlife6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Villan tai ainakin osan siitä voi vuokrata ja jos oikein ymmärsin, voi sinne mennä ihan vain lomatyölaiseksi. Voisin erittäin mielelläni maksaa viikonloppulomasta ja työnteosta jos saisin viettää sen tuollaisissa puitteissa. Tästähän me kaikki unelmoidaan? Toscanasta auringon alla.

dreamlife8

Villan keittiö oli harmiksi maatason alapuolelle ja sinne ei oikein tullut kunnolla valoa. Täten en kunnollisia kokkauskuvia oikein ottanut tai julkaissut, sillä keinovalo kun ei ole kuville eduksi. Kokkikaverina meillä hääri totta kai italialainen kokki, jolta pystyi kyselemään kerrankin kaikkia keittiön saloja.

Kerrassaan ihana päivä ja toivon, että tämä Italialainen yritys kenen vieraana olimme, pysyy pystyssä pitkään. Heh! Vaikka, kaikenlaisia eventtejä ja tapahtumia olen nähnyt, mikään ei voita tätä kokemusta. Hyvä ruoka ja Toscanan ympäristö kun tekevät sen lisän mitä ei vain tuosta noin vain voi kopioida. Yrityksen omistajat ja heidän perheensä ovat kerrassaan ihania ja niin luovia. Olen onnellinen että olen päässyt tutustumaan heihin ja näkemään italialisen perheyrityksen tapaa toimia.

 

………………………………………………………………….

Last week I was in Tuscany, and I had probably the best days of my life. You know the feeling when you would like to pinch yourself and ask a question, is this really happening? I had quite of few of those moments last week. My other half has had regular business with an Italian company for years and like last year, spouses were also invited under the Tuscan sun. So there we were, living our dream lives for few days.

The company had organized activities for us, and one was a cooking class in an old Italian villa. Can you imagine how it felt to make pasta with Italian chef in these surroundings? Yes you can! I hear a lot of people around me telling that they are over-stressed, burned out and really unsatisfied with their lives. They dream to experience something like I did for one day in Villa Olivo.

Nowadays some people don’t dream about luxurious hotels with a turquoise water, they dream about creating something with their hands in a peaceful place. Maybe it is a pasta or a perfect yoga pose? To me it was to be able to make pasta and eat it with cheerful people.

Through my blogging career and my day job, I’ve seen many different kinds of events, but this event I was in last week was just amazing. You can copy a lot of things, but there is only one Tuscany and you can’t have real Italian food outside Italy. And what is also important, copy and paste doesn’t really work on people.

You may also like

11 Comments

  1. Oih, kuinka viehättävää! <3 Mun yks lempileffoista on Toscanan auringon alla ja tää postaus osui suoraan fiilistelijän sydämeen. Kiitos!

  2. Oijoi, mikä paikka. Tuollaisissa maisemissa kelpaisi olla lomatyöläinen, eivät ota työharjoitttelijoita kesäksi? Nimimerkillä ensi vuodeksi pitäisi keksiä työharjoittelupaikka…mieluiten ulkoimailta ;)

  3. Teillä on ollut ihana päivä! Tuollaisia hetkiä tarvitaan ja niitä on ihana muistella jälkeenpäin. Edellisen kommentoijan tavoin myös yksi minun lempparileffoistani on Toscanan auringon alla. Olen nähnyt sen lukuisia kertoja, mutta siihen ei kyllästy.

    1. Oli kyllä tosi ihana, unelmapäivä.

      Samoin, olen nähnyt sen monta kertaa ja siihen ei tosiaan kyllästy. Niihin kullanvärisiin auringonlaskuihin ei tosiaan kyllästy.

  4. Oi, niin kaunis paikka, kuten koko Toscana! <3 Paljon on tullut aikaa vietettyä noilla seuduilla! Myös minä olen kokenut elämäni yhden ihanimmista päivistä ja hetkistä juuri Toscanassa; minua kosittiin ja nyt on jo 14 upeaa vuotta yhdessä elettyä elämää kerättynä muistojen helminauhaan... <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*