Yesterday’s Outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA laventeli9 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen täällä Italiassa ihan ruoan ympäröimänä, mutta jostain kumman syystä en sitä täällä itse tee vaan pysyttelen pöytien ympärillä suukki auki odottaen. Täten blogini aihepiiri on täällä ollessa hieman erilainen. Kunnes taas pääsen kotiin, niin lupaan että blogissani näkyy enemmän ruokaa ja vähemmän minua :)

Eilen menimme yhdelle veljistäni syömään ja vaikka tuoleja oli 8, oli syöjiä silti 9. Yksi veljistäni ja hänen tyttöystävänsä ovat nimittäin viimeisillään raskaana ja laskettuaika on jo ensi viikolla <3. Te Instagram-ystäväiseni näittekin kaunottaren masuineen jo Instagramissa.

Yllä olevat kuvat ovat eilisen illan asukuvat ja ballerinojen sijasta sujautin jalkaani Italiasta ostamani korkokengät. Nämä uudet kenkäni tuntuvat jaloissa tosin enemmän ballerinoilta kuin korkkareilta ja kipittelin kengät jalassa hyvin taidokkaasti pitkin mukulakivikatuja. Voi kun meiltä Suomestakin saisi yhtä laadukkaita ja mukavia nahkakenkiä yhtä edullisesti.

P.S. Aika herkullinen otus poseeraa myös näissä asukuvissa. Italia – täällä on ruokaa ihan kaikkialla :D

You may also like

12 Comments

 1. Oot kyllä upea! Ja menisit ihan täysin italialaisesta :)

  T. Auringonottokaverisi :D sama aurinko se silti on, oli missä tahansa :)

  1. Heh, näytän enemmän italialaiselta kuin monet italialaiset naispuoliset ystäväni täällä :D

   Kiva kun olet auringonottokaverini pituuspiireistä huolimatta. Aurinko tosin poltti minut taas tänään :(

 2. Komppaan kyllä Fiipiä, Sohvi on kuin ilmetty italiatar kaunotar :)

  Hitsi, täytyy ehkä viimeistään ensi kesänä päästä tuonne Italiaan jos sieltä löytyy laadukkaita korkkareita kun ne vähän niinku uupuvat omasta kenkävarastosta (joka on tämän kesän alennusmyyntien myötä täydentyneet parilla Pretty Ballerinas kaunokaisilla,hups ;))

  1. Sohvin oikeasta nimestä ei täällä vain pidetä :D Liian ranskalainen ;)

   I totally recommend to come to buy shoes from here!

   Oh nej! Joko heillä alkoi alet. Iiikkk!!

 3. Oi voi, näitä ihania italian kuvia! Kääks, nyt pukkaa matkakuumetta ja pahasti.

  Aivan ihananaisia lomapäiviä “Sofie” ! :)

 4. Kiva nähdä ruokakuvien sijaan myös asukuvasi <3 Upea kaunotar olet! :) Täällä kova hinku päästä taas Italiaan, joten ihanaa ollut seurata kuviasi sieltä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*