Whitening

Vihdoinkin olen saanut  kotiani hieman uudistettua/valkaistua. Ostin eilen uuden Linumin päiväpeiton ja sen kaveriksi teetätin kaksi tyynyä. En löytänyt sopivia tyynyjä niin ostin palan Linumin kangasta ja teetätin ompelijalla mieleiseni. Arvoin päiväpeiton kanssa hieman, sillä Linumilla oli monta hyvää vaihtoehtoa. Oma päiväpeittoni on nimeltään “Bill” ja päädyin siihen muun muassa sen takia, että se on helppo pestä itse. Olen vähän laiska viemään mattoja tai muita juttuja pesulaan, niin kun olen jo todennut Pappelina-postauksessani, niin Bill sopii minulle todella mainiosti. Uusille tyynyille ajattelin vielä ostaa tai teettää kaverit kahdesta eri harmaan sävyisestä kankaasta. Ihan kokonaan valkoisesta kun en pidä, niin vaaleanharmaan sävyt sopisivat uuden päiväpeittoni ja tyynyjeni rinnalle.

Seuraavana vuorossa on uusien verhojen ja tuolien hankinta. Arvaattekos mitkä tuolit tulevat meidän keittiöön? Vinkkinä voin sanoa että Ruotsin prinsessalla on sama nimi ;)

__________________________________________

Finally I have found a new bedcover and new pillowcases. Bedcover is from Linum and the fabric that I used in the pillowcases is from Linum as well.  I will continue my re-decoration project soon and next I will change the curtains and I will buy new chairs to our kitchen. I can give you a little hint of our new chairs, the Princess of Sweden has the same name ;) If you want to read the whole post, please use the translate button.

You may also like

16 Comments

  1. Nyt sänky näyttää minustakin oikein kivalle :) Ennen en oikein pitänyt Linumista, mutta nyt olen kyllä hurahtanut heidän kankaisiinsa ja löysinkin muutaman potentiaalisen tyynynpäällisen noiden kaveriksi :)

  1. Nappasin kuvat aamulla enne koulua ja valo ei ollut mitä parhain, joten kuvista ei näy kunnolla kun päiväpeiton rypyt :D

   Pidän harmaasta ihan todella paljon ja jotain korosteväriä tyynyt ja peitto tarvitsevat, niin harmaa on aika helppo valinta :)

 1. Itselläniki on valkoinen päiväpeitto ja se on myös ihanan raikas :) Näissä valkoisssa tuo pestävyys on suuri apu, koska itse pienenä perfektionistina haluan pestä päiväpeittoni pienenkin lian ilmestyessä!

  1. Minua ei häiritse pieni epäjärjestys, mutta puhdasta pitää olla. En kestä likaisuutta joten peiton pitää olla helposti pestävä :)

 2. Itselläniki on valkoinen päiväpeitto ja se on myös ihanan raikas :) Näissä valkoisssa tuo pestävyys on suuri apu, koska itse pienenä perfektionistina haluan pestä päiväpeittoni pienenkin lian ilmestyessä!

 3. Nyt sänky näyttää minustakin oikein kivalle :) Ennen en oikein pitänyt Linumista, mutta nyt olen kyllä hurahtanut heidän kankaisiinsa ja löysinkin muutaman potentiaalisen tyynynpäällisen noiden kaveriksi :)

 4. Nappasin kuvat aamulla enne koulua ja valo ei ollut mitä parhain, joten kuvista ei näy kunnolla kun päiväpeiton rypyt :DPidän harmaasta ihan todella paljon ja jotain korosteväriä tyynyt ja peitto tarvitsevat, niin harmaa on aika helppo valinta :)

 5. Minua ei häiritse pieni epäjärjestys, mutta puhdasta pitää olla. En kestä likaisuutta joten peiton pitää olla helposti pestävä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*