Where words fail, music speaks

Kaunein ja kätevin kaiutin.

Kuuntelen ihan todella todella paljon musiikkia. Charimuksenikin sanoi, että joko laulan täällä kotona koko ajan tai sitten täällä soi biisejä fiiliksestä riippuen. Muusikin rakastajan ongelma on tosin ollut, että se entinen talon asukki otti mukanaan kaiuttimet. Olen vähän huono näissä kaiutin asioissa, sillä haluaisin niiden olevan pienet ja huomaamattomat ja sen takia tässä on nyt vierähtänyt monta kuukautta ennen kuin paikka oli täytetty. 

Mietin kauan aikaa, että josko ostaisin samanlaiset mitä minulla oli aiemmin, mutta kaikesta kauneudesta huolimatta ne olivat raskaat. Vähän aikaa sitten  ymmärsin, että voinhan ostaa tuollaisen pikkuruisen kaiuttimen mikä toimii Bluetoothin kautta puhelimeni ja Surfaceni kanssa kätevästi.  Tuo pieni bem, kaunis ja langaton, soittelee sulosäveliä täällä aamuisin ja herättelee aamukahvin kanssa kivasti. Epäilin aluksi hivenen, mutta nyt en voisi olla muuta kuin tyytyväinen ostokseeni. Kätevä sekä musiikkikin kuulostaa hyvältä :). 

Bem on muutenkin kätevä kokonsa takia sillä sen saa matkoille mukaan sekä kesällä vaikka picnicille. Se on helppo piilottaa ja mustan värinsä takia se ei myöskään häviä niin helposti.  Ajattelin ainakin pakata sen mukaan Barcelonaan, sillä uuden vuoden illan tahdit otetaan ennen salsaklubia kumminkin ystäväni vanhemmilla ;). 

Musiikista inspiroituneena ajattelin jakaa teille muutaman tämän hetken lempibiisini. Näitä kuuntelen kun menen bussilla aamulla töihin, kävellessä, tanssiessa tai kokkaillessa.Koska kolmetoista on onnenlukuni, niin saaten sen verran myös lempibiisejäni. Toivottavasti tykkäätte. Samalla voitte kuvitella miten lauleskelen näitä aamu kuudelta with my non-existent laulutaidoillani. 

Lazy mornings/cosy evenings -playlist

1. Banks: Warm Water

2. Air France: June Evenings

3. James Vincent Mc Morrow: Higher Love

4. BTSTU: Jai Paul

5. Lorde: Buzzcut season

6. Rhye: Open

7. Henry Green: Electric Feel (mix)

8. Houses: Big Light

9. Postiljonen: Atlantis

10. Ben Harper: Forever

11. Frank Ocean: Thinkin Bout You

12. The Weeknd: Twenty Eight

13. Luuul: The Morning After

 

 

 

You may also like

5 Comments

  1. Onpa pieni ja sievä – just sellanen, mikä itsellänikin on hankintalistalla. Havahduin taannoin pohtimaan, miksi mulla on julmetun suuret stereot kajareineen mun miniyksiössä, vaikka en koskaan kuuntele musiikkia muualta, kuin puhelimesta tai koneelta. Mulle riittäisi loistavasti pieni ja esteettinen kaiutin niiden isojen rumiluksien sijaan. Vaikka en koe mitään inhoreaktioita elektroniikkaa kohtaan, oon kuitenkin visuaalinen ihminen ja pidän kauniista esineistä kodissani. Taidan näin jouluihmisenä pyytää bemin tai vastaavan joulupukilta. ;) -Sofia

  2. Kauniit nämäkin kajarit :-) mistä ostit? kannattaako tilata netistä? Mistä? Itselläni nimittäin sama hankinta edessä! Anni

  3. Jep, juurikin näin. Kun tilaa on rajoitetusti, niin miksi sen tullisi joillain isoilla möhkäleillä :)

    Hyvä joulutoive ;)

  4. Tää oli niin loistava ajoitus, koska olen itse juuri yrittänyt metsästää kompaktia ja tyylikästä kajaria, ja tää vaikuttaisi juuri täydelliseltä ratkaisulta :D  Ja biisilistalla myös aivan ihania helmiä synkkään joulukuuhun. Kiitos näistä piristyksistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*