What I wore in Marseille?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mar6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tiedän että tänä kesänä ei paljoa tarvitsisi suomalaisille helteistä kirjoitella. Harmiksi ne helteet ovat pyörineet täällä Keski- ja Etelä- Euroopassa eivätkä ole tuulahtaneet sinne pohjoiseen. Pariisissa oli viime viikolla niin kuuma että täällä ei ollut ollenkaan kiva olla, niin lähdimme meren äärelle Marseilleen. Ei Marseillesissa mitään kunnon viilennystä saanut, mutta merituuli vilvoitti kivasti ja ilma ei pysynyt vain paikallaan.

Olimme siellä kaksi päivää ja käytännössä olin vain rannalla aurinkovarjon alla. Vesi oli niin vilpoista, että vieläkään en ole sitä talviturkkia heittänyt kovistä yrityksistä huolimatta. Veden kun pitää olla mielellään lähellä Aasian asteita ennen kuin uskaltaudun uimaan.

Illalla kävelimme Marseillesin keskustassa hyviä kalaravintoloita etsien. En tiedä mistä olin saanut päähäni, että Marseilles on todella likainen, köyhä ja täynnä rikollisuutta. Näitä en minä ainakaan erikoisemmin huomannut. Ehkä johtuu siitä että olen ollut jo sen verran Pariisissa että silmä tottuu kaikenlaiseen, niin kaupunki vaikutti suhteellisen siistiltä. Löysimme yhden todella ihanan poukaman (kuva Instagramissa) ja söimme illallisen kalastusveneiden vieressä katukivetyksellä. Niin ihanaa <3

……………………………….

Last weekend we spent two days in Marseille. It has been overwhelmingly hot in Paris so we needed little beach time. We took a train down south and spent two sunny days under an umbrella. I’m raving a little for Marseille. It wasn’t at all what I was expecting. Of course it’s a little different atmosphere than in Cote d’Azure, and I enjoyed my time there a lot. Food was good, people were relaxed and what is the most important, there was a sea breeze!

Dress: Armani Exchange
Fringe coat: Mango
Bag: Ellos (gifted)
Sandals: Uterqüe
Sunnies: Ray Ban
Arm candy: Hérmes

 

You may also like

3 Comments

  1. Tuo mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan kyllä hieno. Mistä olet hankkinut sen? Armani exchange nettikauppa ei toimita Eurooppaan vaatteita, mikä on kauhean sääli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*