Wedding hair & Make-up

Tiesin jo entuudestaan, että latinalaisessa Amerikassa naisilla on tapana panostaa häihin niin pukeutumisessa kuin meikissä ja kampauksissa. He toki pitävät huolta itsestään muutenkin, mutta varsinkin häissä laitetaan hiukset kutreille ja korot jalkaan. Oikein harmittaa, että en kehdannut kysyä häävierailta, että olisinko saanut ottaa kuvia, sillä joidenkin daamien puvut olivat kertakaikkisen upeita.

Häävieraita oli yhteensä reilu 400 ja pukuja oli kaikenlaisia. Oli pitkää iltapukua ja lyhyempää cocktail-mekkoa. Oli turkiksia, tekoripsiä ja hyvin korkeita korkoja. Värejä oli käytetty myös runsaasti ja punainen oli selvästi näissä häissä hyvin pidetty väri. Itse pukeuduin nudeen cocktail-mekkoon, vaikka menin paniikissa ostamaan myös toisen vaihtoehdon. Kengiksi valikoituivat Üterquen kengät, jotka näkyvät tässä postauksessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole tainnut käydä meikkaajaalla vapaaehtoisesti juuri koskaan, sillä usein meikkitaiteilijat saattavat innostua minuun makuuni vähän liikaa. Itse kun pidän neutraalista meikistä, niin sen takia en halunnut, että he tekevät minulle muuta kuin silmämeikin ja itse lisäsin jälkeenpäin vähän aurinkopuuteria. Tykkäsin paljon lopputuloksesta ja katselin tarkkana kuin porkkana kaikki tuotteet läpi, jotta voin itse ostaa samat putelit kotiin.

Hiukseni halusin myös aika neutraalisti ilman isoja nutturoita. Vähemmän on myös hiuksissa enemmän ainakin minulla. Jos hiukseni ovat kiinni, tulee minusta helposti tätimäisen näköinen. Se takia minulla oli häissä hiukseni suurimmaksi osaksi auki ja laineilla.

……………………………………………..

This is my wedding look that I had on my friends wedding. I was aware that the women in Latin America like to show off especially in weddings and I had the joy to witness absolutely amazing and gorgeous wedding looks and outfits. I wish I would have had the courage to ask to take pictures from their outfits.

I like quite natural make up and that’s why I usually do my make up myself. Although this time I wanted someone professional to do my eyes and I couldn’t have been any happier about the outcome. After the appointment I just added some powder on my skin and left the foundation out. The sun in Tulum made the magic to my skin so I was happy without any base and with the strong eye makeup I didn’t really feel to add something more on my face.

I have naturally curly hair and normally I just let them be open. If I have big hairdo’s I come out looking like a granny and that’s why I prefer to have my hair open. I asked the hairdresser to curl my hair a bit, but leave it natural looking. I think that the hairdresser made also excellent job. What do you think?

You may also like

7 Comments

  1. Heippa,

   kiitos paljon. Sama juttu täällä , sillä en oikein jaksa hiuksilleni tehdä mitään, niin kuin se varsinkin näistä Tulumin postauksista käy hyvin ilmi :D

 1. Olet näyttänyt todella kauniilta. Ikävää, jos et ole saanut meikkitaiteilijoilta haluamaasi. Itse olen harrastanut meikkitaidetta nyt jokusen vuoden ja ystäväni kåyttävät taitojani, sekä meikkejäni hyväkseen vähän väliä. Minusta on tärkeää, että meikattava saa haluamansa. Pidän itse väreistä ja näyttävistä meikeistä, mutta en voi olettaa muilta samaa. Teen ystävälleni yhä uudelleen ja uudelleen sen saman yksinkertaisen, yhden värin smokey eyen, koska hän pitää siitä. Säästän itselleni ne räväkämmät versiot.

  1. Heippa,

   tai olen saanut useasti, mutta harvemmin tulee mentyä. Itse kun laitan yleensä vain ripsiväriä ja hennot rajaukset, mutta nämä lauantaiset paksut rajaukset olivat niin upeat että pitää taas kerran alkaa itsekin rajailemaan.

   Minulle auttamattomasti ollaan aina laittamassa sinistä silmiin, mutta se kun ei oikein minulle käy. Hih, juuri niin minulle myös vähemmän väriä, mutta volyymia ripsiin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*