Walking around in Paris – my favorite thing to do

Kiitos ihan äärettömästi kommenteista Guccin Soho Disco vai YSL:n blogger –postaukseeni. Teidän raati oli aika yksimielinen ja oli ihana lukea, että siellä ollaan oltu todella tyytyväisiä myös laukkuun. Niin kuin kuvista näkyy, sunnuntaina olalla on jokin toinen tasseli-laukku, sillä en päässyt lauantaina oikein yhteisymmärrykseen oman mieleni kanssa väreistä. We’ll see.

Avec Sofié blog l Walking around Paris

Kerroin maanantaina, että vietimme sunnuntain hyvin saman tyyppisissä merkeissä mitä normaalisti Pariisissa teemme. Kävelyä kilometrikaupalla ja muutama pysähdys uusissa kahviloissa ja kaupoissa, niistä on hyvä sunnuntai tehty. Sunnuntaina ei onneksi satanut, vaikka muuten ilmassa oli jo selkeästi syksy eikä kevät.

Avec Sofié blog l Walking around Paris

asu6

Lähdimme jo hyvin aikaisin liikkeelle, että ehdimme Café Oberkampfiin ennen kuin muut ryntäisivät sinne. Tällaiset aikaiset aamut ovat minusta niin ihania hetkiä kun koko kaupunki on vasta heräilemässä. Sohvin uninen habitus ja hiljainen Pariisi on varmasti aistittavista näistä kuvista, heh.

Avec Sofié blog l Walking around Paris

Olen ihan Pariisissa ollessa melkein unohtanut H&M:n. Se ei vain osu kävelyreiteilleni ja sen takia olen käytännössä ostanut ihan vain muutaman vaatekappaleen heiltä lähinnä, kun olen ollut Suomessa. Luxembourgissa taasen olen löytänyt H&M:n uudestaan ja löysinkin kuvassa näkyvän ihanan sifonkisen paidan heiltä muutama viikko sitten.

Avec Sofié blog l Walking around Paris

Avec Sofié blog l Walking around Paris

Paritin paidan nahkatakin ja tummien housujen kanssa, jotta se ei näyttäisi niin prinsessamaiselta. Pidän kokonaisuudesta todella paljon, sillä pelkäsin aluksi, että tuleeko paitaa käytettyä ollenkaan isojen hulmuavien hihojen takia. Tätä comboa tulee varmasti käytettyä nyt syksyllä nahkatakin kanssa ja keväällä pastellien kanssa.

Avec Sofié blog l Walking around Paris

Sunnies / Prada

Jacket / Zara

Blouse / H&M

Pants / Zara

Bag / Rebecca Minkoff

Flats / Lanvin

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*