Vuoden visuaalisin – kiitos

Avec Sofié blog l vuoden visuaalisin

Olen kirjoittanut blogiani kahdeksan vuotta ja ennen Avec Sofie -blogia oli minulla myös blogi ennen kuin aloitin nykyisen blogini. Blogini on minulle elämäntapa ja aamuvarhaisella kun joku toinen juoksee aamulenkin, istun minä koneeni ääressä ja kirjoitan teille postauksia. Lomalla kun joku toinen haluaa vain rentoutua ja pitää katseen kirjassa tai meressä, on minun katseeni kamerassa ja ajatukseni siinä, että mitä voisin matkakohteesta kirjoittaa teille. Annoksia meillä on yleensä kolme, minun, hänen ja sitten on se blogiannos joka näyttää aina kaikesta kauneimmalta.

Avec Sofié blog l vuoden visuaalisin

Vuosien työn jälkeen on ihana olla omanlaisessa kategoriassa Inspiration Blog Awardseissa. Ehdolla oleminen vuoden visuaalisimmaksi on minulle se suurin palkinto. Ja missä seurassa saankaan olla?! Niin ihana olla rakkaiden ystävien sekä myös supertaitavien blogikollegoiden kanssa juhlimassa vuosien työtä.

Avec Sofié blog l Joululeipä - Christmas bread

Avec Sofié blog l vuoden visuaalisin

Jos Laura viilaa enemmän pilkkua, minä viilaan enemmän PhotoShoppia ja kiillotan laseja sekä silitän ruokaliinoja. Tästä syystä nimenomaan on hienoa, että meitä on niin monta hyvin erilaista ja eri lailla visuaalista blogia ehdolla samassa kategoriassa. Suurin osa meistä on myös hivenen vanhempia bloggaajia, joten elämän visuaalisuus näkyy myös blogin sivuilla myös tarinoina, sekä vahvoina erilaisina elämäntapoina.

Avec Sofié blog l vuoden visuaalisin

Avec Sofié blog l vuoden visuaalisin

 

Avec Sofié blog l Interior dreams

Mitä visuaalisuuteen tulee, on sitä niin monenlaista. Se voi näkyä toisen vaatetuksessa, maalauksissa, valokuvissa, tarinankerronnassa tai ruoassa. Koen, että oma näkemykseni näkyy parhaiten nimenomaan ruokajutuissa, kun saan tuoda väriä valokuviini ruoan muodossa. Ero blogeissa on juuri minusta se paras asia, sillä meillä jokaisella on se oma vahvuus ja näkemys, jota jokainen tuo päivittäin esiin omissa kanavissaan. Ei ole parhainta tapaa, vaan se oma näkemys asioista.

Kiitos niin paljon teille, kun olette laittaneet minut ehdolle tässä nimenomaisessa kategoriassa. Se merkitsee minulle äärettömän paljon <3 Muita kollegoita ja vuoden visuaalisinta blogia pääsette äänestämään tästä.

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*