Viimeisiä kesähetkiä

ja rapuja…

Huomasin yllätyksekseni, että en ole julkaissut kuvia tai tunnelmia meidän vuosittaisista rapujuhlista. Nämä kuvat ovat elokuun alulta jolloin oli vielä hivenen kesäisempää mitä nyt. Vähän haikein mielin katselen kuvia, sillä tuolloin oli vielä kesä, nyt on kumminkin jo syksy. Mitä sille kesälle taas tapahtui?

Rapujuhlia juhlittiin ystäväni poikaystävän luona ja hän on aika luova tapaus ja hän oli askarrellut tuollaiset superihanat nimikylttien pidikkeet samppanjapullojen korteista. Tämä sievä juttu kopioidaan eikö niin? Olin totta kai ihan todella otettu myös siitä kun hän oli käyttänyt nimessäni Instagramin hashtagiani <3

Alkupalaksi söimme hieman ruokaisamman salaatin, jossa romaine-salaatti oli pyöräytetty grillipannulla muiden herkkujen kera. Teimme kesällä grillissä grillattua salaattia ja maut toivat elävästi mieleen Aasian ruokakokemuksia. Suosittelen testaamaan myös ihan täällä kotoisessa suomessa ja sisäkeittiöissä. Voisin tehdä tätä salaattia teille uudestaan reseptin kera? 

Kaikille vieraille oli tietenkin oma pikkuruinen tuoli ison tuolin lisäksi. Jokainen tuoli oli erilainen, että jokainen löysi loppuillasta omalle paikalle, heh. Rapujuhlien emäntä sai kumminkin tuon sydämellä varustetun tuolin. Aika ihana juttu.

Minun omat sosiaalisen median intoilut muistetaan kaveripiirissäni aina pikkuisin suloisin muistutuksin. Nytkin voi oli katettu pöytään hashtagin muotoon. ”Sun elämä kun on kumminkin pelkkää hashtagia.”

Rapujuhlat pidettiin heti Italian matkani jälkeen ja myös ystäväpariskunta oli juuri lomaillut siellä. Se olikin syy miksi Italian tuliaiset näkyivät meidän rapujuhlissa. Alkudrinkiksi juotiin tietenkin viilentäviä Aperol spritzejä  ja alkusalaatissa näkyi siivuja kokonaisesta kinkusta, minkä illan isäntä oli tuonut  Italiasta mukanaan.

Te pidempään blogiani lukeneet tiedätte, että rakastan kalaruokia ja sen takia yksi Tukholman suosikkiravintoloista onkin B.A.R. Myös ystäväni tietävät sen ja he olivat käyneet hakemassa rapujuhliin sieltä tuollaiset käsipyyhkeet. Tämmöiset pienet eleet ovat minulle niin suuria rakkaudenosoituksia. Kiitos ystäväiseni <3

Alle vuosi enää seuraaviin rapujuhliin!

You may also like

12 Comments

 1. Onneksi on vielä aamupala syömättä, meinaan tuli nälkä!

  Grillattu salaatti kuulostaa mielenkiintoiselta, kiinalaisessahan on kuitenkin yleensä sitä rehua paistettuna annoksessa niin ei se niin outoakaan toisaalta ole? Kokeilunarvoista ainakin :)

  Rapujuhlia ei ole tullu vietettyä kauheasti, pienenä söin niitä serkkujen luona mutta eipä ole sen jälkeen tullut syötyä. Huomenna suuntaan nokkani kohti Osloa. Norjassa ollaan veljen luona ruukattu syyä aina tuoreita katkarapuja mutta tällä kertaa asumme hotellissa joten tämä herkku taitaa jäädä välistä. Pitää etsiä joku kiva ravintola hotellin läheltä ja valita sieltä joku oikein norjalainen herkku!

  Nuo tuolit on kyllä #hellyyttävintäikinä! Olen saanut kuulla myös minun kokoaikaisesta puhelin hipelöinnistä, mutta meillä on nyt menossa vielä kuherruskuukausi niin en voi vielä hellittää :D Eräskin kaveri rohkeni epäillä että puhelin on tärkeä mulle kun hän on sen toisessa päässä, saattaa sekin siihen auttaa mutta ei kyllä kerrota kellekään sitä :D

 2. Taisin eilen aleksanterink. kävellä sun ohi  ja pakko ihan sanoa, että oot kyllä vielä sulosempi luonnossa kun mitä täältä blogista saa kuvaa :)

 3. Hei Sohvi!

  Olen lukenut blogiasi pidempään Indiedaysin puolella ja nyt löysin tännekin. Haluaisin toivottaa sinulle tsemppiä ja kauniita ajatuksia uuteen elämänvaiheeseen. Omaa kokemusta vastaavasta tilanteesta löytyy melko tuoreeltaan, mutta reilun vuoden jälkeen tunnen itseni onnelliseksi ja paremmin voivaksi kuin ennen. Kirjoitat fiksusti ja kuvasi ovat ihania; blogisi lukeminen piristää päivääni ja on sellainen “rentoutumishetki”. Sinä ja blogisi olette suloisia, ja toivon sinulle kaikkea hyvää!

   

  t. Vive

 4. Heippa,

   

  Nyt on hätä. ;-)

  tuo hakutoiminto ei taida toimia. Yritin etsiä ohjettasi burgundinpataan, mutta en löytänyt. Miten vanhoja reseptejäsi voisi löytää, kun ei tuon food-tunnisteen allakaan ole?! Monia hyviä ohjeitasi kaipailisin. :-)

   

 5. Hip hei!

   

  Rehua <3 Voi sinua!!

   

  Muistan kun joskus kaksi vuotta sitten ensimmäisiä kertoja kommentoit ja käytit sanaa “ruukattu”. En ollut kuullut sitä koksaan aiemmin :)

   

  Oi, Norja! Syö kalaa :)

   

  Niin on, superhellusia ovat he. Kuherruskuukaudet ovat parhaita, nauti siitä kun sitä on vielä jäljellä :D

 6. Heippa!

   

  Apua papua! Blogia rakennellaan vielä ja vanhat tagit eivät ole vielä näkyvissä. Sanomilla yritetään purkaa muuttolaatikkojani parhaimman mukaan. Kolmessa vuodessa on ehtinyt kerääntyä kaikenlaista, joten ihan pikkuinen hetki :)

 7. Oliko illan isäntä se sama “Palleroinen” joka teki niitä slidereIta?  

  Kiitos ihanasta blogista, resepti olisi kiva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*